Harrisburg University

Представление

Прочетете официалното описание

За HU

Има толкова много неща, които са страхотни за Harrisburg University . Трудно е да се избере коя е най-добрата причина да посещаваш колеж тук. По-долу са някои от нещата, които нашите студенти казват, че ценят най-много за Harrisburg University :

 1. Известни сме с нашите изключителни научно-технологични програми, насочени към степени, които водят до голяма кариера.
 2. Ние предлагаме едно от най-ниските обучения за частно университетско образование в Пенсилвания и обратно, което се поддържа от големи стипендии и друга финансова помощ.
 3. Със студенти от 110 страни, нашето студентско тяло е едно от най-етнически разнообразните сред частните колежи. Така че независимо кой сте, ще се чувствате като у дома си.
 4. Всеки основен изисква стаж, така че вие сте сигурно да получите опит в реалния свят, който се оценява от работодателите.
 5. Нашият кампус се намира в сърцето на центъра на Харисбург, процъфтяваща столица на Пенсилвания, където има огромни възможности за стажове, работа и забавления.
 6. Ние предлагаме програми, които свързват нашите студенти с бизнес общността за наставничество и изграждане на мрежи - огромен актив в кариерата.
 7. Класиран №1 в страната сред частните колежи за предлагане на стипендии.
 8. Наречен STEM University of the Year от Корпоративен LiveWire.
 9. Ново жилище в жилищен стил отвъд улицата от часовете ви.
 10. Факултетът интегрира своя корпоративен и отраслов опит с практически проекти.
 11. Започнете да се занимавате с вашите специалности през първата си година.

Кратка история на Harrisburg University

Harrisburg University в Harrisburg University на науката и технологиите е включен в Пенсилвания на 12 декември 2001 г., което го прави първият независим фокусиран в областта на науката и технологиите университет с нестопанска цел, създаден в Пенсилвания от повече от 100 години. Harrisburg University е създаден, за да отговори на необходимостта на Капиталовия регион от увеличени образователни възможности в кариерите в областта на науката, технологиите, инженерството и математиката (STEM) и представлява важна стъпка за привличане, образование и задържане на разнообразната работна сила, базирана на знанието на Пенсилвания в 21 век. ,

Необходимостта от нов университет

През 1981 г. Харисбърг е индустриален град, чийто производствен сектор е в упадък и е посочен като вторият най-бедстващ град в страната. Работните места с висококвалифицирана работна заплата вече не се създават както преди, а в района липсва образована работна сила, способна да процъфтява в растящата икономика, базирана на знания в региона. Освен това, въпреки 20 други колежи в непосредствена близост, регионът страда от технически източване на мозъци.

Лидерите на общността признаха, че е необходима нова посока за региона. Използвайки силата на Харисбург като държавен капитал, тези лидери решиха да изградят по-стабилна база за заетост и да съживят икономиката си, като създадат своя собствена институция за висше образование, посветена на посрещането на технологичните и научните изисквания на работна сила от 21 век. Тази група бизнес, правителство и академични ръководители оцениха специфичните нужди на тази нова икономика, от образованието и индустрията до данъците и транспорта. Това, което стана очевидно, беше значението на свързването на образованието с икономическото развитие.

За групата беше ясно, че за растежа на работните места са необходими висше образование и нови умения, тъй като възрастта на нововъзникващите технологии и нови материали донасят по-сложни продукти и процеси в индустрията, бизнес офиса и търговията на дребно. Производството вече не е повтарящ се процес с ниски умения, но включваше високо ниво на технически знания, съчетано със силни умения за вземане на решения и изграждане на екип. Яките вече не са сини или бели и работниците ще трябва да учат през целия живот, за да продължат да изграждат нови умения и да процъфтяват на работното място.

С наличните твърде малко технологично обучени работници икономическият растеж на региона зависи твърде силно от секторите с по-нископлатени работни места и по-слаби дългосрочни перспективи. Бяхме в опасност да се превърнем в това, което един бизнес лидер определи като „складова икономика.

Образованието трябва да наблегне на науката и технологиите, от средните класни стаи до лекционната зала в колежа и университета. Но в регион от два милиона души, от които Харисбург е най-големият град, както и столицата на държавата, нямаше четиригодишни институции, които да се фокусират основно върху науките и технологиите. Районът имаше силно присъствие в колежа и няколко високо ценени институции за либерални изкуства, но никоя не се съсредоточи върху основните теми, от които се нуждае нарастваща и променяща се икономика: STEM - наука, технологии, инженеринг и математика. Нещо повече, университетите в региона проявиха малък интерес да предлагат програми, съсредоточени изключително върху STEM теми, които не оставиха друга алтернатива освен да създадат изцяло нов университет от нулата.122463_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722f7fdc9748c75d_1280.jpg

StockSnap / Pixabay

Свързване на висшето образование със стратегическото икономическо развитие

Влезте в Harrisburg University за наука и технологии, частна градска образователна институция, която предоставя компетенции, които насърчават успешното навигиране на кариерата на STEM от всички студенти. Harrisburg University отвори врати на 25 август, като посрещна първия си клас от 113 студенти. Университетът представлява икономическо развитие, базирано на STEM и се превърна в план за търговските палати в цялата страна, за да постигнат своите дивиденти.

