Прочетете официалното описание

Магистърската програма по програма "Хоспитализация и управление на туризма в Сан Диего" (HTM) е програма за лидерство, разработена за зает работещ професионалист от цял ​​свят и доставена онлайн в малка класна стая, с едноседмични срещи в красивия campus на SDSU стартирайте и завършете 18-месечната програма. Тази степен е приложима за повече от 100 гостоприемство и свързани с туризма индустрии и практически всяка кариера.

Курсовете на HTM Master се записват ежеседмично от отличени професори и персонализирани според вашите специфични стремежи и дейности. Учебната програма е комбинация от основен бизнес проницателност и иновативно мислене, което променя начина, по който организациите функционират, растат и се развиват. И ако се насладите на TED Talks, ще ви харесат лекциите на нашите гости от световноизвестни лидери.

Курсовете се равняват на предизвикателни, но управляеми 10-12 часа седмично четене, задания и форум дискусии, които могат да бъдат завършени по Ваш собствен график. Целият програмен материал включва реални приложения, които можете да приложите на следващия ден във вашия офис.

Студентите, които завършват с магистърска степен по гостоприемство

Училището на Payne

От 2001 г. насам училището за хотелиерство на Л. Робърт Пейн

Генезисът на Payne School, публично-частно партньорство, започна през 1999 г., когато SDSU започна да работи с 40 видни специалисти в областта на хотелиерството, за да създаде бакалавърска базираната в индустрията бакалавърска програма. След двегодишно планиране, работни срещи и фокус групи с лидери от индустрията, уникална и строга учебна програма се появи като Програмата за висше образование на HTM.

През 2010 г. нашите съветници от бранша призоваха за програма за завършване на висшето образование, за да усъвършенстват лидерските и бизнес умения на своя опитен талант и нагоре и наближаващи лидери. Програмата за Master's HTM бе създадена с една цел: да създаде иновативни и високоефективни лидери за хотелиерството и туризма. Програмата противоречи на принципите на традиционната академична общност, като създаде персонализиран образователен опит, като същевременно предостави на всеки студент подкрепа, мрежа и насърчаване, от които се нуждаят, за да процъфтят и да успеят в курса, в кариерата си и в живота.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

Address
5500 Campanile Dr
CA 92182 San Diego, California, Съединени Американски Щати