Harrisburg University

Представление

Прочетете официалното описание

Harrisburg University за наука и технологии: Откритие започва тук

Иновациите кара света да обикаля, а Harrisburg University of Science and Technology завърта колелото. Тук въображението и науката се сливат, за да инкубират идеи и да формулират променящи се в живота пробиви.

Преподаватели и студенти HU впрегнат страстите си да предприемат пътувания на откритие. Рецептата им за успех съчетава строги изследвания, академична мъдрост и ноу-хау в реалния свят. Заедно те развиват умопомрачителни технологии, търсени търговски продукти, ефективни процеси и ценни интелектуални свойства.

people, girls, women

Защо да уча в Harrisburg University ?

Иновативен по дизайн

Много от най-бързо развиващите се кариери в икономиката са технологичният сектор и по уважителна причина: бизнеса, обществените организации и хората зависят от технологиите повече от всякога. Harrisburg University за наука и технологии ви подготвя да направите своя отпечатък в тази непрекъснато развиваща се област чрез магистърски програми, които ви учат:

 • Най-новите теории и концепции във вашата област
 • Практически стратегии за прилагане на тези понятия
 • Работни способности за съвместна работа
 • Разширени умения за количествен анализ
 • Вземане на решения на мениджърско ниво

________________________________________

Акцент върху опита

Основна част от мисията на Harrisburg University в Харисбург е да свързва нашите образователни програми с конкретните нужди на професионалния свят. Ето защо ние се фокусираме върху предоставянето на програми за опит в степен, които ви помагат да синтезирате концепциите, които научавате в учебния план и да ги накарате да работят.

Нашите инструктори притежават висши степени и напреднал опит в кариерата в областите, в които преподават, така че вие ще се възползвате от техните подправени прозрения, дори когато създавате своя собствена.

________________________________________

Съдържание на курса, одобрено от работодателя

Освен това, ние знаем, че програмите ни за степен на обучение преподават уменията и възможностите, които искат големите работодатели в областта. Това е така, защото попитахме за техния принос. Нашият консултантски съвет за работодатели включва компании като IBM и LinkedIn.

Техният коментар ни помага да преодолеем фокуса на нашите курсове, за да ви гарантираме, че сте завършили обучението си, за да отговорите на нуждите на съвременните технологични работни места.

________________________________________

Изключителна достъпност

В допълнение към разширеното съдържание на курса и засилената връзка със света на работата, Harrisburg University изминава допълнителната миля, за да гарантира, че нашите студенти правят инвестиция на достъпна цена. Нашите високо конкурентни цени на обучение се сравняват благоприятно с много други частни колежи.

138934_pexels-photo-3182765.jpeg

пробиви

са родени в Harrisburg University в Harrisburg University , където изследванията предизвикват иновации и стимулират напредъка в нашите студенти, преподаватели, общност и по света.

Имаме вдъхновяващи истории за разказване:

 • Подобряване на човечеството чрез наука и технологии. Създаваме новаторски тест за откриване на деменцията в ранните си стадии. Някои студенти работят с престижния Национален институт по здравеопазване, за да разкрият произхода на пристрастяването към видеоигрите.
 • Увеличаване на производството на храни и подобряване на околната среда. Стартирането на един HU професор, използващ технологията за определяне на водата за увеличаване на добивите, е привлякло 2,3 милиона долара в рисков капитал. Нашето дигитално табло с данни за качеството на водата дава на управителите на околната среда свеж поглед върху информацията, която задвижва техните решения.
 • Преодоляване на расови, полови и социално-икономически бариери пред обучението. Уникална мобилна игра, създадена от студенти от HU и техните преподаватели, преподава астрономия, дори докато тя изследва разликите, които студентите довеждат до обучение чрез мобилни устройства.

Това са само няколко от вълнуващите пробиви, които се случват всеки ден в Harrisburg University .

2019-2020 Академична класация

 • # 1 Университет STEM в САЩ (списание Corporate Livewire)
 • # 1 Международен университет на годината (списание US Academic Insights)
 • # 1 Най-доброто за екипно обучение в управлението на проекти (OnlineMasters.com)
 • # 2 най-добрите колежи в САЩ за студенти от Индия (преглед на висшето образование)
 • # 8 Най-добри магистри в управлението на проекти (OnlineMasters.com)
 • # 8 Най-достъпни онлайн магистри в науката за данни (DataScienceDegreePrograms.net)
 • # 10 Водещи световно акредитирани програми за управление на проекти (PMI: Институт за управление на проекти)
 • # 21 Най-иновативен регионален университет на север (американски новини и световен доклад)
 • # 25 Най-добри програми за научна степен на данни

Историята на Harrisburg University Харисбург

Harrisburg University за наука и технологии е частна, с нестопанска цел, напълно акредитирана образователна институция, която предлага бакалавърски и магистърски програми в областите STEM. Harrisburg University отвори врати на 25 август 2001 г., което го прави най-младият университет в Пенсилвания. Харисбург посрещна първия си клас от 113 ученици, а днес той е дом на над 6 000 ученици от повече от 100 страни.

Места

Харисбърг

Address
326 Market St
17101 Харисбърг, Пенсилвания, Съединени Американски Щати