Marconi International University - Miami

Представление

Прочетете официалното описание

Marconi International University е иновативна университет, лицензирани от Флорида отдел на Комисията образование за независимия образователна CIE.

мисия MIU е да отговори на нуждите на международни и местни ученици, като им предлага различни възможности за обучение в университетско и следдипломно ниво, гъвкав график, непрекъснато записване, онлайн класове, виртуални лаборатории и симулации.

5к

Университетът е ангажиран в значителна научните изследвания и иновациите в съответствие с обществени промени и напредък, насърчаване на използването на иновативни методологии за учене чрез сливане на съвременни технологични решения с традиционни дейности като лекции, работни срещи и семинари. A ангажимент за високи постижения и качество вдъхновява нашите програми, които подготвят учениците да са изправени пред глобални промени и да се прилагат успешно им академични знания за ситуации от реалния живот.

мисия Marconi е да предоставя иновативни и достъпни висококачествени специалности и възможности за учене и за двете вътрешни и международни студенти, така, използвайки най-новите технологии и в отговор на нуждите на учениците в тяхното преследване на академичната, личен, и професионален интегритет.

Защо да изберем Marconi International

  • Високо квалифицирани международни преподаватели - програми, предлагани на английски и испански - достъп до услугите по поддръжка и кариера ориентирани насоки - средно по 12 ученици в един клас с индивидуализирана грижа и внимание - дидактическа подкрепа на английски и испански език от специален преподаватели и персонал - мултикултурна среда за обучение - достъп до международна мрежа от европейски и международни университети

MIU Стажантска програма

И двата международни и американски студенти могат да поискат да бъдат част от програмата на MARCONI стаж в САЩ, Азия и Европа.

Възможности като ценен професионални познания в международна среда, пътуват и култура в градове като Хонконг, Шанхай, Сингапур, Рим и големите градове на САЩ.

Стажовете се предлагат от най-добрите компании, свързани с областта на изследването. Заинтересованите студенти трябва да комуникират по време на записване, ако те са готови да се прилага и кандидатите ще бъдат избрани от дружествата в съответствие с критерии, като например езикови способности, работа професионален опит и академични резултати.

Места

Маями

Marconi International University

Address
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 Маями, Флорида, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 305-266-7678