Hampton University

Представление

Прочетете официалното описание

Другите университети просто преподават история. Университетът в Хамптън ви поставя точно в средата. Защото, както скоро ще откриете, не сте само част от университета в Хамптън - университета в Хамптън е част от вас.

Докато нашите корени достигат дълбоко в историята на тази нация и афро-американски опит, нашите забележителности - като твоя - са установени категорично на хоризонтите на световната общност на 21 век.

Богата на история, традиционна традиция, университетът в Хамптън е динамична, прогресивна институция на висшето образование, предоставяща широк спектър от програми за техническо, либерално и висше образование. Освен че е един от най-добрите исторически черни университети в света, Hampton University е сплотена общност от учащи и преподаватели, представляващи 49 държави и 35 територии и нации.

Университетът в Хамптън е разположен на брега на полуостров Вирджиния, близо до устието на залива Чесапийк. Околният град Hampton разполага с широк набор от бизнес и промишлени предприятия, търговски и жилищни райони, исторически забележителности, и мили от брега и плажовете. Атракции като Форт Монро, научноизследователският център на НАСА Лангли и Виенския въздушен и космически център добавят към блясъка - и просто просто забавление - на HU кампуса.

Мисия

Hampton University е цялостна институция за висше образование, посветена на насърчаването на ученето, изграждане на характер и подготовка на перспективни студенти за ръководни позиции и услуги. Нейната учебна програма акцент е научно и професионално със силна либерални изкуства под опасване. При изпълнението на своята мисия, Университета изисква, че всичко, което тя не е от най-високо качество.

А исторически черен институция, Hampton University е ангажиран с мултикултурализма. Университетът предлага на студентите от различни национални, културни и икономически среди. От самото начало до наши дни, институцията се е записал студенти от пет континента - Северна Америка, Южна Америка, Африка, Азия и Европа - и много държави, включително и Габон, Кения, Гана, Япония, Китай, Армения, Великобритания и Русия, като както и на Хавайските и Карибските острови и множество индиански народи. Поставянето на своите студенти в центъра на своето планиране, Университета осигурява цялостна образователна среда. Learning е улеснено от редица образователни предложения, строга учебна програма, отлично преподаване, професионален опит, множество възможности за лидерски и акцент върху развитието на характера, които стойности почтеност, уважение, почтеност, достойнство, и отговорност.

Изследвания и обществени услуги, са неразделна част от мисията на Хамптън. За да се повиши стипендия и откритие, факултетът се занимава с писане, изследвания, и grantsmanship. Факултет, служители и студенти да осигурят лидерство и обслужване на университета, както и на световната общност.

В изпълнението на своята мисия, Hampton University предлага примерни програми и възможностите, които дават възможност на студентите, преподавателите и служителите да расте, развива и допринася за нашето общество в продуктивен и полезен начин.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MA » Преглед Магистратури MSc » Преглед Health Бакалавриат » Преглед Програми BA » Преглед Програми BSc » Преглед MBA »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

Master in Biology

Campus Редовна форма September 2018 Съединени Американски Щати Hampton

[+]

Американското екологично дружество финансира градината "Родната растителна пеперуда", която съдържа повече от 100 трайни насаждения, разположени в югоизточната част на Вирджиния, която служи като учебно средство за ботанически и ентомологични курсове, предлагани в катедрата, както и инструмент за екологично преподаване на деца в предучилищна възраст в Центъра за развитие на детето.... [-]


Master in Computer Sciences

Campus Редовна форма September 2018 Съединени Американски Щати Hampton

Университетът в Хамптън предлага магистърската програма по компютърни науки, която е подходяща за специалности за компютърни науки, както и за тези, които имат силно интердисциплинарен опит. Следвайки традицията в Хамптън, отдел "Компютърни науки" създаде приятелска среда, с ниска съотношение студент / факултет и учебна програма, която може да се адаптира към индивидуалните нужди. Експерименталните научноизследователски програми, силната ангажираност на преподавателите в преподаването и научните изследвания и отличните изчислителни съоръжения, дават резултат на плодородна среда, в която да се получи напреднала степен. [+]

Университетът в Хамптън предлага магистърската програма по компютърни науки, която е подходяща за специалности за компютърни науки, както и за тези, които имат силно интердисциплинарен опит. Следвайки традицията в Хамптън, отдел "Компютърни науки" създаде приятелска среда, с ниска съотношение студент / факултет и учебна програма, която може да се адаптира към индивидуалните нужди. Експерименталните научноизследователски програми, силната ангажираност на преподавателите в преподаването и научните изследвания и отличните изчислителни съоръжения, дават резултат на плодородна среда, в която да се получи напреднала степен. За тези, които нямат силен опит в областта на компютърните науки, набор от мостови курсове осигуряват необходимия опит за редовно допускане до програмата на държавите-членки. Завършилите програмата са били активно наети и наети от големи софтуерни и хардуерни компании за позиции в разработването, тестването и маркетинга на софтуер.... [-]


Магистър по изкуствата (MA)

магистър по консултиране

Online Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма September 2018 Съединени Американски Щати Hampton + още 1

Магистърът по консултиране, Консултантска концентрация ще предостави преглед на професията на консултиране. Тази програма е оферта за основния кампус и онлайн. [+]

Магистърът по консултиране, Консултантска концентрация ще предостави преглед на професията на консултиране. Тази програма е оферта за основния кампус и онлайн. Концентрацията ще предоставя само курсове, които са фундамент, но могат да бъдат използвани за сертифициране във Вирджиния като квалифициран доставчик на психично здраве. Тази концентрация ще предостави на заинтересованите студенти въведение към професията на консултиране като алтернатива на предлаганите понастоящем концентрации в консултирането на Общността за психично здраве, студентски въпроси / студентски консултиране за развитие и училищно консултиране. Програмата се състои от 30 семестър часа с изискване за цялостен преглед. Изискванията за приемане са еднакви за всички програми.... [-]