Прочетете официалното описание

Marconi International University е иновативна университет, лицензирани от Флорида отдел на Комисията образование за независимия образователна CIE.

мисия MIU е да отговори на нуждите на международни и местни ученици, като им предлага различни възможности за обучение в университетско и следдипломно ниво, гъвкав график, непрекъснато записване, онлайн класове, виртуални лаборатории и симулации.

5к

Университетът е ангажиран в значителна научните изследвания и иновациите в съответствие с обществени промени и напредък, насърчаване на използването на иновативни методологии за учене чрез сливане на съвременни технологични решения с традиционни дейности като лекции, работни срещи и семинари. A ангажимент за високи постижения и качество вдъхновява нашите програми, които подготвят учениците да са изправени пред глобални промени и да се прилагат успешно им академични знания за ситуации от реалния живот.

мисия Marconi е да предоставя иновативни и достъпни висококачествени специалности и възможности за учене и за двете вътрешни и международни студенти, така, използвайки най-новите технологии и в отговор на нуждите на учениците в тяхното преследване на академичната, личен, и професионален интегритет.

Защо да изберем Marconi International

  • Високо квалифицирани международни преподаватели - програми, предлагани на английски и испански - достъп до услугите по поддръжка и кариера ориентирани насоки - средно по 12 ученици в един клас с индивидуализирана грижа и внимание - дидактическа подкрепа на английски и испански език от специален преподаватели и персонал - мултикултурна среда за обучение - достъп до международна мрежа от европейски и международни университети

MIU Стажантска програма

И двата международни и американски студенти могат да поискат да бъдат част от програмата на MARCONI стаж в САЩ, Азия и Европа.

Възможности като ценен професионални познания в международна среда, пътуват и култура в градове като Хонконг, Шанхай, Сингапур, Рим и големите градове на САЩ.

Стажовете се предлагат от най-добрите компании, свързани с областта на изследването. Заинтересованите студенти трябва да комуникират по време на записване, ако те са готови да се прилага и кандидатите ще бъдат избрани от дружествата в съответствие с критерии, като например езикови способности, работа професионален опит и академични резултати.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • испански

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

Marconi International University - Miami

Учебната програма "Магистър по образование" е предназначена за студенти, които търсят роли като лидери в сферата на образованието, излагайки ги на иновативни изследвания ... [+]

Учебната програма "Магистър по образование" е предназначена за студенти, които търсят роли като лидери в сферата на образованието, излагайки ги на иновативни изследвания и практики в ръководството, управлението и администрирането на образователните институции. Преподаван от опитни практикуващи и активни изследователи в областта, магистърът интегрира теорията и практиката, за да даде възможност на завършилите да придобият академични и практически умения в устната комуникация, решаване на проблеми, критично мислене и изграждане на екип.... [-]

Съединени Американски Щати Miami
Септември 2019
Английски,испански
Редовно обучение
Задочно обучение
18 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Marconi International University
Address
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 Miami, Florida, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 305-266-7678