Прочетете официалното описание

Основана през 2009 г., ISDI носи дълга история на глобален успех в бизнес програми, фокусирани върху цифровата трансформация в САЩ. Местоположението в Силиконовата долина е първото по рода си в САЩ и се ръководи от академичен съвет, съставен от някои от най-успешните дигитални мениджъри в региона, за обучение на следващото поколение дигитални лидери.

КОИ СМЕ НИЕ

Пионер в образователния сектор

ISDI Digital University представя първата всеобхватна магистърска степен по Интернет бизнес (MIB), фокусирана върху цифровата трансформация на физически лица.

МИСИЯ

Предоставяне на знания

Насърчаване на цифровизацията на физически лица и организации. Предефинирайте образованието и прекроите уменията, необходими за успех в цифровия свят.

VISION

Прегърнете, че бъдещето е цифрово.

Чрез цифровизацията ще премахнем глобалните бариери и ще укрепим обществените облигации. Ще изградим по-добър бизнес, по-силни икономики и ще развием по-задълбочено разбиране за хората и културите. Светът е цифров. Вие също може да сте.

Опитът

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

ISDI USA

Проект за гръбнак Студентите работят в групи, насочени към цифровизацията на партньорска компания. По време на курса студентите включат новите си цифрови умения в бизнес ... [+]

Проект за гръбнак Студентите работят в групи, насочени към цифровизацията на партньорска компания. По време на курса студентите включат новите си цифрови умения в бизнес проекта. Проектът за гръбнака е внимателно контролиран от ментори, които се срещат със студентските групи на всеки 3 седмици, ръководейки разработването на проекта. Окончателният дигитален план се представя на собствениците на бизнес и на професорите в края на магистърската степен. ... [-]
Съединени Американски Щати Сан Хосе
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски