Kennesaw State University

Представление

Прочетете официалното описание

Kennesaw State University е един от 50-те най-големи публични институции в страната. KSU предлага повече от 150 студенти, докторанти и докторанти на своите над 35 000 студенти. Със 13 колежа на два кампуса на метрото в Атланта, Kennesaw State е член на университетската система на Джорджия и третият по големина университет в щата. Жизнената култура на университета, разнообразното население, силните глобални връзки, предприемаческия дух и атлетиката в отдел I привличат студенти от целия регион и от 92 държави по целия свят. Класиран като топ избор за студентите от US News, Kennesaw State е определена от Карнеги докторска изследователска институция (R2), което я поставя сред елитна група от само 6 процента от американските колежи и университети със статус R1 или R2.

Мисия

В щат Кенесай ние служим като мощен пример за въздействието на студентското, ориентирано към изследователското образование университетско образование. Ние помагаме на учениците да успеят чрез проучване, сътрудничество и строгост, обединявайки разнообразен спектър от фонове и таланти. В KSU студентите стават индивидите, които хората искат като колеги и ръководители.

Декларация за визията

Kennesaw State ще даде пример за силата и обещанието на студентски ориентиран, изследователски университет. Наистина разнообразни, уникално постижими и безкрайно въздействащи, ще разгърнем потенциала на всеки студент, който обслужваме.

Стойности

Ние сме Ние вярваме в
Студент, вдъхновени Подхранване на стремеж и предоставяне на Pathways - дава възможност на учениците да се разтягат и да се стремят, да прегърнат една мечта и да създадат изпълними планове.
Promise изпълващи Да бъдем ангажирани и готови - да даваме обещания, които можем да запазим, за да дадем възможност на всеки студент и да предизвикаме икономически растеж в региона.
Вярно на себе си Да останем истински, ръководени от честност, намерение и цел - без значение как се променяме, растеме или еволюираме - никога не забравяйки кои сме.
вертикален Повишаване на траекторията - гонене, създаване, преследване, изграждане.
отворено Възприемане на истинската сила на откритост - оценка и използване на различни перспективи за намиране на по-добри решения и придобиване на предимство.
Влияние, генериращ Предоставяне на разлика - въздействащи на индивиди и общности за положителна промяна.

KSU с един поглед

Kennesaw State, всеобхватен университет, разположен в крайградските кампуси в Кенесау и Мариета северозападно от метро Атланта, оказва влияние в целия регион, нацията и света. Като третият по големина университет в Джорджия и една от 50-те най-големи публични институции в страната, Кенесау има повече от 35 000 студенти, представляващи 92 държави.

Качествени академици

Kennesaw State е издигнат до класификация R2 - докторска институция с висока изследователска активност - от Класификацията на Карнеги на институции с висше образование. Университетът има близо 150 студенти, магистърски и докторски програми.

Топ специалности

Програмите до и включително докторските степени, които подготвят студентите за напредък в професионалните занимания, са особено привлекателни и се предлагат във всички колежи на университета. Наградените академични програми произвеждат най-голям брой учители и медицински сестри в Джорджия и второто по големина бизнес училище в държавата и вторият по големина инженерен колеж в държавата.

Животът на кампуса

Разпространена институция, разположена в два кампуса, състояща се от 130 сгради и съоръжения за академични среди, операции, култура, отдих и жилищно настаняване, е разположена на повече от 587 декара.

Участван през 1963 г. от Съвета на регентите на Университетската система на Джорджия като пътуващо училище, Kennesaw State се превръща в дестинация, където живеят над 5200 ученици в осем отличителни жилищни общности в Кенесау и Мариета. Студентите, които пребивават в кампуса, и тези, които пътуват, имат достъп до пълен набор от съоръжения, ресурси и дейности от световна класа.

Ангажирано гражданство

Кенесау щат беше определена сред първите 10 процента от институциите в национален мащаб от Фондация Карнеги, заради продължаващите си усилия за сътрудничество с по-голямата общност.

Има повече от 250 студентски организации, които обхващат студентско управление и медии, клубове, които учат в учебната програма, лека атлетика, гръцки буквени организации, посланици в кампуса, обществени услуги и застъпничество.

Глобален обхват

Отделът по глобални въпроси на държавата Кенесау ръководи широк спектър от програми за научни, образователни и обслужващи услуги от името на целия университет, като същевременно администрира над 60 международни програми за обучение, предлагайки повече от 100 курса и организирайки повече от 130 различни международни образователни събития.

Университетът има партньорства с академични, правителствени и бизнес институции по целия свят, включително CIFAL, първият център за обучение на ООН, чийто домакин е университет.

Възпитаници

KSU има повече от 110 000 възпитаници по целия свят.

Отглеждане в изследвания

Университетът наблюдава бързо увеличение на финансирането на фундаментални изследвания - над 35 милиона долара през последните пет години, което доведе до нови знания и открития от страна на преподавателите и практически възможности за студентите. През 2019 г. университетът е издигнат до класификация R2 като докторска институция с висока изследователска активност.

Места

Kennesaw

Address
1000 Chastain Road
Kennesaw, Грузия, Съединени Американски Щати

Мариета

Address
1100 South Marietta Pkwy
Мариета, Грузия, Съединени Американски Щати