College of Business, Illinois State University

Представление

Прочетете официалното описание

Колеж по бизнес, Illinois State University За колежа Добре дошли в Колежа на бизнес в ! Илинойс държавен Това е подходящ момент, за да изследват света на бизнеса - революционизира технологията, глобалния пазар, и смел дух на предприемачество са предизвикателни и вълнуващи възможности, ако се подготвяте да бъде един бъдещ бизнес лидер. И Illinois членка е правилното място да бъде. Каква е разликата в бизнес тук? Нашите студенти и възпитаници ни казват, че разликата е:

Личните връзки с талантливи и ентусиазирани преподаватели и служители.

Смислените реални проекти и стажове подготвят учениците за текущи предизвикателства в бизнеса и индустрията.

Възможности за взаимодействие и сътрудничество в мрежа с успешни възпитаници и доказани бизнес лидери.

Comprehensive учебни програми осигурява силна подготовка за работа в екип, технологии, анализ и други ключови умения, които ще трябва да успее в света на бизнеса.

Нова високотехнологична учебна среда - В 21-ви век версия на модела на Oxford College, на четири етажа на сградата увиват около открит вътрешен двор. Съоръжението съчетава малкия колеж кампуса среда с корпоративна присъствие и състоянието на най-съвременните технологии.

С продължаващата подкрепа на възпитаници, бизнес лидери и приятели, ние сме деблокирането на въздействието на колегиума на света на бизнеса и на личните и професионални живота на нашите студенти. Погледнете внимателно при всички измерения на нашите бизнес програми. Ще откриете, че Illinois членка е наистина много специално място за мотивирани и талантливи студенти! Колеж по Бизнес Illinois State University е един от най-добрите решения за придобиване на магистърска степен, според изданието на The Best 294 бизнес училища 2012 г., публикувани от Princeton Review. Включване в Best 294 бизнес училища подчертава качеството на програмата Illinois държава MBA и защо това е най-добрият избор за студентите да посещават. В допълнение Институтът Aspen също се нарежда на 32-ро MBA програма Illinois State University е сред Beyond Grey Завъртулки Global 100 програми за подготовката на учениците за социална, етична и екологична настойничество в бизнеса.

Места

нормален

Address
College of Business Illinois State University Campus Box 5500
IL 61790-5500 нормален, Илинойс, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: