Marshall University - College of Information Technology and Engineering

Представление

Прочетете официалното описание

От самото си основаване, Колегията на информационните технологии и Egnieering (CITE) е посветена на предоставянето на бакалавърски и магистърски програми в високо-технологични области, които оптимизират възможностите за нашите студенти и които подкрепят растежа и репутацията на нашия университет, щатските и региона. Както ние разработваме нови и съществуващи програми в инженерство, компютърни науки, и свързаните с тях технологични области, прегръщаме и чест дългогодишни традиции Маршалови в областта на образованието, докато се движи напред с темпо, което подготвя нашите възпитаници за предизвикателствата и вълнуващи възможности, които ни предстоят в непрекъснато променящата се глобална среда технологии. Ние вярваме, че инфраструктурата, промишлеността и иновациите са крайъгълните камъни на нашата икономика, и ние правим всичко, което можем да всеки ден, за да подкрепят тези усилия.

Независимо дали сте проучване на нашия уеб-сайт или ходене из университета, признаците на CITEЗа растеж са очевидни. Нашата колежа е нараснал до 500 студенти, а нашите преподаватели и служители са се увеличили съответно. През 2008 г. ние бяхме привилегировани да отворите Arthur Weisberg Family Engineering лаборатории въз Huntington кампус, Сграда състоянието на най-съвременните в която се помещава на нови офиси, съоръжения класната стая, както и лаборатории важни за програмна акредитация и бъдещ растеж. Строителство е в ход за Arthur Weisberg Family Applied Engineering комплекс, който ще подслони цялата колегия, както и други програми.

Специалности

BS по компютърни науки BS в Engineering (СЕГ) BS в областта на технологиите за безопасност Програма Engineering Transfer MS в Engineering MS в науката за околната среда MS по компютърни науки MS по информационни системи MS в безопасност Управление MSIN Technology Pre-Computer Science Pre-Engineering

Места

Huntingdon

Address
Marshall University,
One John Marshall Drive

WV 25755 Huntingdon, Англия, Съединени Американски Щати