Прочетете официалното описание

Milwaukee Engineering School е частен университет с нестопанска цел, който предлага бакалавърски и магистърски степени по инженерство, бизнес, математика и сестрински грижи и интензивна английска програма за академични цели за онези, които искат да подобрят английската си компетентност. В MSOE ще намерите грижовна общност от студенти и преподаватели. Заедно сме ангажирани с насърчаването на по-висок стандарт на академично програмиране и научни изследвания и персонализирани услуги, инструкции и напътствия.

Защо да изберете MSOE?

Студентите получават реален опит в най-високо класираните програми от експертен факултет. След завършване на курса, ще бъдете готови да въведете някои от най-търсените кариери. Всъщност през 2014-15 г. 96% от нашите завършили се заемат или в завършено училище по свой избор. Има много причини, поради които MSOE се откроява в сравнение с други високо класирани университети. Ето само няколко.

Експертни професори

Обучението е на първо място в MSOE. Всеки клас (който средно само 21 студенти) и лабораторията, които предлагаме, се преподават от опитни членове на факултета. Тук няма помощник-учители.

Опит в реалния свят

Повечето университети говорят за предлагането на практическа работа, но малко от тях могат да съответстват на средно 600 часа лабораторния опит, който ще получите като студент в MSOE. Всъщност имаме повече лаборатории в нашия кампус, отколкото в класните стаи - и всички те са на разположение на студентите.

Най-високо класирани програми

Програмите за инженерни програми на MSOE са класирани на 10-то място в нацията от US News

Четиригодишна гаранция за дипломиране

MSOE е една от малкото университети в страната, която гарантира, че студентите ще получат часовете, които трябва да завършат в продължение на четири години.

Степени на разположение на кариерата

Малко университети в страната могат да победят средната ни ставка на пласиране от 96 процента - да не говорим за средната начална заплата на завършилите от 56,522 долара.

Местоположение, местоположение, местоположение

Да живееш и да учиш в Източен град - нашият жизнен квартал и един от най-вълнуващите и най-безопасните квартали на Милуоки, ще те постави на стъпки от професионални възможности, академични, културни и развлекателни възможности. И ние сме само на блокове от езерото Мичиган!

Място, където да се побереш

Ще имате много възможности да се подготвите, да се включите или просто да получите социални отношения с близки приятели, които имат подобни интереси. MSOE предлага над 70 академични, професионални и социални организации и клубни и междукултурни спортове.

Всичко е за това откъде идвахме

От основаването ни през 1903 г. студентите, факултетите, учебните програми и историята на MSOE продължават да се развиват. Ръководителите на бизнеса и промишлеността си сътрудничат в развитието на институцията и бяха установени тесни връзки, които продължават през цялата история на МСОЕ.

Декларация за визията

MSOE винаги ще бъде в челните редици на професионалното образование с акцент върху теорията и технологиите, съчетано с интензивни лаборатории и кариерна практика.

Мисия

MSOE осигурява устойчив интерактивен образователен климат за студентите да станат добре закръглени, технологично опитни висшисти и високопродуктивни професионалисти и лидери.Оперативна философия

Мисията ще се осъществява чрез организирана среда, която поставя внимателно наети студенти сред висококвалифициран факултет, специален помощен персонал и стратегически партньори в бизнеса и индустрията - всички ангажирани с постигането на крайната цел на дипломиран специалист, напълно подготвен за незабавна продуктивност и усъвършенствано обучение. Такъв синергизъм включва следните компоненти:

Факултет - колективно притежаващ концепцията за учебна програма в специалностите си; ангажирани с високи постижения в преподаването и оставащите текущи чрез индустриален / професионален опит, научни постижения, приложни изследвания, дейност на професионалното общество и продължаващо образование; непрекъснато се оценяват начини за включване на водеща технологична информация, необходима за бъдещо приложение.

Персонал - ангажиран с осигуряването на среда на пълна подкрепа, включително академична, административна, финансова и развитие, за подпомагане на студентите и преподавателите, когато това е уместно, за придобиване на знания, опит и готовност за работа. Също така, работете съвместно с факултета, за да предоставяте и подкрепяте дейности, които позволяват на студентите да се възползват от опита в бизнеса, индустрията / кариерата и дейностите на общността, заедно с прякото участие на всички нива на ниво практикуващи към старши корпоративни ръководители.

Бизнес и индустрия - се ангажира с взаимно изгодната подкрепа на университета и неговите възпитаници. В усилията си за непрекъснато обучение MSOE ще предостави широки възможности в дейностите по популяризиране, които включват програми за отпускане на кредити, кредитни и некредитни курсове и персонализирани предложения за онези, които търсят личен и / или професионален напредък.

Институционални принципи

Основните убеждения на инженерното училище в Милуоки са следните:

 • Фокусът е върху отделния студент.
 • Ученето през целия живот е от съществено значение за успеха.
 • Специализираният факултет със съответния, актуален опит е сърцето на нашия учебен процес.
 • Научните и математическите разсъждения и процеси са от съществено значение.
 • Приложните изследвания и развиващите се и интердисциплинарни технологии са жизненоважни в използването на възможностите.
 • Развитието на комуникационните умения е необходимо, за да функционира ефективно.
 • Студентският опит се засилва чрез взаимодействие с бизнеса, индустрията и здравеопазването.
 • Развитието на лидерство и предприемачески характеристики е от съществено значение.
 • Студентите, преподавателите, персоналът и доброволците споделят отговорността да учат.
 • За успех са необходими силни лични ценности.
 • Акционерите укрепват институцията чрез своя съвет, насърчение и подкрепа.
 • Свободата с отговорност е основата на свободното предприемачество.
 • Има сила в многообразието.
 • Глобалното осъзнаване трябва да бъде отразено във всички дейности.
 • Необходимо е да се инициират и да се приемат промени, за да се очакват и да се използват възможностите.

