Прочетете официалното описание

Лос Анджелис музикален колеж (LACM) подготвя студентите да бъдат лидери в областта на музиката и предлага градуса и програми диплома по музика на ефективността, Music Производство, писането на песни бакалавърски и асоциираното, композиране на визуалните медии и музика на бизнес. Разположен в сърцето на музикалните и развлекателни индустрии, факултета се състои от настоящите водещи музикални специалисти със страст за вдъхновяване на следващото поколение. Колежът предлага значителен брой реални игрови ситуации с професионални музиканти, а не само връстници, което го прави един от най-добрите музикални школи днес. Тялото на студент се състои от талантливи студенти от цял ​​свят, които партньор заедно в интимна и подкрепяща среда, за да се научи да се създаде, запис, изпълнява и пазар новаторската музика в днешния конкурентен музикалната индустрия.

(Преди известен като LAMA, музикална академия The Los Angeles.)

LACM е акредитирана от Националната асоциация на училищата по музика (NASM).

LA музикален колеж наскоро бе обявен за един от "20-те най-добри музикални консерваториите в САЩ" от TheBestSchools.org. В класирането уебсайт вписана LACM като номер 16, по-горе Bard College музикална консерватория, McNally Смит, Колбърн консерватория за музика и музиканти институт. На съвременните музикални програми, изброени в класацията, LACM нарежда # 1 на Западния бряг.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Магистър по изкуствата (MA)

Los Angeles College of Music

The вокално изпълнение майорът се фокусира върху предоставянето на вокалисти инструменти, за да "стигнем до музиката" като пълноправни партньори с големи инструменталисти ... [+]

The Бакалавър по музика (BM) програма е 12 кв програма на пълно работно време. Три специалности са на разположение за степента BM, Music характеристики, продуциране на музика и композиция. Майорът The Music Изпълнение предлага акценти в китара, бас, барабани, и Вокална. The Music Производство майорът предлага акцент в Music Произвежда & Recording, и състав майор предлага акцент в писането на песни.

The Вокална голяма производителност се фокусира върху предоставянето на вокалисти инструменти, за да "стигнем до музиката" като пълноправни партньори с големи инструменталисти и производители. Програмата е форма-монтирани на страстите на всеки учениците и ги представя с възможности да спечелят обратна връзка от професионалисти в A & R, запис, филм и телевизия и на живо турнета. Курсовете са специално подреждат за максимално увеличаване на потенциала за обучение по време на програмата.... [-]

Съединени Американски Щати Пасадена
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

About LACM: Los Angeles College of Music