Marian University

Представление

Прочетете официалното описание

Какво представлява Marian University ?

Основан като Мариански колеж през 1936 г. от Конгрегацията на Сестрите на Сейнт Агнес, Marian University е ко-образователен, католически университет, който вдъхновява личен и професионален успех чрез завладяващо образование, основано на ценности. Със средния размер на класа от 15 ученици и съотношението ученици към преподаватели от 12: 1, студентите от Marian University в Marian University участват в множество съвместни практически упражнения, които позволяват интегрирана теория за класната стая и практически опит. Студенти от Marian University завършват добре подготвени да започнат вълнуващи кариери в своите области или за допускане до строги дипломирани и професионални програми в цялата страна.116043_pexels-photo-864994.jpeg

Защо Мариан

Вдъхновен да ви помогне да успеете, Marian University се гордее с предоставянето на приложно образование, основано на ценности, което отговаря на нуждите на всички ученици. Осигуряването на лично, практическо образование, Marian University осигурява качествен образователен опит, особено в сравнение с подобни частни колежи и университети в района.

Marian University на Marian University класира на №12 като „Колеж за висока възвръщаемост на инвестициите (ROI)” сред всички публични и частни колежи и университети в Уисконсин от Online Affordable Colleges (ACO). Завършилите Marian University са сред най-високо оценените училища в Уисконсин, които се радват на най-голямото увеличение на приходите между тях и притежателите на дипломи за висше образование за период от тридесет години.115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Акредитация и одобрения

Комисия за висше обучение

Мариан е акредитиран чрез Комисията за висше образование (HLC), регионална агенция за акредитация на висши учебни заведения със седалище в Северния централен район на САЩ. Мариан е акредитирана за пръв път през 1960 г. и отново е акредитирана през 2016 г. Реаккредитацията на Мариан потвърждава и оценява нашите академични предложения, управление и администрация, мисия, финанси и ресурси.

Заедно с институционалната акредитация, Мариан има няколко акредитирани програми:

 • Бизнесът има няколко програми, акредитирани чрез Международната асамблея за колективно бизнес образование (IACBE).
 • Програмата за бакалавърска степен по медицински сестри и магистърска програма за медицински сестри в Marian University е акредитирана от Комисията по колективно образование за медицински сестри.
 • Програмата за социална работа е акредитирана чрез Съвета по образование за социални работници (CSWE).
 • Преподавателското обучение има няколко програми за висше образование, които са акредитирани чрез Националния съвет за акредитация на учителите (NCATE).

одобрения

Мариан има няколко одобрения, за да покаже, че студентите получават качествено образование. Тези одобрения показват, че се придържаме към програмните и оперативни стандарти. Мариан притежава и членства в няколко образователни асоциации, за да осигури на студентите качествено образователно изживяване.

Национален съвет за реципрочни споразумения (NC-SARA)

Мариан предлага няколко онлайн програми, разработени с оглед на нетрадиционния студент. Независимо дали приемате всички онлайн курсове или миксирате онлайн и лице в лице формати, получавате същия опит на Marian University .

Мариан е член на NC-SARA (Национален съвет за реципрочни споразумения). SARA е споразумение “между държавите-членки и териториите на САЩ, което установява съпоставими национални стандарти за междудържавно предлагане на курсове и програми за обучение след средно образование. Тя е предназначена да улесни студентите да вземат онлайн курсове, предлагани от висши учебни заведения, базирани в друга държава ”(NC-SARA).

Държавите, които в момента не участват в Споразумението за реципрочност на Националния съвет за държавно разрешение, включват Калифорния, Масачузетс и Пуерто Рико.114424_pexels-photo-933964.jpeg

Мисия и ценности

Нашата мисия и ценности

Водени от нашата мисия и основни ценности, Marian University се стреми да разшири образованието си извън пределите на класната стая и е предназначен да въздейства на вашето сърце и ум по различен и смислен начин за вас. Нашите преподаватели, служители и студенти - независимо дали са традиционни или нетрадиционни, студенти, възпитаници или професионалисти - идват в Marian University да се присъединят към общността на учещите през целия живот, които са фокусирани върху подкрепа на високите постижения в образованието и обслужването на общността.

Мисия

Marian University е католическа общност на приложни либерални изкуства, която приветства различни духовни традиции. Спонсориран от Конгрегацията на Сестрите на Сейнт Агнес, Marian University ангажира учениците в образованието на цялото лице. Ние възприемаме справедливостта и състраданието и трансформираме живота за професионално обслужване и лидерство в световната общност.

Декларация за визията

Развиване на потенциал и обогатяване на живота чрез преподаване и учене - обединени в служба за справедлив и хуманен свят.

Изявление за действие в действие:

 • Marian University , католически Marian University за либерални изкуства, основан в харизмата на Конгрегацията на Сестрите на Сейнт Агнес, е една жизнена и ценностно ориентирана преподавателска и учебна общност.
 • Предоставяйки опит с висше образование за студенти, завършили студенти и професионални студенти, Marian University развива способността си да процъфтява във всички области на живота: духовност, образование, кариера и обслужване на другите.
 • Marian University подкрепя студентите, тъй като те участват в строго образование, което насърчава научните изследвания и стипендиите в името на обучението и кариерното развитие.
 • Marian University запазва финансовата сигурност, основана на мисията, като същевременно подобрява репутацията си за осигуряване на достъпно образование, дори и за хора със скромни средства.
 • Тази работа се провежда в класните стаи, онлайн и по начини и места, които все още не са известни.

Основни ценности

Нашите пет основни ценности вдъхновяват всичко, което правим в Marian University в Marian University - в класната стая, в дейностите в служба на другите и в нашите взаимоотношения.

общност

 • Като уважаваме нашето разнообразие като личности, ние насърчаваме, предизвикваме и подхранваме един друг, обединявайки се, за да постигнем общата мисия и визия.

Изучаване на

 • Ние се ангажираме в процес на съвместна работа през целия живот на търсенето на истината и присвояването на знания и ценности за трансформиране на индивида, нашите общности и света.

Обслужване

 • Чрез активна служба и служение ние се подкрепяме един друг и се стремим да посрещнем нуждите на по-голямата общност.

Социална справедливост

 • Ние работим за създаване на индивидуална и обществена промяна, която подкрепя ценността, достойнството и възможностите на всеки човек.

Духовни традиции

 • Оценявайки католическото религиозно наследство на Мариан, ние уважаваме свободата на всеки човек да изследва разнообразието от духовни убеждения.113235_pexels-photo-901964.jpeg

Места

Фон дьо Лак

Address
45 S. National Ave
54935-4699 Фон дьо Лак, Уисконсин, Съединени Американски Щати