Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Представление

Прочетете официалното описание

Milwaukee Engineering School е частен университет с нестопанска цел, който предлага бакалавърски и магистърски степени по инженерство, бизнес, математика и сестрински грижи и интензивна английска програма за академични цели за онези, които искат да подобрят английската си компетентност. В MSOE ще намерите грижовна общност от студенти и преподаватели. Заедно сме ангажирани с насърчаването на по-висок стандарт на академично програмиране и научни изследвания и персонализирани услуги, инструкции и напътствия.

Защо да изберете MSOE?

Студентите получават реален опит в най-високо класираните програми от експертен факултет. След завършване на курса, ще бъдете готови да въведете някои от най-търсените кариери. Всъщност през 2014-15 г. 96% от нашите завършили се заемат или в завършено училище по свой избор. Има много причини, поради които MSOE се откроява в сравнение с други високо класирани университети. Ето само няколко.

Експертни професори

Обучението е на първо място в MSOE. Всеки клас (който средно само 21 студенти) и лабораторията, които предлагаме, се преподават от опитни членове на факултета. Тук няма помощник-учители.

Опит в реалния свят

Повечето университети говорят за предлагането на практическа работа, но малко от тях могат да съответстват на средно 600 часа лабораторния опит, който ще получите като студент в MSOE. Всъщност имаме повече лаборатории в нашия кампус, отколкото в класните стаи - и всички те са на разположение на студентите.

Най-високо класирани програми

Програмите за инженерни програми на MSOE са класирани на 10-то място в нацията от US News

Четиригодишна гаранция за дипломиране

MSOE е една от малкото университети в страната, която гарантира, че студентите ще получат часовете, които трябва да завършат в продължение на четири години.

Степени на разположение на кариерата

Малко университети в страната могат да победят средната ни ставка на пласиране от 96 процента - да не говорим за средната начална заплата на завършилите от 56,522 долара.

Местоположение, местоположение, местоположение

Да живееш и да учиш в Източен град - нашият жизнен квартал и един от най-вълнуващите и най-безопасните квартали на Милуоки, ще те постави на стъпки от професионални възможности, академични, културни и развлекателни възможности. И ние сме само на блокове от езерото Мичиган!

Място, където да се побереш

Ще имате много възможности да се подготвите, да се включите или просто да получите социални отношения с близки приятели, които имат подобни интереси. MSOE предлага над 70 академични, професионални и социални организации и клубни и междукултурни спортове.

Всичко е за това откъде идвахме

От основаването ни през 1903 г. студентите, факултетите, учебните програми и историята на MSOE продължават да се развиват. Ръководителите на бизнеса и промишлеността си сътрудничат в развитието на институцията и бяха установени тесни връзки, които продължават през цялата история на МСОЕ.

Декларация за визията

MSOE винаги ще бъде в челните редици на професионалното образование с акцент върху теорията и технологиите, съчетано с интензивни лаборатории и кариерна практика.

Мисия

MSOE осигурява устойчив интерактивен образователен климат за студентите да станат добре закръглени, технологично опитни висшисти и високопродуктивни професионалисти и лидери.Оперативна философия

Мисията ще се осъществява чрез организирана среда, която поставя внимателно наети студенти сред висококвалифициран факултет, специален помощен персонал и стратегически партньори в бизнеса и индустрията - всички ангажирани с постигането на крайната цел на дипломиран специалист, напълно подготвен за незабавна продуктивност и усъвършенствано обучение. Такъв синергизъм включва следните компоненти:

Факултет - колективно притежаващ концепцията за учебна програма в специалностите си; ангажирани с високи постижения в преподаването и оставащите текущи чрез индустриален / професионален опит, научни постижения, приложни изследвания, дейност на професионалното общество и продължаващо образование; непрекъснато се оценяват начини за включване на водеща технологична информация, необходима за бъдещо приложение.

