MIT Sloan School of Management

Представление

Прочетете официалното описание

Защо MIT Sloan?

MIT Sloan е различен вид училище за управление. Ние не се повтаряме за по-добра джаджа или за осребряване на последната бизнес прищявка. Ние не говорим за управление в абстрактно.

Като част от водещата световна изследователска институция, ние събираме най-ярките съвременни умове за справяне с глобалните предизвикателства. Наистина.

На пресечната точка на бизнеса и технологиите, ние проучваме бъдещето на работата. Ние стартираме компании, които стартират местните икономики в развиващия се свят. Ние ремонтираме системите, за да направим здравеопазването по-добро и да ангажираме хората по света в борбата с изменението на климата.

За учениците това означава различни възможности. Практическо обучение. Глобален опит. И безмилостен фокус върху въздействието.

За преподавателите това означава различни области на научните изследвания. Нова работа в нововъзникващи области, които не се вписват в съществуващите отдели. И колеги от MIT.

За възпитаниците това означава жизнена глобална мрежа от съмишленици иноватори, готови да ви помогнат да развиете вашата кариера и да превърнете вашата визия в реалност.

За организационните лидери по целия свят това означава извор на идеи и талант. Брилянтни умове. Практически решаващи проблеми. Значими изследвания. И инструменти, които можете да приложите към собствената си работа.

MIT Sloan. Идеите са от значение .


Глобален обхват

MIT Sloan има богата история на глобална ангажираност и днес нашият глобален отпечатък обхваща седем региона. Чрез сътрудничество с организации, университети и правителствени агенции, ние помагаме за оформянето на перспективата и знанията на някои от водещите световни бизнес лидери.


Живот на кампуса

Нашият кампус, заобиколен от пионерски компании, жизнена култура и отдих, и новаторските изследователски лаборатории на MIT, отразява творческата енергия на нашите студенти и преподаватели.

култура

MIT Sloan се гордее с посрещането на студенти и преподаватели с широк спектър от опит, опит и интереси. Общността е белязана от своята страст за решаване на проблеми и справяне с големи предизвикателства, уважение към различни гледни точки и дълбок предприемачески дух.

Студентски живот

Животът в кампуса е динамично, постоянно променящо се съчетание от възможности и дейности, като повече от 60 студентски клуба и ръководни организации организират мероприятия, планират конференции и приветстват нови членове.

MIT

Обучението по мениджмънт е част от MIT от 1914 г., когато Институтът за първи път предлага курс по инженерна администрация. Връзките ни с MIT са дълбоки: те се простират от съвместни изследователски центрове като Мартинския доверителен център за MIT Entrepreneurship до програми с двойна степен като нашите лидери за глобални операции и съвместни програми за обучение като системен дизайн и управление. Студентите имат достъп до богатство от ресурси на МИТ и често работят в тясно сътрудничество с колегите си в Института, за да донесат нови идеи от лабораторията на пазара.

Кеймбридж

MIT Sloan е в сърцето на процъфтяващия квартал Кендъл в Кеймбридж. Училището е заобиколено от биотехнологични компании, технологични гиганти, стартиращи и изследователски лаборатории, както и широк спектър от ресторанти, дейности на открито, изкуства, музика и култура. А с близо 60 колежи и университети в Бостън, творчески, интелектуалната енергия е ключова част от структурата на града.

black laptop computer on top of tablerawpixel / Unsplash


Факти и фигури

Ето един бърз поглед към това, което прави MIT Sloan уникално привлекателно място за живот и учене.

Училището

Нашата мисия:
Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед на магистратури »

Програми

Това училище също предлага:

Магистратура

Магистър по бизнес анализи

Campus Редовна форма August 2019 Съединени Американски Щати Cambridge

MIT Sloan School of Management , с подкрепата и ръководството на MIT Operations Research Centre, въвежда нова, специализирана едногодишна магистърска програма за бизнес анализ, предназначена да подготви учениците за кариера в бизнес анализа. [+]

MIT Sloan School of Management , с подкрепата и ръководството на MIT Operations Research Centre, въвежда нова, специализирана едногодишна магистърска програма за бизнес анализ, предназначена да подготви учениците за кариера в бизнес анализа.

Програмата е пригодена за настоящи студенти или завършили висшисти, които планират да продължат кариерата си в областта на науката за данни, както и тези, които търсят кариерно развитие или промяна, особено инженери, математици, физици, компютърни програмисти и други високотехнологични специалисти.... [-]


Магистър по финанси

Campus Редовна форма 12 - 18  July 2019 Съединени Американски Щати Cambridge

Елитът на Мфин, най-високопоставената програма за STEM в началото на кариерата, акцентира върху основата за това как работят пазарите и строгите учебни програми, проектирани около най-модерните финансови и количествени теории и практики. [+]

Академично съвършенство

Изработени по поръчка за високи постижения

Елитът на Мфин, най-високопоставената програма за STEM в началото на кариерата, акцентира върху основата за това как работят пазарите и строгите учебни програми, проектирани около най-модерните финансови и количествени теории и практики.

MFin ви позволява да създадете програма, специфична за вашите изисквания. С 12- и 18-месечни опции, избор на незадължителни концентрации, достъп до всички курсове на MIT и възможност за взаимно регистриране в Харвард, MFin е несравним в способността си да подкрепя вашите кариерни стремежи.... [-]


Видео

Ideas Made to Matter: HubSpot Chief People Officer Katie Burke