Прочетете официалното описание

От основаването си през 1919 г., Lincoln University е разработил иновативна и мултикултурното образование. Намира се в центъра на района на залива на Сан Франциско, Университета осигурява практически и достъпни програми.

С избирането на Lincoln University, сте избора на образование, което ще направи възможно живот, пълен с възможности и ще ви даде умения да получат по-голям контрол върху собствената си съдба.

Lincoln University е уникален висше учебно заведение, където образователната постижения, професионално ноу-хау, и до актуална международните стандарти са комбинирани с индивидуално внимание и приятелска атмосфера, което води до образование на световно ниво.

На Линкълн, ние самите, така гордеем с качеството на нашето образование и нейното значение в днешния професионален свят. Всяка програма в рамките на университета е предназначена да гарантира, че всички на придобитите знания и умения ще бъдат ценни за своите възпитаници, осигуряване на практическо и солидна основа за бъдещето на студента. Ние се уверете, че всяка част от образованието на нашите студенти върши работа и да ги носи по-близо до постигането на техните професионални цели.

От основаването си през 1919 г., по същото време, тъй като много от американските топ училищата, университета е избрал да достави най-доброто, по поръчка годни образование до няколко избрани, по-скоро, отколкото се осигури най-широка гама от теми и да се погрижат за възможно най-широка публика , Lincoln започва с високо компетентни преподаватели и най-полезни образователни програми, и ментори на всеки студент по целия път до дипломирането. Успехът на нашите студенти "доказва, че ние да направят правилния избор.

Линкълн се превърна в истински глобален университет благодарение на своята разнообразна мултикултурна студент тялото и преподаватели. Намира се в мощен международен център - района на залива на Сан Франциско - тя осигурява множество безценни възможности за обучение. Тъй като успешна кариера през 21 век изисква дълбоко разбиране на международните отношения и влиянието на глобализацията, Линкълн е добре позиционирана, за да даде на своите студенти конкурентно предимство в бизнеса и професионалните направления по целия свят. Нашите отлично и строг учебна програма, изключителна способност и удобни съоръжения осигуряват всички необходими компоненти, за да се осигури път на нашите студенти да успешно бъдеще.

Принадлежност

Lincoln University е институционален член на Американската асоциация на Collegiate Регистраторите и служители по приема (AACRAO), На Американската асоциация за висше образование и акредитация (AAHEA), Института за международно образование (IIE), Националното сдружение на чуждестранен студент Advisers (организациите NAFSA) И на Националната асоциация на независимите колежи и университети (NAICU); тя е свързана с Калифорния Асоциацията на частните след средното училища (Капс).

The Campus

Университетът се намира в красива историческа сграда в 15-та и Франклин улици в центъра на Оукланд, в сърцето на района на залива на Сан Франциско. Университетът се намира в центъра на жизненоважна, развиващ се град и осигурява привлекателна среда за своите студенти. Тя разполага с просторни класни стаи, една аудитория, както и библиотека, както и компютър, английски, както и лаборатории за диагностика на изображения. Вендинг машини и микровълнови фурни са предвидени в кафенето и салона за студент, където учениците могат да се съберат за conversa¬tions, гледане на телевизия и игри. Bay Area Rapid Transit (BART) и много автобусни линии са наблизо.

Изборът Lincoln University

От 1919 г., Lincoln University е винаги поддържа една междурасови и междукултурния ориентация. Географското и историческо влияние на района на залива на Сан Франциско е привлякла студенти от много народи, особено страните около Пасифика. Съответно, университетът се стреми да предоставя на международната обстановка за своите студенти. Учениците се насърчават да бъде интелектуално любопитни в преследването на знания и разбиране на културните различия и прилики, и сериозно в усилията за намиране на решения на проблемите на света днес. През последните години, ученици от повече от четиридесет страни са били приети в Линкълн университет.

Lincoln University е общност на живот, чиито членове, включително администрация, преподаватели и студенти, задръжте разнообразие от уникални културни среди и черти. Учебната програма се основава на общи проучвания и има за цел да насърчи индивидуалното проучване на разширени проучвания. Университетът провежда своите програми с съзнателен фокус върху междукултурните измерения на живот.

Lincoln University предоставя възможности след средно образование за всички студенти, независимо от тяхната страна на произход, социално-икономическо ниво, раса, етническа или религиозна принадлежност. Университетът притежава политика на отворен достъп до всички квалифицирани студенти.

Всеки студент е отделен и уникален индивид, който се зачита като такива. Една от целите за всеки член на академичния състав е да се уважават и да се подобри достойнството и стойността на всеки ученик. Услугите, предоставяни от университета се отличават със специфичната им способност да отговори на нуждите на студенти, които достигат до техните уникални гола. За тази цел, всеки преподаватели и персонал член допринася за процеса на ориентиране и консултиране.

Мисия на Lincoln University

Мисията на Lincoln University е да осигури синтеза на иновативна и традиционното образование води до изключителни професионални възможности за американски и международни студенти. Образователни програми за възпитаник и студентски изследвания, както и програми за сертификат, са разработени да предоставят достъп до успешни кариери и инструменти за професионално развитие. С бакалавърски степени по бизнес и образна диагностика и сертификати в съюзническите здравни области, студенти от Lincoln University са добре подготвени, за да се включат в пазара на труда, с умения, които отговарят на нуждите на съвременното работно място. Магистърски програми в бизнес проучвания, на нивото на двете майстор и докторска степен, да предоставят на успешни студенти с всеобхватна и практически опит в света на бизнеса.

Основните цели на Университета са:

  1. за подпомагане на студенти в развитието на техния аналитичен капацитет;
  2. да осигури необходимите знания на избраните тематични области;
  3. да се въведе отношението на лична отговорност е необходимо, за да функционира като гражданин в един взаимозависим свят;
  4. предостави терминал степен на мотивирани и способни студенти.
Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

Lincoln University

MS в International Business степен Програмата дава възможност на ученици със студенти и / или специализанти градуса в бизнеса, за да получат по-задълбочено и прилага разб ... [+]

Магистър (MS) Градуси Въведение

Lincoln University предлага магистърска степен по международен бизнес (MS в IB) и магистърска степен по финансов мениджмънт (MS в FM) градуса. Програмите са предназначени за разработване на широка компетентност и да се даде възможност на завършилите да работят в широк спектър от бизнес ситуации, подходящи за тяхната специалност. Програмите за Lincoln University MS поддържат силен международен фокус. За да изпълни общата мисия, акцент се поставя в целия върху важните дисциплини и умения, както и конкретни тематични области.... [-]

Съединени Американски Щати Oakland
Lincoln University

MS Финанси степен на управление на програмата дава възможност на ученици със студенти и / или специализанти градуса в бизнеса, за да получат по-задълбочено и прилага разб ... [+]

Магистър (MS) Градуси Въведение

Lincoln University предлага магистърска степен по международен бизнес (MS в IB) и магистърска степен по финансов мениджмънт (MS в FM) градуса. Програмите са предназначени за разработване на широка компетентност и да се даде възможност на завършилите да работят в широк спектър от бизнес ситуации, подходящи за тяхната специалност. Програмите за Lincoln University MS поддържат силен международен фокус. За да изпълни общата мисия, акцент се поставя в целия върху важните дисциплини и умения, както и конкретни тематични области.... [-]

Съединени Американски Щати Oakland

Lincoln University, Oakland, CA

Location address
401 15th Street
Oakland, California 94612
USA

Oakland, California, 94612 US