Kennesaw State University

Представление

Прочетете официалното описание

Kennesaw State University е един от 50-те най-големи публични институции в страната. KSU предлага повече от 150 студенти, докторанти и докторанти на своите над 35 000 студенти. Със 13 колежа на два кампуса на метрото в Атланта, Kennesaw State е член на университетската система на Джорджия и третият по големина университет в щата. Жизнената култура на университета, разнообразното население, силните глобални връзки, предприемаческия дух и атлетиката в отдел I привличат студенти от целия регион и от 92 държави по целия свят. Класиран като топ избор за студентите от US News, Kennesaw State е определена от Карнеги докторска изследователска институция (R2), което я поставя сред елитна група от само 6 процента от американските колежи и университети със статус R1 или R2.

Мисия

В щат Кенесай ние служим като мощен пример за въздействието на студентското, ориентирано към изследователското образование университетско образование. Ние помагаме на учениците да успеят чрез проучване, сътрудничество и строгост, обединявайки разнообразен спектър от фонове и таланти. В KSU студентите стават индивидите, които хората искат като колеги и ръководители.

Декларация за визията

Kennesaw State ще даде пример за силата и обещанието на студентски ориентиран, изследователски университет. Наистина разнообразни, уникално постижими и безкрайно въздействащи, ще разгърнем потенциала на всеки студент, който обслужваме.

Стойности

Ние сме Ние вярваме в
Студент, вдъхновени Подхранване на стремеж и предоставяне на Pathways - дава възможност на учениците да се разтягат и да се стремят, да прегърнат една мечта и да създадат изпълними планове.
Promise изпълващи Да бъдем ангажирани и готови - да даваме обещания, които можем да запазим, за да дадем възможност на всеки студент и да предизвикаме икономически растеж в региона.
Вярно на себе си Да останем истински, ръководени от честност, намерение и цел - без значение как се променяме, растеме или еволюираме - никога не забравяйки кои сме.
вертикален Повишаване на траекторията - гонене, създаване, преследване, изграждане.
отворено Възприемане на истинската сила на откритост - оценка и използване на различни перспективи за намиране на по-добри решения и придобиване на предимство.
Влияние, генериращ Предоставяне на разлика - въздействащи на индивиди и общности за положителна промяна.

KSU с един поглед

Kennesaw State, всеобхватен университет, разположен в крайградските кампуси в Кенесау и Мариета северозападно от метро Атланта, оказва влияние в целия регион, нацията и света. Като третият по големина университет в Джорджия и една от 50-те най-големи публични институции в страната, Кенесау има повече от 35 000 студенти, представляващи 92 държави.

Качествени академици

Kennesaw State е издигнат до класификация R2 - докторска институция с висока изследователска активност - от Класификацията на Карнеги на институции с висше образование. Университетът има близо 150 студенти, магистърски и докторски програми.

Топ специалности

Програмите до и включително докторските степени, които подготвят студентите за напредък в професионалните занимания, са особено привлекателни и се предлагат във всички колежи на университета. Наградените академични програми произвеждат най-голям брой учители и медицински сестри в Джорджия и второто по големина бизнес училище в държавата и вторият по големина инженерен колеж в държавата.

Животът на кампуса

Разпространена институция, разположена в два кампуса, състояща се от 130 сгради и съоръжения за академични среди, операции, култура, отдих и жилищно настаняване, е разположена на повече от 587 декара.

Участван през 1963 г. от Съвета на регентите на Университетската система на Джорджия като пътуващо училище, Kennesaw State се превръща в дестинация, където живеят над 5200 ученици в осем отличителни жилищни общности в Кенесау и Мариета. Студентите, които пребивават в кампуса, и тези, които пътуват, имат достъп до пълен набор от съоръжения, ресурси и дейности от световна класа.

Ангажирано гражданство

Кенесау щат беше определена сред първите 10 процента от институциите в национален мащаб от Фондация Карнеги, заради продължаващите си усилия за сътрудничество с по-голямата общност.

Има повече от 250 студентски организации, които обхващат студентско управление и медии, клубове, които учат в учебната програма, лека атлетика, гръцки буквени организации, посланици в кампуса, обществени услуги и застъпничество.

Глобален обхват

Отделът по глобални въпроси на държавата Кенесау ръководи широк спектър от програми за научни, образователни и обслужващи услуги от името на целия университет, като същевременно администрира над 60 международни програми за обучение, предлагайки повече от 100 курса и организирайки повече от 130 различни международни образователни събития.

Университетът има партньорства с академични, правителствени и бизнес институции по целия свят, включително CIFAL, първият център за обучение на ООН, чийто домакин е университет.

Възпитаници

KSU има повече от 110 000 възпитаници по целия свят.

Отглеждане в изследвания

Университетът наблюдава бързо увеличение на финансирането на фундаментални изследвания - над 35 милиона долара през последните пет години, което доведе до нови знания и открития от страна на преподавателите и практически възможности за студентите. През 2019 г. университетът е издигнат до класификация R2 като докторска институция с висока изследователска активност.

Места

Kennesaw

Address
1000 Chastain Road
Kennesaw, Грузия, Съединени Американски Щати

Мариета

Address
1100 South Marietta Pkwy
Мариета, Грузия, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия