Longy School of Music of Bard College

Представление

Прочетете официалното описание

Стани музикант, който светът трябва да бъдеш.

Светът се нуждае от музика сега повече от всякога. Дългия ви подготвя да станете изключителен музикант, който може да ангажира нова публика, да научи всеки, навсякъде и да използва артистичност, за да промени живота в общности по целия свят.

Longy School of Music of Bard College е консерватория за дипломи в Кеймбридж, Масачузетс, с допълнителен кампус в Лос Анджелис, Калифорния. Ние предлагаме пълен спектър от програми за изпълнение, композиция и преподаване. В Longy ще откриете много пътеки, за да направите смислен живот в музиката.

Longy School of Music of Bard College подготвя музиканти да направят промяна в света. Нейният факултет насърчава растежа на въображението и насърчава нагласата за проучване на ролята на музиката и музиканта в по-големия свят.

Дългосрочната разлика

Социален императив

Лонги е консерватория, чиято мисия е да подготви музиканти, които да променят света. Този социален императив е в основата на учебната програма на училището, като насърчава учениците да станат музиканти, каквито светът има нужда от тях.

Училището се ангажира да подготви своите ученици да се срещнат с променящия се музикален пейзаж, давайки им умения за изпълнение, амбицията да преподават и желанието да разширят достъп и възможности в рамките на класическата музика. Всеки ученик се насърчава да живее от смелата мисия на Лонги и активно да служи на общността около тях. Чрез сплитане на артистичност и обслужване заедно като неразделна част от учебната програма, Лонги оформя ново бъдеще на класическата музика.

Учебна програма за катализатор

Обучаваме музикантите да бъдат катализатори - артисти, които знаят как да създават промяна и да правят нещата. Ето защо ние сме обърнали нашето следдипломно образование на главата му с различен вид учебна програма, персонализирана за вас. Той съчетава музикални постижения с акцент върху уменията, които ще ви трябват, за да бъдете музикант: способността да проектирате опит, да създавате проекти и да ангажирате публика с изключителни музикални срещи. С факултета като ваш фасилитатор, вие ще поемете водеща роля в собственото си образование: изследване, експериментиране и следване на вашата страст. Ще научите как да създавате свои собствени възможности за работа и в крайна сметка ще откриете кой искате да станете като музикант.

Култура на сътрудничество

Longy е място, където „сътрудничеството“ и „ансамбълът“ описват както нашите изпълнения, така и начина, по който живеем и учим заедно. Ще бъдете част от общност от музиканти, които се коренят един за друг. Ще обедините усилия със състуденти, които да изпълняват вашите композиции, докато изпълнявате техните произведения. И докато ангажирате публиката и растете като музикант, вашите ментори и съученици ще споделят всеки ваш успех.

Опит в реалния свят

От първите си дни в Лонги, вие ставате музикант от Бостън, представяйки се професионално с преподаватели на концертни сцени из града. Ще имате възможности за работа в мрежа с богата общност от музиканти и музикални организации.

Развийте уменията, които са ви необходими, за да бъдете успешен музикант във непрекъснато развиващ се пейзаж. Разгледайте многото пътеки, които може да извърви музикалният живот. Вземете практически опит в реалния свят, който ви подготвя за направената от вас кариера, в която художниците трябва да се движат.

Местоположение на живия град

Разположен на оживения площад Харвард и на по-малко от три мили от центъра на Бостън, кампусът на Лонги предоставя на студентите достъп до богатство музикални и културни богатства в цяла Нова Англия. От Бостънския симфоничен оркестър до Музея на изящните изкуства до прочутия площад Кендъл, центъра на Кеймбридж на световно разтърсващите иновации, Бостън / Кеймбридж не е просто фон - това е вашият кампус и неразделна част от дългогодишното изживяване.

Форбс нарече Бостън вторият най-креативен град в САЩ.128699_Longy-4-students.jpg

Визията за дълго

Как подготвяте музиканти да променят света?

Помолете ги да са страхотни. Осигурете им най-строгото образование. Дръжте учениците от всички възрасти на най-високите стандарти на безкомпромисното съвършенство. Вдъхновете ги да бъдат художници, които могат да движат сърцата, да просветлят умовете, да преминават граници и да разделят мост. Покажете им как изключителните музиканти също трябва да бъдат изключителни човешки същества.

След това ги помолете да бъдат лидери. Мотивирайте ги да вървят не само по добре пресечените пътеки, но и да пламнат нови, като създават възможности за себе си и другите, докато вървят. Предизвикайте ги, докато учат и усъвършенстват музикални умения, за да обмислят къде могат да ги отведат тези умения.

Подхранвайте сътрудничество, тъй като големите лидери също трябва да бъдат страхотни слушатели. Съсредоточете се върху камерната музика, където, при липса на диригент, студентите трябва да поемат отговорността за намирането на собствените си гласове.

Вдъхнете предприемачески дух и изградете умения за критично мислене у учениците, за да съответстват на техните музикални способности. Научете ги как да започнат бавно движение един ден, да пуснат концертна поредица на следващия и да се представят в концертни зали, клубове и навсякъде, където могат да намерят гладна публика.

Вдъхновете учениците на всяко ниво да мечтаят как тяхната музика може да преобрази живота им и живота на другите. Помогнете им да артикулират мечтите си и след това ги приложете на практика. Създайте партньорства с бизнеса, училищата и съседите, където студентите могат да тестват своите идеи в реалния свят.

Създайте среда за инкубация - място, където могат да се култивират страхотни музиканти и страхотни идеи. Направете го разнообразно място, където разликата може да разшири умовете и да разшири перспективите. Дръжте го интимно, така че индивидуалното внимание е гарантирано. Награда за сътрудничество и креативност толкова високо, колкото музикалната магия. Насърчете всеки ученик да попита своите връстници - „Как да ви помогна да постигнете мечтите си?“

Ето как Longy School of Music of Bard College ще подготви музиканти да направят промяна в света: чрез предоставяне на образование, което учи учениците да бъдат изключителни музиканти и хора, като същевременно им предизвиква да намират нови начини да променят света чрез музиката.

Това е нашата мечта. Това е нашето виждане.

Места

Кеймбридж

Address
Garden Street,27
02138 Кеймбридж, Масачузетс, Съединени Американски Щати