Manchester Community College

Представление

Прочетете официалното описание

WELCOME

За мен е важно чест да Ви посрещнем в Манчестър Community College.

MCC е посветен да Ви осигурим качествени пожизнени опит от обучението, които ще осигурят основата за каквото и да решите да направите в бъдеще, независимо дали това е продължаване на образованието си, като на нова работа или повишаване на вашите социални и културни възможности.

Много от нашите ученици продължи да прехвърли на регионални и национални четиригодишни колежи и университети, като например държавни университети в Кънектикът Университета на Кънектикът, Масачузетския университет, Тринити Колидж и Хауърд университет. Други студенти избират да се запишат в специализирани програми за подготовка за кариера в безброй организации и бизнеса.

Нашите съвместни занимания, които включват нашите клубове и организации, фитнес програми и възможности за обучение на услуги, ще ви предоставим богат холистичен среда, в която да преследва целите си.

В нашия все по-променящите икономика, основана на знанието, площ работодателите работят с нас, за да персонализирате обучение и образователни програми за актуализиране на уменията в тежест на работниците.

Имаме кредитни без развитие и обогатяване професионални курсове за възрастни и специални програми за лихви за деца и тийнейджъри като Junior Кулинарна Camp, инженер това! и момичета поеме отговорността.

Някои резиденти идват в MCC единствено да се насладите на нашите изкуства, музика и други културни събития. И, като част от усилията ни за устойчивост, дори имаме пазар на земеделските производители за местни производители и търговци, което привлича стотици хора всяка седмица.

Ученето е пътуване, което има потенциал да отговарят на вашите интелектуалното любопитство и ще ви даде нови начини на мислене за света около нас - това може да изпълни мечтите си. Това е пътуване, което няма край, въпреки че със сигурност ще спечелят наградите си с издаване на сертификат или диплома, ако това е вашата цел.

Това е вашия колеж. Това е място, където ще се образуват трайни взаимоотношения с разнообразна и специална група от индивиди, които споделят интереса си в ученето. Факултет, служители и администратори в колежа са винаги на разположение, за да ви помогне да се води по пътя към целите си. Нашата основна цел е да ви помогне да стигнете до най-високото си потенциал.

Най-добри пожелания,

Гена Гликман, Ph.D. Президент

Места

Манчестър

Address
Manchester Community College, Great Path
CT 06040 Манчестър, Кънектикът, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: