International University of Leadership

Представление

Прочетете официалното описание

В Международния университет за лидерство ние мислим напред за една новаторска идея: да направим висшето образование достъпно за работещите студенти.

Много от удобствата, които студентите от 21-ви век поемат за даденост - вечерни класове, онлайн класове, гъвкав график, непрекъснато записване, среда, ориентирана към учениците, факултет практикуващ, онлайн библиотека, електронни книги, компютърни симулации чрез усилията на ИЛ. Днес IUL е частен университет, предлагащ американска степен по целия свят на език по ваш избор, английски или френски, на разумна цена.

Метод за обучение на ИУЛ

IUL предлага курсове за електронно обучение, студентите са свързани с глобална среда, която е от съществено значение за нашите програми. Ангажиментът на нашия университет да формира лидери и предприемачи, обучени в културно разнообразна общност и притежаващи умения да влязат в международна обстановка, е възможен чрез скорошната експлозия на дистанционното обучение.

Учениците от университета са свързани през програмите и в крайна сметка от международни екипи в рамките на всеки курс и в кулминационното мултикултурно преживяване. Тъй като работното място започва да се развива в смесена работна среда, така че да включва както взаимодействия на служителите в лице и онлайн, така и студенти от целия свят се записват в Международния университет за лидерство, вдъхновен от опита на смесителната учебна среда.

Места

Орландо

Address
International University Of Leadership
1507 S Hiawassee Rd, Suite 113/114

FL 32835 Орландо, Флорида, Съединени Американски Щати

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: