Indiana University Graduate School – Cybersecurity

Представление

Прочетете официалното описание

В IU Bloomington, ние сме иновативни пейзажа на завършилите образование

Интердисциплинарните и висококачествени изследвания се подкрепят от стипендии и награди от федерални, щатски и нестопански агенции. През 2012 г. IU получи почти $ 533 милиона награди за външни изследвания. Във всеки кът на кампуса съществува новаторска технология, а 19 IU Bloomington библиотеки разполагат с повече от девет милиона книги, за да помогнат в усилията ви да изследвате и създавате нови сфери на знанието.

Присъедини се към нас. Изберете от повече от 190 дипломи и програми за сертифициране, както и партньор с най-големите съвременни учени.Amigos em campus universitárioНасам Азеведо / Unsplash

За нас

Университетското висше училище е признат лидер в разработването на нови концепции и най-добри практики за завършване на висше образование, което прави IU Bloomington първокласно място, за да спечели висше образование.

Ние подпомагаме отделите в набирането, подпомагането, задържането и дипломирането на изключителни учени. Чрез нашата работа с национални организации за висше образование, като Съвета на висшите училища, Комитета по институционално сътрудничество, Служба за тестване на образованието, Програма за учени McNair, ние поемаме водеща роля в изграждането на бъдещите насоки на завършване на висше образование.

Най-вече, ние можем да ви подкрепим във всичките си академични усилия - да създадете учебна среда, в която да скочите и да поддържате набор от стандарти, които гарантират стойността на вашата степен от IU.

Места

Bloomington

Address
Bloomington, Индиана, Съединени Американски Щати