Lehigh University

Представление

Прочетете официалното описание

За Lehigh

Жива, динамична общност на кампуса

Разположен в красивата долина на Пенсилвания, Lehigh е един от най-известните частни изследователски университети в страната. Чрез академична строгост, предприемачески начин на мислене и възможности за сътрудничество ние предизвикваме нашите студенти да станат лидери на бъдещето.

Безспорно Lehigh

Повече от 150 години Lehigh е насочен към бъдещето, предефинирайки какво означава да водим всяка стъпка от пътя.

Добре дошли в колежа за изкуства и науки

Като най-големият и най-разнообразен колеж на Lehigh, ние сме дом на социалните науки, изкуствата, хуманитарните науки и природните науки. С 1894 студенти, 342 аспиранти, 270 преподаватели на пълен работен ден и 90 професионални служители, ние сме съпоставими по размер и предлагаме интимността на либерален колеж по изкуства, но все пак се възползваме от ресурсите на изследователски университет. Нашият факултет е завършени учени, художници и писатели, признати в национален и международен мащаб като лидери в своите области, които споделят ангажимент за интегриране на преподаването и стипендиите в иновативни, динамични учебни програми, създадени в интелектуално стимулираща среда.

Нашите студенти и специализанти подготвят студентите за сложността на света, който ще открият след завършването, където ще намерят конкурентни визии и ценности, които трябва да работят, за да разберат и на които трябва да реагират ефективно. Колежът е пространство за интензивен диалог. Обучаваме учениците да предвиждат и да водят промените, да разглеждат предизвикателствата като възможности, да превърнат знанието в действие и да направят промяна в света. Ние се стремим да увеличим максимално растежа и развитието на учениците, като същевременно поставяме индивида в по-широкия контекст на човешката култура и природния свят. Нашите класни стаи се простират отвъд четирите стени до широката общност и до страните, обхващащи света.

„Независимо от вашите стремежи, програмите в Колежа за изкуства и науки ще предизвикат вашите предположения, ще разширят вашите способности и ще разширят перспективите ви.“

Lehigh University College of Arts and Sciences

Изследвайте нашия свят. Открийте себе си.

В колежа за изкуства и науки студентите учат, растат, споделят идеи и развиват усещане за посока, което трае цял живот. Колежът осигурява учебна среда, която ангажира студенти с преподаватели, които движат интелектуалното развитие на техните дисциплини. Независимо от вашите стремежи, програмите в Колежа за изкуства и науки ще оспорват вашите предположения, ще разширят вашите способности и ще разширят перспективите ви. Бъдете част от среда за учене през целия живот, която ви предлага нови академични пътеки, нови лични направления и все по-големи възможности. Независимо дали това е да постигнете кариерните си цели, да намерите нови хоризонти или да подхранвате душата си, да откривате програмите, които ангажират, обогатяват, информират, предизвикват и вдъхновяват.

Значението на многообразието

Колежът за изкуства и науки е общност от учени и преподаватели, които споделят страстта към стремеж към знания и разширяване на нашето разбиране за света. Търсим общност от преподаватели, служители и студенти, отразяващи обществото като цяло. Разнообразието е критичен компонент на академичните постижения и е от съществено значение за изпълнението на нашата двойна мисия в образованието и научните изследвания. Учим се най-добре, когато сме изложени на перспективи, преживявания, убеждения и възгледи, различни от нашите собствени. Това се осъществява най-лесно в богато разнообразна среда. Светът днес е взаимосвързан и взаимозависим. Най-успешни сме в живота, когато прегръщаме и празнуваме талантите и способностите на всички членове на нашето общество. Енергично, но с уважение изследвайки както нашите различия, така и общите си, ние насърчаваме разбирането и повече гражданското общество.

Ние предоставихме на този сайт голяма информация за живота в колежа или изкуствата и науките в Lehigh. Ще намерите връзки към нашите катедри и многото интердисциплинарни програми и изследователски центрове, които участват както преподаватели, така и студенти. Надявам се, че ще проучите и откриете възможностите, които предлага Колежът за изкуства и науки.

Робърт А Цветя
Хърбърт и Ан Сийгъл Дийн
Колеж за изкуства и науки

Lehigh University Linderman Library

Места

Витлеем

Address
Lehigh University,
College of Arts and Sciences,
9 West Packer Avenue

PA 18015 Витлеем, Пенсилвания, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия