Прочетете официалното описание

Нашата мисия

Каплан университет е институция за висше образование посветени на предоставяне на иновативни студент, завършил, и продължаващо професионално образование. Нашите програми приемна студент учене с възможности за стартиране, подобряват или променят кариера в днешния разнообразен глобално общество. * Университетът се ангажира с общото образование, за обслужване и поддръжка подход студент в центъра, и се прилагат стипендия в практическа среда.

За Каплан университет

Възможно ли е поела ангажимент да постигне своите образователни и професионални цели? Kaplan University предлага онлайн, кампус-базирани, и смесени програми в области като бизнес, информационни системи и технологии, наказателното правосъдие, образование, правни проучвания, социални и поведенчески науки, здравни науки, и медицински сестри. Студентите могат да печелят асоциираното, бакалавърска и магистърска степен, както и сертификати и дипломи.

Кои сме ние

Каплан университет е част от Каплан, Inc., който предоставя широк спектър от образователни услуги по целия свят, включително и по-високи учебни програми за деца и училища образование и професионално обучение, подготовка за изпитването, и. Всеки от предложения Каплан помага на учениците да достигнат важен етап в тяхното образование и кариера.

Нашата цел

Kaplan University е през целия партньор за развитие на кариерата, предоставяне на най-добрите в класа образователен опит с несравнимо ангажимент към успеха студент. Нашите цели са, както следва:

Осигуряване на академични програми, които са разработени и оценени от преподаватели, служители и членове на образователни, професионални и бизнес общности Предлагането интензивно, цялостна онлайн и на място инструкция за цел да укрепи студент академични постижения Внушаване в студенти стойността на ученето през целия живот, като стимулира интелектуално любопитство, творческо и критично мислене, и осъзнаване на културата и разнообразието Планиране и предоставянето на възможности и ресурси, които да отговарят на нуждите на студенти, преподаватели и служители Подпомагане на студентите в разработването на професионални отношения, ценности, умения и стратегии, които помагат на приемната успех в кариерата си и в живота Подготовка на учениците да отговарят на постоянно променящите се нужди на своите общности

Нашите ценности

основни ценности Каплан университет определим нашата култура и осигуряват рамката за това, което ние предлагаме на нашите студенти и служители всеки ден.

Integrity - Ние се придържаме към най-високите етични стандарти във всичко, което правим. Поддръжка - Ние ви даде инструментите, от които се нуждаят, за да успее. Знанието - Ние предлагаме експертни ресурси, за да ви помогне да постигнете академичната и кариерата си най-добрият. Opportunity - Ние помагаме на отворените врати и разширяване на достъпа до образование. Резултати - Ние сме посветени на ви помага да постигнете целите си. Успяваме, когато успее.

Нашата история

Като един от водещите световни доставчици на обучение през целия живот с операции по целия свят, Каплан се разви добре отвъд нашите исторически корени в подготовка за изпитването. Ние сега служат ученици от всички възрасти чрез широк спектър от образователни предложения. Те включват програми за след средното образование, професионално обучение, и повече.

От основаването на Американския институт на търговията през 1937 г., Kaplan University е прегърнала иновационни стратегии в отговор на исканията на заетостта, потребностите на работодателите, методи на преподаване, както и използването на образователни ресурси.

Нашата Обучение Cap

Kaplan University е в постоянно търсене на начини да се помогне на учениците да се стремят към по-светло бъдеще, а това включва и сме сигурни, че нашите разходи за обучение са в най-ниската възможна. Ето защо ние въвеждаме Обучение капачката на Kaplan университет.

Как работи: Когато се запишат в участваща програма Обучение Cap по Kaplan University, обучение Ви ще бъде ограничен, като се гарантира, че вие ​​плащате само фиксирана сума за вашето образование. След като удари си шапка, вече няма да се налага да се правят плащания за останалата част от образованието си в Kaplan University, дори ако трябва да се яви отново на курс, стига да се срещнат и да се поддържа на всички изисквания за записване за обучението капачката на Kaplan университет програма.

Защо той помага:. Ако се запишат в програма за Обучение Cap Без предварителни кредити за обучение, вашият обучение ще се отрази спестявания 33% в сравнение с цената на други градуса Каплан университет † Това е част от нашето обещание да помогне да полувисше образование по-достъпно и по-достъпни. Натисни тук за отговори на често задавани въпроси. За Каплан университет платена работа разкриване на информация програма, натиснете тук.

(*) Каплан университет не може да гарантира заетост или професионално израстване.

(†) Enrollees в програми, отговарящи на условията за Обучение Cap ценообразуване ще плащат една и съща цена за обучение на тримесечие кредит час и такси, както и за други under¬graduate програми / enrollees плюс $ 200 на план административна такса и други такси. Общата стойност на програмата, обаче, ще бъде ограничен. Икономии на базата на сумата на трансфера кредити, ако има такива, присъдена. Студентите, които получават кредитен превод обикновено се обучават за значително по-малко условия и не отговарят на изискванията за максимална икономия. Свържете се с прием Advisor за подробности.

Програми с обучение на:
Английски