Hesston College

Представление

Прочетете официалното описание

Започнете с Quality

Успехът започва с солидна основа. За повече от 100 години, Hesston College е подготовката на учениците за успешен живот и кариера.

Hesston College е двугодишен колеж с частни, жилищни, либерални изкуства в Hesston, Канзас. Тук ще намерите подкрепа и насърчение, колкото житейски опит и да имат възможности, които се възползват вашето бъдеще. Hesston бе обявен за номер 2 двугодишен колеж в Съединените щати за успех на студентите от Вашингтон списание месец през 2010 година. Такова високо признание показва, че нашите ученици са представени с строги академични предизвикателства и ще се оказва помощ, за да се отговори на тези предизвикателства.

Hesson College е свързан с Mennonite Църква USA, чиито ценности се коренят в християнските принципи.

Ще бъде дадена възможност да се развиват във всички области на живота си - интелектуални, социални и религиозни. Ние приветстваме всички среди, защото, когато започне в Hesston, вие се присъедини към общността, който цени всеки човек.

Започнете с успех

В Hesston, успех започва с подкрепа. Hesston учениците изследват идеи и възможности, с подкрепата и насърчението на инструктори и други неща са на разположение да отговарят на въпроси, обсъждане на курсовите работи или просто да говорят за живота. Следване в нов културен контекст се работи. Ние предлагаме на английски като втори език, класове и други международни услуги студентски да ви помогнат да се приспособят към живота в Hesston College общност. С размери малка класа и съотношение на 11 студент-да-инструктор към едно, факултет ли, че и да ни снабди с знания и умения, които трябва да постигнете целите си.

Академичните програми са предназначени да отговорят на различни опции. Hesston предоставя на сътрудник степен, така че ако имате конкретни професионални интереси, си двугодишен степен може да доведе пряко до заетост или може да бъде основа за по-нататъшно проучване. По-голямата част от завършилите Hesston завършат своето образование в четиригодишен колеж или университет, а. Нашата либерални изкуства учебна програма ви предлага широка гама от образователната подготовка, и ние ще работим с вас, за да направи прехвърлянето на вашите кредити проста.

Започнете с общностното

Hesston College бързо се превръща в дом на 450 студенти, които рискуват тук от около 27 американски щата и 14 страни. Тъй като нашите студенти идват от всички краища на света, вие ще се сблъскате с уникални преживявания и гледни точки. Вие ще имате възможност да се учат извън класната стая, въпреки че колежа дейности и организации, доброволчески труд и участие в нашите хорове, музикални групи и спортни отбори.

Ето, общност започва в общежитията. Повече от 75 процента от населението на студент живее на територията на колежа. Ние насърчаваме социализация, живеем и работим заедно през кампус дейности, Министерството на отбраната на живот и духовно развитие. Спалните помещения са организирани така, че двама ученици споделят една стая, която също е част от Министерството на отбраната. Модификации са единици на пет или осем стаи, които са водени от втора година студент нарича местно асистент или RA. Вашият RA е на разположение да отговори на вашите въпроси, колкото преход към една нова култура.

Места

Канзас Сити

Address
Hesston College
Box 3000 Hesston

67062 Канзас Сити, Мисури, Съединени Американски Щати