Прочетете официалното описание

относно

Уникален образователен модел

Почти всеки колежа напоследък говори за опитното образование. Това е така, защото работи. В Джонсън

Ние предлагаме оптимална комбинация от интелектуално развитие, насочено към отрасъла образование, опит в изграждането на резюме, възможности за общности и лидерство, както и необичайна дълбочина на кариерните услуги.

В Джонсън

Този подход е по-ефективен начин за учене. Чрез тези преживявания вие ще бъдете уникално подготвени за пренасочване на индустриите и ще имате гъвкавост да преследвате други кариерни пътеки и предприемачески начинания.

акредитация

JWU е акредитирана от Асоциацията на училищата и колежите в Ню Ингланд (NEASC) чрез своята Комисия по институциите за висше образование (CIHE). Най-старата регионална акредитираща асоциация на НАТО, NEASC акредитира образователните институции в международен мащаб. Тази акредитация обхваща четири университета.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Johnson & Wales University

В свят, задвижван от все по-обширни и сложни данни, служителите трябва да дешифрират тези данни бързо и ефикасно, за да помогнат на компаниите да вземат по-информирани би ... [+]

Общ преглед на програмата

В свят, задвижван от все по-обширни и сложни данни, служителите трябва да дешифрират тези данни бързо и ефикасно, за да помогнат на компаниите да вземат по-информирани бизнес решения и да открият нови възможности за конкурентно предимство.

Открийте скрити модели, неизвестни корелации, пазарни тенденции, предпочитания на клиентите и друга полезна информация в магистърската степен на JWU в Data Analytics.... [-]

Съединени Американски Щати провидение
Септември 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски
Providence Campus
Уебсайт
Телефон
800-342-5598
Miami Campus
Телефон
866-598-3567
Denver Campus
Телефон
877-598-3368
Charlotte Campus
Телефон
866-598-2427