IPSL Institute for Global Learning

Представление

Прочетете официалното описание

IPSL Institute for Global Learning предефинира висшето образование през 21-ви век - като използва международни партньорства, които премахват границите между академичните среди и обществото и умишлено придават учебния опит на учениците на предизвикателствата и възможностите на днешния свят. Уникалната ни образователна среда се характеризира с интелектуална строгост, откритост, реципрочност, творчество и умения и решимост за овластяване.

Първоначално известно като "Международното партньорство за услуги и учене" и основано през 1982 г., IPSL е образователна организация, която обслужва студенти, колежи, университети, организации с нестопанска цел и други агенции по света чрез насърчаване на програми, свързващи доброволческата служба с общностно и академично обучение.

В съответствие с нашата традиция като образователни пионери, IPSL наскоро стартира нашата най-нова инициатива през 2017 ... Организацията на Общността и социалния активизъм или просто "COSA".

Какво мотивира IPSL?

IPSL работи, за да направи международния ангажимент по-етичен, достъпен и устойчив, като улесни отношенията и обучението между студенти и агенти за социална промяна по целия свят. За разлика от стажовете, IPSL не "поставя" студентите, а предлага възможности за студентите да се свързват с организациите за социална промяна (нашите партньори) в 4 страни.

Днес IPSL предлага напълно акредитирани дипломирани програми и програми за обучение на студенти за бакалавърски услуги в държави по целия свят - програми, в които са участвали над 4000 студенти от над 400 университета или колежи в САЩ и 25 други държави. IPSL инвестира над 83% от приходите от програмата си директно обратно в общностите, които обслужват.

Места

Портланд

Address
4110 SE HAWTHORNE BLVD., #200
97214 Портланд, Орегон, Съединени Американски Щати

Куско

Address
Куско, Куско, Перу

Меделин

Address
Меделин, Antioquia, Колумбия

Ханой

Address
Ханой, Ханой, Виетнам

Солун

Address
Солун, Солун, Гърция

Картахена

Address
Картахена, Bolivar, Колумбия

San Lucas Tolimán

Address
San Lucas Tolimán, Отдел Солола, Гватемала

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия