Keck Graduate Institute

Представление

Прочетете официалното описание

Днес най-вълнуващата работа в науките за живота, инженеринг и управление на се случва в индустрията в сферата на биотехнологиите. За да преведете нови открития в приложения, които подобряват състоянието на човека, индустрия изисква нов вид професионална - научно-опитен и управленска разбирам.

Кек Graduate Institute за приложни науки за живота (KGI) е отговорил на това предизвикателство с пионерска клас на специализанти градуса и програми за обучение на тези лица, които искат да оформят бъдещето на науките за живота.

Създадена, за да се подготви бъдещото поколение на лидери от индустрията, KGI разгражда и се превръща традиционните граници между академични и корпоративни светове. Нашите специалности и програми за научни изследвания са необикновено фокусирани върху уникалните и специфични изисквания на индустрията в сферата на биотехнологиите, рисуване широко на ръководството на консултативен съвет от световна класа, който включва лидери в индустрията, науката и висшето образование.

Признавайки, че решаването на практически, реални предизвикателства изисква тясно работа в екип, творчески решаване на проблеми, и кръст-функционален плавност, нашата учебна програма е фундаментално интердисциплинарна, включващи интензивна техническа компонент и широка управление и политика компонент, както и иновативен подходи за развитие на лидерски умения. В резултат на това нашите студенти се дипломират с практическо разбиране на ориентиран към резултатите, съвместна култура, в която работят учени, инженери и мениджъри.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Health Магистратура » Преглед Докторантура »

Програми