Акредитации


Ние сме напълно акредитиран университет./>

Двата основни типа акредитационни агенции в САЩ са регионалните асоциации и професионалните асоциации. Тези асоциации са независими от правителството и се състоят от уважавани преподаватели и професионалисти. Екипи от специалисти от асоциации посещават редовно колежи и университети, за да оценяват и отчитат тяхното качество. Инженерното училище в Милуоки е акредитирано от Комисията за висше образование , (800) 621-7440, (www.ncahlc.org).

Следните програми на MSOE са акредитирани от Инженерната акредитационна комисия на ABET , http://www.abet.org

 • Архитектурно инженерство (BS)
 • Биомедицинско инженерство (BS)
 • BioMolecular Engineering (BS)
 • Компютърно инженерство (BS)
 • Електротехника (BS)
 • Инженеринг (БФБ)
 • Индустриално инженерство (BS)
 • Машиностроене (BS)
 • Софтуерно инженерство (BS)

Бакалавърската програма по сестрински грижи е акредитирана от Комисията по колективно обучение по сестрински грижи (CCNE) , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Вашингтон, DC 20036; телефон (202) 887-6791 и има пълно одобрение от Управителния съвет на Уисконсин за регулиране и лицензиране, 1400 E. Washington, Madison, WI, 53703.

Програмата за бакалавър по управление на строителството е акредитирана от Американския съвет за строително образование (ACCE) , 1717 North Loop 1604 East, Suite 320, San Antonio, TX 78232-1570; телефон (210) 495-6161, факс (210) 495-6168, имейл acce@acce-hq.org

Магистърът по науки в перфузията е акредитиран от Комисията по акредитация на Allied Health Education Programs (CAAHEP) , 25400 US Highway 19 N, Suite 158, Клиъруотър, FL 33763; телефон (727) 210-235, факс (727) 210-2354

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Адванс кариерата си с магистърска степен по инженерство. Нашите удобни класове вечерни осигуряват гъвкавостта на вашите изисквания график. ... [+]

Адванс кариерата си с магистърска степен по инженерство. Нашите удобни класове вечерни осигуряват гъвкавостта на вашите изисквания график.

Магистър MSOE в Engineering програма (MSE) е интердисциплинарна програма инженерство с първични акценти в областта на електротехниката (EE) и машиностроенето (ME). Ключов компонент на програмата MSE е широчината на инженерни фон, че студентите получават в райони на инженерни системи, EE и ME. Освен това, всеки студент се предлага някаква степен на концентрация чрез избора на вариант инженерингова и избираеми дисциплини.... [-]

Съединени Американски Щати Милуоки
Септември 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Често наричан "на инженера MBA", магистърска степен по управление на инженерната съчетава си техническа база с основната дейност на учебната програма на. Форматът на смес ... [+]

MS Engineering Management Често наричан "на инженера MBA", магистърска степен по управление на инженерната съчетава си техническа база с основната дейност на учебната програма на. Форматът на смесени-Интернет доставка осигурява гъвкавост.

Изследвания са установили, че най-успешните компании се управляват от хора с опит в основната дейност на компанията. В случая на технологично-базирани компании, това означава, инженери или други технически ориентираните индивиди. Твърде често, липсата на солиден опит в управлението е попречило на инженерите от нарасне на позиции за вземане на решения.... [-]

Съединени Американски Щати Милуоки
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Достигнете следващото ниво на квалификация с магистърска степен по Архитектурно инженерство. Ще се насладите на удобно планиране и индивидуално взаимодействие с експертен ... [+]

Достигнете следващото ниво на квалификация с магистърска степен по Архитектурно инженерство. Ще се насладите на удобно планиране и индивидуално взаимодействие с експертен факултет, който донесе реалния си опит в класната стая.

Master of Science (MSOE) по магистърска степен по архитектурно инженерство (MSAE) степен акцентира в структурно инженерство или в механично-електрически-водопроводни (MEP) системи. Студентите, които избират опцията MEP, имат възможността да избират избираеми курсове, за да се съсредоточат върху механични, електрически или водопроводни системи. Тя отговаря на нуждите на архитектурни, граждански или структурни инженери, които желаят да разширят познанията си за проектиране на структурни, механични, електрически или водопроводни системи за модерни сгради.... [-]

Съединени Американски Щати Милуоки
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Завършете кариерата си с магистърска степен по гражданско строителство. Нашите удобни вечерни класове осигуряват гъвкавостта, която вашият график изисква. ... [+]

Завършете кариерата си с магистърска степен по гражданско строителство. Нашите удобни вечерни класове осигуряват гъвкавостта, която вашият график изисква.

MSOE магистърска степен по научни изследвания в строителството (MSCVE) програма е предназначена да подготви студентите с напреднали знания и умения, необходими за професионална практика. Програмата MSCVE е разработена, за да отговори на новите изисквания в областта на гражданското инженерство за придобиване на знания за дипломирани програми, разработени от Американското дружество на строителните инженери. Студентите ще могат да се специализират в една от следните три области: (1) управление на строителството, (2) инженеринг на околната среда и водните ресурси, и (3) структурно инженерство.... [-]

Съединени Американски Щати Милуоки
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски