Humboldt International University

Представление

Прочетете официалното описание

Humboldt International University се ангажира да служи учещи през целия живот през дистанционно обучение, Които ги подготвят за общ глобален знания. Има пет основни принципа, ние следват:

 1. Професионална компетентност, ценности и етика, които позволяват на завършилите да овладеят масив от дисциплинарната знания и способности, за да им помогне да прилагат своите знания в реалния свят настройки и разработване на ученето през целия живот, за да подобрят своите професии.
 2. Критично мислене и решаване на проблеми, техники, за да помогнат на завършилите придобиват способността да се идентифицират и оценят въпроси, развиване на критично мислене умения, препоръчваме решения за прилагане на промени, и след оценка на резултатите.
 3. учене на отбора, която се фокусира върху развитието на способността на учениците да доведе екипи чрез комбинация от индивидуални и групови умения дейност, насочени към насърчаване на интелектуална и техническо обучение, както и осигуряване на валидиране и проучване на нови идеи.
 4. Включете се в процес на учене, насочени към зачитане на човешкото многообразие и се държи в толерантно към колегите и тези, които обслужват по начин, който може да комуникира идеи в среда на интелектуална откритост.
 5. оползотворяване Информация в голямо разнообразие от възможности за научни изследвания чрез събиране, анализ на надеждността и точността на информацията, събрана, независимо от източника, докато използвате тази информация за решаване на проблемите, или да предприеме действия.

Дистанционно обучение по околна среда

The Дистанционно обучение по околна среда е съставен от Learning образователен модул, На Система за управление на Наклонената (синхронни и асинхронни платформи) и административна система, Студентите имат достъп до системите 365 дни в годината, 24 часа на ден. За достъп до колежа студентите и преподавателите на дистанционно обучение изискват компютри с достъп до интернет. всеки Студентите ще получат своя потребителско име и парола за достъп до платформата. Средата за дистанционно обучение е създадена за максимално взаимодействие между учениците и техните инструктори.

Минимални изисквания за достъп до онлайн курсове

Софтуер

 • Компютър с всякакъв вид оперативна система като Mac OSX, Windows XP или по-късно, Linux или Android
 • Интернет браузър: Safari, Internet Explorer 8-кратно или по-късно, Microsoft Edge, Mozilla Firefox или Google Chrome (всеки друг браузър може да работи, но някои ресурси не могат да работят правилно)
 • Интернет достъп, висока скорост на връзката е силно препоръчително
 • Програма дума софтуер за обработка, като например Microsoft Word или Напиши от Apache OpenOffice
 • Adobe Acrobat Reader за да отворите и запишете PDF файлове или друг подобен PDF Viewer
 • софтуер за откриване на вируси, които трябва да се инсталира и поддържа актуален

железария

 • PC десктоп, таблет или лаптоп
 • CPU процесор Dual Core или по-бърз
 • Памет (RAM) 4 GB или повече
 • Интернет връзка Wifi или Wired (достъп до Интернет)
 • Web Camera (1.3 мегапикселова или повече)
 • Printer (по избор)

Места

САЩ онлайн

Address
4000 W Flagler ST
33134 САЩ онлайн, Съединени Американски Щати