Krannert School of Management, Purdue University

Представление

Прочетете официалното описание

Защо Учителя на Purdue

Училището по мениджмънт на университета в Пердю е най-жизнената екосистема на водещия бизнес лидер за овладяване на аналитичните умения за решаване на проблеми и техническа комерсиализация, които движат индустрията напред и променят света.

Krannert е уникално позициониран заедно с световно известна STEM школа, в динамично корпоративно партньорство R

Училището по мениджмънт на университета Кърнерт в Пърдю предлага водещи магистърски програми за студенти, които имат за цел да доразвият бизнеса, науката, технологията, инженерството и математиката (STEM), за да повлияят на известни организации.

Ето няколко от многото причини, поради които трябва да помислите, че Училището по мениджмънт в Краннерт е следващата стъпка във вашата кариера:

  • Учебна програма. Строга учебна програма, която ви учи да задавате правилните въпроси и да превръщате данните в знания.
  • Опитното обучение. За първа ръка, практически опит за овладяване на умения, които не могат да бъдат преподавани в класната стая.
  • Разнообразие. Нашето талантливо и разнообразно студентско тяло идва от всички краища на света и се събира, за да формира богата култура на еклектично, прогресивно лидерство.
  • Персонализиране. Изработен по поръчка подход за развитие на лидерството, укрепване на вашите грешки и демонстриране на вашите таланти.
  • Network. Достъп до глобалната мрежа от възпитаници на Boilermaker от почти 450 000 в 160 различни страни.
  • Престиж. Исторически прочутите MBA и магистърски програми на Purdue са признати и почитани по целия свят.

Места

West Lafayette

Purdue Krannert School of Management

Address
Krannert Building
403 W. State Street

47907-2056 West Lafayette, Индиана, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 765-494-9700