Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

Представление

Прочетете официалното описание

Нашите програми

В Университета на Синсинати Карл Х. Lindner Колеж по бизнес многократно е обявен за един от най-добрите бизнес училища в Съединените щати от източници като US News & World Report, Bloomberg Businessweek и Принстън преглед. Точно както важното е, че ние сме били AACSB акредитиран (чест, спечелени от само 15% от световните бизнес училища) от 1919 г. насам. Ние предлагаме студенти национално-висок ранг програма MBA, както и осем специализирани магистърски програми, шест от които са класирани сред Топ 10 програми в Съединените щати. Нашата MBA програма наскоро бе класирана # 1 в САЩ въз основа на нашите академично качество, успех намиране на работа и обучение достъпност.

Нашите програми съчетават трансформиращо обучение в класна стая с реалния свят учебен опит. Нашите ученици имат безброй възможности за участие в регионални, национални и световни конкурси дело, да придобият практически опит по време на работата по проекти за глобални клиенти като Procter & Gamble, Kellogg и Citi, и обучение в чужбина в Северна Америка, Южна Америка, Европа и Азия.

Защото специализация предлага възможност за вас наистина да овладеят нова дисциплина и значително задвижване на кариерата си и да печелите власт, ние предлагаме на студентите възможност да специализират своите градуса с един от повече от 20 дипломирани сертификати, вариращи от функционални области като маркетинг, финанси и операции за интердисциплинарни теми, като например анализ на данни, иновациите и предприемачеството.

Нашето място

В Университета на Синсинати се намира в Синсинати, щата Охайо, един от най-големите бизнес центрове в Съединените щати. Четиристотин от компаниите, включени в списъка на Forbes 500 имат присъствие в Синсинати и град Синсинати е дом на централата на повече Fortune 500 компании на глава от населението, отколкото в Ню Йорк, Лос Анджелис или Чикаго. В действителност, световната централа на седем Fortune 500 компании са разположени в рамките на 3 мили от Университета на Синсинати кампус. Защото толкова много големи компании са толкова близо до кампуса ни, висши мениджъри имат достатъчно възможности за гости лекция в нашите класове и да присъстват на нашите различни мероприятия и състезания на кампуса.

CNN Money неотдавна наречен Синсинати един от Топ 6 места в САЩ за започване на бизнес и Форбс класира нашия град през 7-висок среден доход в САЩ въз основа на разходите за живот. Mashable класира Синсинати най-социалната град в Съединените щати, Movoto го класира един от Топ 10 най-умните градове в страната и списанието Kiplinger класира Синсинати му # 1 Най-добре за "горещи точки" и един от 10-те най-големи градове в Съединените членки за млади възрастни.

Нашият университет

В Университета на Синсинати е дом на 44,000 студенти и нашите възпитаници в момента се намират във всички петдесет държави и в 125 страни по целия свят. Повече от 4000 чуждестранни студенти присъстваха на Университета на Синсинати в 2015-16 учебна година и нашия университет наскоро бе класирана на # 5 най-гостоприемна университет в света от Международната студентска Барометър. Освен това, в Университета на Синсинати наскоро бе обявен за един от "най-красивите в света кампуса" от списание Forbes.

Места

Синсинати

Carl H. Lindner College of Business

Address
College of Business
Carl H. Lindner Hall
University of Cincinnati
2925 Campus Green Drive
Cincinnati, Ohio 45221-0020

45221-0020 Синсинати, Охайо, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 513-556-7020

Акредитации

AACSB Accredited