Lamar University

Представление

Прочетете официалното описание

Lamar University - ние сме кардинали!

Намерете дома си в Lamar University !

Дом на над 15 000 студенти, Lamar University , разположен близо до Хюстън в Бомонт, Тексас, е сред най-бързо развиващите се тексаски колежи и университети и е член на системата на университета на Тексаския щат. LU предлага повече от 100 учебни програми, водещи до бакалавърска, магистърска и докторска степен. Кампусът от 292 акра в Бомонт е на около 90 мили източно от Хюстън и на около 25 мили западно от Луизиана.

Преподаватели

Университетът е национално признат за качеството на основната си учебна програма и разнообразието на студентското си тяло в сравнение с други университети в близост до Хюстън. Малките размери на Ламар и ниското съотношение между студентите и преподавателите позволяват на студентите да изградят смислени взаимоотношения с експертен факултет, които наистина се грижат за техния успех.

LU подчертава академичните постижения, като подчертава практическото обучение на всички нива, предоставяйки широки възможности за студенти и подкрепяща отлична програма за отличие. Университетът е акредитиран от Комисията по колежи на Южната асоциация на колежите и училищата. Няколко LU колежи и програми притежават допълнителни специализирани сертификати, признаващи тяхното качество и опит.

Удобства в кампуса

Кампусът на LU предоставя удобства за студентски живот за обучение и за свободното време. Повече от 2500 студенти живеят в кампус, само на час и половина от Хюстън, в модерни резиденционни зали, известни като Cardinal Village, които разполагат с частни спални и добре обзаведени жилищни зони. Всички студенти от Lamar University имат достъп до залата за хранене на гурме и просторния спортен център за отдих Sheila Umphrey, изложбено съоръжение с 43-метрова стена за катерене, цялото най-ново оборудване за тренировки и редица интрамурални спортове.

Животът на кампуса

Извън класната стая студентите от Lamar University развиват лидерски умения и приятелства през целия живот в повече от 100 клуба и организации в университета. Студентите оказват влияние чрез национални братства и социални организации, професионални асоциации, културни групи, религиозни клубове и организации за услуги. Близостта на Lamar University до Хюстън също предлага уникалната възможност да бъдете близо до града, но е достатъчно далеч, за да се измъкнете.

Атлетика

Студентите от Lamar University радват да се развеселят от Кардиналите в повече от дузина NCAA Division I мъжки и женски спортове. Състезавайки се в конференцията на Southland, екипите на Cardinals имат история на печеливши първенства в спортове, включително мъжки и женски баскетбол, волейбол, голф и крос. Бейзболната програма, ръководена от легендарния треньор Джим Джилиган, произведе множество големи лейгъри. Новата футболна програма на LU засили вълнението в кампуса с разпродадени тълпи и студенти, участващи в маршова група, мажоретки, танцов екип и цялото забавление от играта на деня на опашка.

Декларация за акредитация

Декларация за акредитация

Lamar University е акредитиран от Южната комисия по колежи и училища по колежи за присъждане на доценти, бакалаври, магистри и докторантури. Свържете се с Комисията по колежи на 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 или се обадете на 404-679-4500 за въпроси относно акредитацията на Lamar University .

Недискриминационна политика

Lamar University е образователна институция с равна възможност, положителни действия и работодател. Lamar University няма да дискриминира всеки служител или кандидат за работа поради раса, цвят, религия, пол, възраст, увреждане, национален произход, ветерански статус, сексуална ориентация или полова идентичност, в съответствие с гаранцията за съответствие с дял VII от Закон за гражданските права от 1964 г .; Изпълнителна заповед 11246, както е издадена и изменена; Дял IX от измененията в образованието от 1972 г., изменени; Раздел 504 от Закона за рехабилитация от 1973 г.

Тексаски закон за обществена информация

В съответствие с правителствения кодекс на Тексас, глава 552, Lamar University ще спазва всички разпоредби, свързани с освобождаването на исканата обществена информация. Предполага се, че цялата държавна информация е достъпна за обществеността, въпреки че някои изключения се прилагат за разкриването на информацията. Lamar University незабавно освобождава исканата информация, която не е поверителна по закон, нито конституционно, законово, нито съдебно решение, или информация, за която не е поискано освобождаване от разкриване.115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Мисия

Lamar University е посветен на успеха на студентите, като ангажира и овластява студентите с уменията и знанията да процъфтяват в личния си живот и избрани области на начинание. Като докторска институция, Lamar University е международно признат за своите висококачествени учени, иновативни учебни програми, разнообразна студентска популация, достъпност, успех на студентите и водещи научни дейности, допринасящи за трансформиране на общностите в Югоизточен Тексас и извън него.

Вашият момент е тук

Вие сте оформени във всеки момент от живота си и това ви прави уникални. В Lamar University образованието се основава на вашите индивидуални потребности, за да ви даде инструментите за успех в завършването на училище и вашата кариера. С личен опит за учене за всеки ученик и с множество практически възможности, LU ви отчита времето. Възползвайте се максимално от моментите си тук в Lamar University .

Места

Beaumont

Address
Lamar University
4400 MLK Blvd.

77710 Beaumont, Texas, Съединени Американски Щати