Jamestown Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Намира се в югозападната част на Ню Йорк, СКК е основана през 1950 г. като част от Държавния университет на Ню Йорк. Настоящото записването е приблизително 3500 редовни и задочни студенти по кредити при два кампусаДва удължители центровеИ на линия, През 2012, СКК е обявен за "най-добре представящите Public Two-годишен колеж в Ню Йорк" в доклад, публикуван от Хроника на висшето образование.

СКК е всеобхватна, регионално, открит достъп, студентите, в институция, която обхваща академичните постижения и отговаря на нуждите от обучение в района на услуги по различни начини. СКК програмиране включва либерални изкуства програми трансфер степен, програми за професионално развитие, в общността услуги, образование за развитието, и бизнес, така и за обучение индустрия. Партньорство на Колежа с по-голяма общност допринася за социалното и интелектуалното подобряване, икономическото развитие и културното обогатяване на западната Ню Йорк и северозападна Пенсилвания.

Основният корпус е разположен на 107 акра площ в Jamestown, В югозападния ъгъл на Ню Йорк. Jamestown е в рамките на един ден за пътуване разстояние от големите градове в САЩ, включително Бъфало, Ню Йорк, Питсбърг и Кливланд и само на деветдесет минути от Ниагарския водопад.

Зрение Jamestown Community College, е неразделна част от социалните и икономическите рамки на нашите общества, ще бъде в региона премиер доставчик на трансфер, кариерата, развитието, и продължаващо образование, и ще бъде признат за високи академични постижения, съвместно дух, иновативно лидерство, и предприемаческия дух.

Мисия Jamestown Community College е цялостна, регионално, открит достъп до студентите, в институция, която обхваща академичните постижения и отговаря на нуждите от обучение в района на услуги по различни начини, включително програми за либерална трансфер изкуства степен, програми за професионално развитие, общественополезен труд, образованието за развитието, както и бизнес и промишлеността обучение. Партньорство на Колежа с по-голяма общност допринася за социалното и интелектуалното подобряване, икономическото развитие и културното обогатяване на западния щат Ню Йорк и северозападна Пенсилвания.

Отчет за Убежденията

Ангажимент за качество: Колегиумът се ангажира с обучението на учениците и с насърчаването на колегията, нейната мисия и благосъстоянието на нашите общности. Ангажимент за Студенти: Ние вярваме, студенти и други потребители на колежа услуги са приоритет на първо място във всичко, което правим. Ангажимент за учене през целия живот: Ние вярваме целия колеж общност е отговорна за обогатяване на живота от създаването на атмосфера, посветена на обучението през целия живот и интелектуална разследване и за насърчаване на комуникацията, сътрудничество и по-добро разбиране на нашето плуралистично общество и света, в който живеем , Ангажимент за партньорство на Общността: Вярваме, че можем носят обща отговорност за благополучието на нашия колеж и трябва да играе роля, в партньорство с други агенции на Общността, по отношение на насърчаването на икономическото, социалното, културното и благополучието на нашата общност.

Места

Джеймстаун

Address
Jamestown Community College,
Jamestown Campus,
525 Falconer Street,
P.O. Box 20

NY 14702 Джеймстаун, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Olean

Address
Jamestown Community College,
Cattaraugus County Campus,
260 North Union Street,
P.O. Box 5901

NY 14760-5901 Olean, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Дюнкерк

Address
Jamestown Community College,
North County Extension Center,
10807 Bennett Road

NY 14048 Дюнкерк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

лабиринт от гъсто населени къщи

Address
Jamestown Community College,
Warren, PA Center,
Curwen Building,
185 Hospital Drive

PA 16365 лабиринт от гъсто населени къщи, Пенсилвания, Съединени Американски Щати