Marshall University - College of Business

Представление

Прочетете официалното описание

The факултет на Университет, Факултет по мениджмънт е съставен от хора с образователни среди и опит в областта на функционалните области на бизнес администрация, счетоводство, финанси, мениджмънт, маркетинг, икономика, човешките ресурси, здравеопазване, организация, комуникация, и право. Факултетът, в съчетание с други факултети на Завършил колеж, предлага разнообразие от дипломирани образователни възможности за мъжете и жените, които се подготвят за административни кариера в бизнеса, индустрията, труда, правителството, болници, както и неправителствени организации.

Акредитация

Колегията на Business е акредитирана от AACSB: Международната асоциация за обучение по мениджмънт (American събрание на Collegiate училища на Business) и Комисията за институции на висшето образование на Северен централен асоциация на колежите и училищата.

Програми Сертификат

Сертифицирани програми в момента се предлагат включват удостоверението Завършил Стопанско управление Фондации.

Специалности

Специалности програми в момента се предлагат включват следното: Магистър по бизнес администрация (MBA), Executive MBA (MBA), магистър по здравеопазването администрация (MS), както и магистърска степен по управление на човешките ресурси (MS). Най-новото попълнение е доктор на управленска практика в Nurse Анестезия, които се предлагат на избрана група в близко бъдеще.

Входни Изисквания

Лицата, които желаят да упражняват степените на MS в управлението на човешките ресурси или MS в здравеопазването администрация трябва да следва процедурите и отговарят на условията по Завършил колеж Маршал University, както е посочено в следващите раздели на този каталог. Лицата, които желаят да упражняват степента на MBA или Executive MBA трябва да следват специализирани процедури, описани в следващите раздели.

Отказ от прием Разглеждане

Кандидатът за програмата MBA или или MS програма с заслужи докторска степен от акредитирана институция не е длъжна да вземе GRE или GMAT. Кандидат с магистърска степен се изисква да предприемат GRE или GMAT.

Планът на обучение

Студентът и неговия / нейния съветник изготвя план за изследване, което трябва да бъде одобрено по време на семестъра, в която студентът първоначално се записва. Планът трябва да бъде подходящо да се отговори на нуждите на студента в неговия / нейния избраната област. Тя трябва да включва специфични курсове на студента се очаква да приключи; и също така се изброят всички останали изисквания на програмата или училището. Курсове изброени по плана на изследването, са тези, смятана за подходяща от факултета. Последващите искания за промени в плана трябва да бъдат официално одобрени от MBA директора или на Академичния съветник. Всяко отклонение от окончателния план на обучение и / или несъответствие между него и официален препис на ученика ще забави завършването. Всеки план на изследване, което беше одобрено могат да станат недействителни, ако ученикът е неактивна за една година (освен ако не е на официално отпуск).

Grade Point Average Изискване

Един студент трябва да има 3.0 цялостната GPA във всички програми курсова работа, с не повече от две от C в своята програма, в допълнение на ученика трябва да поддържат 3.0 GPA в Завършил колеж. Този стандарт трябва да бъдат изпълнени, за студента да се дипломира. Ако студентът падне под тези стандарти, а след това, че студентите трябва да се постави върху академична пробация или ще бъде предмет на освобождаване от програмата.

Изчерпателна оценка

Специалности от кандидатите се изисква да завърши цялостна оценка преди получаването на магистърската степен. Сроковете и формата на студента цялостна оценка се одобрява предварително от директора на факултета по мениджмънт. Цялостното оценката обикновено е написано реферат се изисква в рамките на крайния, интегриран Capstone курса, MGT 699, "Бизнес Политика и стратегия", или MGT 696, "Административен Политика и стратегия."

Курс политика за прием

За да се вземе всеки курс 600-ниво в Университет, Факултет по мениджмънт (GSM), студентът трябва да бъдат допуснати до GSM програма. На базата на изключение, студент не са записани в ОСА може да вземе само един 600- ниво GSM разбира с писменото съгласие на GSM Академичния съветник или директор на GSM MBA. Програми за сътрудничество с други отдели, трябва чрез одобрени от GSM директор. Това е отговорност на ученика да се получи това одобрение преди да се опитате да се регистрирате. Освен това, ученикът трябва да отговарят на специфичните дисциплината са необходими. Студентите, които нарушават това правило ще бъдат административно оттеглени.

Места

Хънтингтън

Address
John Marshall Drive,1
25755 Хънтингтън, Западна Вирджиния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Акредитации

AACSB Accredited

Програми

Това училище също предлага: