Howard University

School of Business

Представление

Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Howard University училище " Howard University " е модел за висше образование от основаването му през 1970 година.

С динамични академични отдели, първокласни центрове за високи постижения, уважавани преподаватели, всепризнатата програма и над 8 000 възпитаници по целия свят, Howard University училище " Howard University продължава да се нарежда сред водещите бизнес програми в нацията.

Студентите и преподавателите избират Howard University училище " Howard University защото предлагат задълбочени инструкции в класната стая, опит в реалния свят, експертни високоговорители от различни среди, достъп до световните лидери в индустрията и ангажимент за научни изследвания и публикации.

Катедри

Счетоводство

Катедрата по счетоводство на Howard University е завършила повече американски сертифицирани академични експерт-счетоводители от всички други колежи или университети.

Финанси, застраховане и международен бизнес

Министерството на финансите, застраховането и международния бизнес, най-големият отдел в училището по бизнес, предлага курсове по три специалности (финанси, международен бизнес и застраховане).

Информационни системи

Отделът за управление на информационните системи и управление на веригата за доставки поддържа основната учебна програма за бизнес администрация и предлага двустепенни програми на ниво бакалаври и завършили (Computer Information Systems и Supply Chain Management).

управление

Ръководните специалности ще бъдат потопени в учебна програма, насочена към развиване на лидерство, вземане на решения, управление на човешките ресурси и предприемачески умения.

маркетинг

Катедрата по маркетинг предлага учебна програма, предназначена да подготви студентите си за начални позиции в маркетинга и завършващите си студенти за средно и висше ниво в управлението на маркетинговата функция в организацията.

Академични центрове

  • Център за високи постижения в кариерата
  • Център за счетоводство
  • Център за върхови постижения в управлението на веригата за доставки
  • Център за финансови услуги
  • Център за глобални бизнес проучвания
  • Център за застрахователно образование
  • Център за обучение по киберсигурност

Най-добрият в класа

За 12-и поредна година "Принстън ревю" класира Howard University училище " Howard University водеща възможност за малцинствени студенти

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед на магистратури » Преглед Online EMBA » Преглед MBA »

Програми

Това училище също предлага:

Магистратура

Магистър по счетоводство

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Washington

Howard University " Howard University е специализирано висше бизнес студентско ниво, насочено към подготовка на завършилите успешно кариера в корпоративното счетоводство, правителственото счетоводство, счетоводството с нестопанска цел, одита, консултантските услуги. [+]

Howard University магистърска програма по магистърска степен по математика, специализирана в областта на висшето образование, насочена към подготовка на завършилите за успешна кариера в корпоративното счетоводство, правителственото счетоводство, счетоводството с нестопанска цел, одита и консултантските услуги.

Учебният план подготвя студентите по значим начин за изпитите по Сертифицирано публично счетоводство (CPA) чрез интензивни и предизвикателни курсове по време на 30-часовата програма. Държавите изискват 150 часа, обикновено петата година от счетоводното обучение, да се явят на изпита. Нашата програма осигурява необходимите допълнителни курсове, като същевременно позволява на студентите да получават едновременно престижната степен по магистърска степен.... [-]


Магистър по финанси

Campus Редовна форма July 2019 Съединени Американски Щати Washington

Магистърската програма по математика ще финансира студентите с необходимите знания и умения, за да успеят в бизнеса и да напреднат в кариерата си в областта на финансите. [+]

Магистърската програма по математика ще финансира студентите с необходимите знания и умения, за да успеят в бизнеса и да напреднат в кариерата си в областта на финансите. В тази интензивна дипломна програма студентите се учат да анализират и решават сложни финансови и инвестиционни проблеми и практически въпроси в областта на корпоративните финанси, финансовия пазар и институции, инвестиции и управление на портфейли, финансов инженеринг и финансова стратегия.... [-]