Персонал - ангажиран с осигуряването на среда на пълна подкрепа, включително академична, административна, финансова и развитие, за подпомагане на студентите и преподавателите, когато това е уместно, за придобиване на знания, опит и готовност за работа. Също така, работете съвместно с факултета, за да предоставяте и подкрепяте дейности, които позволяват на студентите да се възползват от опита в бизнеса, индустрията / кариерата и дейностите на общността, заедно с прякото участие на всички нива на ниво практикуващи към старши корпоративни ръководители.

Бизнес и индустрия - се ангажира с взаимно изгодната подкрепа на университета и неговите възпитаници. В усилията си за непрекъснато обучение MSOE ще предостави широки възможности в дейностите по популяризиране, които включват програми за отпускане на кредити, кредитни и некредитни курсове и персонализирани предложения за онези, които търсят личен и / или професионален напредък.

Институционални принципи

Основните убеждения на инженерното училище в Милуоки са следните:

 • Фокусът е върху отделния студент.
 • Ученето през целия живот е от съществено значение за успеха.
 • Специализираният факултет със съответния, актуален опит е сърцето на нашия учебен процес.
 • Научните и математическите разсъждения и процеси са от съществено значение.
 • Приложните изследвания и развиващите се и интердисциплинарни технологии са жизненоважни в използването на възможностите.
 • Развитието на комуникационните умения е необходимо, за да функционира ефективно.
 • Студентският опит се засилва чрез взаимодействие с бизнеса, индустрията и здравеопазването.
 • Развитието на лидерство и предприемачески характеристики е от съществено значение.
 • Студентите, преподавателите, персоналът и доброволците споделят отговорността да учат.
 • За успех са необходими силни лични ценности.
 • Акционерите укрепват институцията чрез своя съвет, насърчение и подкрепа.
 • Свободата с отговорност е основата на свободното предприемачество.
 • Има сила в многообразието.
 • Глобалното осъзнаване трябва да бъде отразено във всички дейности.
 • Необходимо е да се инициират и да се приемат промени, за да се очакват и да се използват възможностите.

Акредитации


Ние сме напълно акредитиран университет./>

Двата основни типа акредитационни агенции в САЩ са регионалните асоциации и професионалните асоциации. Тези асоциации са независими от правителството и се състоят от уважавани преподаватели и професионалисти. Екипи от специалисти от асоциации посещават редовно колежи и университети, за да оценяват и отчитат тяхното качество. Инженерното училище в Милуоки е акредитирано от Комисията за висше образование , (800) 621-7440, (www.ncahlc.org).

Следните програми на MSOE са акредитирани от Инженерната акредитационна комисия на ABET , http://www.abet.org

 • Архитектурно инженерство (BS)
 • Биомедицинско инженерство (BS)
 • BioMolecular Engineering (BS)
 • Компютърно инженерство (BS)
 • Електротехника (BS)
 • Инженеринг (БФБ)
 • Индустриално инженерство (BS)
 • Машиностроене (BS)
 • Софтуерно инженерство (BS)

Бакалавърската програма по сестрински грижи е акредитирана от Комисията по колективно обучение по сестрински грижи (CCNE) , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Вашингтон, DC 20036; телефон (202) 887-6791 и има пълно одобрение от Управителния съвет на Уисконсин за регулиране и лицензиране, 1400 E. Washington, Madison, WI, 53703.

Програмата за бакалавър по управление на строителството е акредитирана от Американския съвет за строително образование (ACCE) , 1717 North Loop 1604 East, Suite 320, San Antonio, TX 78232-1570; телефон (210) 495-6161, факс (210) 495-6168, имейл acce@acce-hq.org

Магистърът по науки в перфузията е акредитиран от Комисията по акредитация на Allied Health Education Programs (CAAHEP) , 25400 US Highway 19 N, Suite 158, Клиъруотър, FL 33763; телефон (727) 210-235, факс (727) 210-2354

Места

Милуоки

Milwaukee School of Engineering

Address
Milwaukee School of Engineering
1025 N. Broadway

53202-3109 Милуоки, Уисконсин, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 414-277-6763