Marconi International University - Miami

Представление

Прочетете официалното описание

Международният университет Marconi е иновативен университет, лицензиран от Комисията за независимо образование в Министерството на образованието на Флорида - CIE . Мисията на MIU е да отговори на нуждите на международни и местни студенти, предлагайки им различни възможности за обучение на бакалавърско и следдипломно ниво, гъвкаво планиране, непрекъснато записване, онлайн класове, виртуални лаборатории и симулации.

132919_TematicaMBAImagen1200x628.png

Университетът се занимава със значителни изследвания и иновации в съответствие с обществените промени и прогрес, насърчавайки използването на иновативни методи за обучение чрез обединяване на съвременни технологични решения с традиционните дейности като лекции, семинари и семинари. Ангажиментът за високи постижения и качество вдъхновява нашите програми, които подготвят студентите да се изправят пред глобални промени и успешно да прилагат своите академични знания в реални ситуации. Мисията на Маркони е да предоставя иновативни и достъпни висококачествени програми и възможности за обучение както на местни, така и на международни студенти, използвайки най-новите технологии и отговаряйки на нуждите на студентите в стремежа си към академична, лична и професионална почтеност.

Защо да изберете Marconi International

- Висококвалифициран международен факултет - програми, предлагани на английски и испански език - достъп до услуги за поддръжка и ориентирано към кариерата ориентиране - средно 12 студенти на клас с индивидуализирана грижа и внимание - дидактическа подкрепа на английски и испански език от специализирани преподаватели и служители - мултикултурно обучение среда - достъп до международна мрежа от европейски и международни университети.

Места

Маями

Marconi International University

Address
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 Маями, Флорида, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 786-706-5695