Централна за мисията на Harrisburg University в Харисбург е да свързва образованието с нуждите на бизнеса в региона. Много преди да приемем едно-единствено заявление, висшето ръководство се срещна с повече от 100 главни изпълнителни директори от компании от целия Общността, за да определи нуждите им от работна сила. Въз основа на отговорите университетът проектира своя учебен план. Членовете на регионалната индустрия също са участници в разработването на учебната програма на университета и участват като корпоративни преподаватели и членове на програмата. Освен това няколко стажа са задължителни.

Местоположението на университета е близо до много от предприятията, в които студенти от HU обслужват стажове. Тази реципрочна връзка позволява на студентите да придобият опит в реалния труд в сектора на бизнес технологиите, а компаниите да получат предварително квалифицирани служители, които могат да обучават и обучават за специфичните нужди на своята индустрия. Чрез привеждане в съответствие на традиционните бакалавърски степени с научно и технологично базирано развитие на работната сила, HU помага да се стимулира растежът на икономика, основана на знанието в централна Пенсилвания, да се позиционира работната сила в региона да участва успешно в икономиката, основана на знанието на 21 век.

Университетът получава външна подкрепа от корпоративния сектор, частни лица и държавното и федералното правителство. 500 компании и други водещи компании като Hershey Company, Select Medical Corporation, PPL, Gannett Fleming, Cleveland Brothers Equipment Company, Tyco Electronics и Penn National Insurance са подкрепили университета.

Експерименталният модел на обучение на университета, съчетан с подготовка и развитие на кариерата, доведе до партньорства, приведени в съответствие с мисията и визията на университета. С визионерски настоятел и опитен мениджърски екип, Harrisburg University е в състояние да расте, да просперира и да отговори на призива на Общността за създаване на работна сила, базирана на STEM.

акредитация

 • Harrisburg University за наука и технологии е акредитиран от Комисията за висше образование на Средните щати, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Средният щат на Комисията за висше образование е институция за акредитация на институции, призната от министъра на образованието на САЩ и Съвета за висше образование. Акредитация на образованието.
 • Предложенията за програми са разрешени от Министерството на образованието в Пенсилвания, Бюрото за след средно образование и образование за възрастни, Market Street 333, Харисбург, PA 17126.
 • Комисията за висше образование в Мериленд одобри разрешение за работа в Центъра за висше образование на Южна Мериленд за магистър на науките по технологии за обучение и магистър по научни програми в областта на инженерното осигуряване и управление на информационни системи.
 • Одобрен за участие във федералния дял IV, HEA програми за подпомагане на студенти от Министерството на образованието на САЩ, 7-мо
 • Одобрен от Министерството на образованието на Пенсилвания за ветерани и лица с издръжка, за да получат обезщетения за образование чрез администрацията на ветерана (VA).
 • Одобрен от администрацията на ветераните за участие в програмата „Жълта лента“.
 • Упълномощен от федералното законодателство от Министерството на вътрешната сигурност - САЩ имиграция и прилагане на митниците (DHS-USICE) като подходяща институция за информационната система за посетители на студенти и обмен (SEVIS) за записване на студенти, които не са имигранти.
 • Споразумението за артикулация с друга институция за висше образование позволява на студентите, записани в определени програми за асоциирана степен, да прехвърлят кредити в специални образователни програми в университета. Университетът има споразумение за артикулация със следните институции: Harrisburg Area Community College; Общностен колеж на окръг Балтимор; Lehigh Carbon Community College; Хусийска художествена школа. Допълнителни споразумения за артикулация се сключват с различни висши училища.
 • Споразумението за консорциум с друго висше училище позволява на студента да остане записан в университета, като същевременно взема кредити в посещаващата институция. Университетът има споразумение за консорциум за определени курсове по нанобиотехнология с Държавния университет в Пенсилвания - University Park Campus и университетът има споразумение за консорциум за определени курсове по компютърни науки с университета Saint Francis.
 • Магистърът по наука по управление на проекти, акредитиран от Глобалния център за акредитация от Института за управление на проекти. Програмата на MS за управление на проекти в HU е една от само 110 програми в целия свят за постигане на тази акредитация. Глобалният център за акредитация на образователни програми за управление на проекти (GAC) е независим орган за академична акредитация с политики, процедури и стандарти за проекти, програми, управление на портфейли и свързани програми на ниво бакалавър, аспирант и доктор.

Места

Харисбърг

Address
326 Market St
17101 Харисбърг, Пенсилвания, Съединени Американски Щати