HAC Leadership & Management

Представление

Прочетете официалното описание

Запознайте се с нас

HAC Leadership

127231_2.png

В допълнение, HAC действа с лобистки дух в Съединените американски щати, като насърчава и засилва развитието на испанската общност на международната сцена. Ето защо преди всичко международна мрежа на най-високо ниво.

HAC е удостоен с няколко награди в областта на международните отношения и развитието на испанското лоби в Съединените щати, по този начин сме получили в Рим „Международна награда за Римското бизнес училище“, в Испания „Национална награда Емилио Кастелар“ и „Специална награда за Фондацията на Мадридската седмица на жените“.

„Мотивирани сме от необходимостта да поставяме предизвикателства пред световните лидери. Това се постига чрез обвързването им с новите предизвикателства, които обществото поставя и което поставя под контрол новите поколения. Глобалната визия за света, в който живеем, ще ни направи по-силни и ще ни накара да разберем къде отиваме. “ Ray Cazorla, изпълнителен директор - HAC Leadership

HAC стратегия

„Стратегията на HAC“ е пътната карта, предназначена да развива насоките на действие, замислени като ориентация и организационни дейности. Стратегическа рамка, създадена като следствие от естественото и бъдещо развитие на младото бизнес училище, което желае да подобри и затвърди своето съществуване.128614_rsz_icons8-team-m0oste_mjsi-unsplash.jpg

Четирите оси на HAC

  • пригодността за заетост
  • Образователни постижения
  • Привличане на таланти
  • интернализация

Обучение по човешки ценности

Хуманистичното образование обогатява от лична и интелектуална гледна точка, подхранва критичното мислене и предлага необходимото разстояние, за да формира собствено мнение и да разбере сложността на днешния свят.

С това хуманистично обучение ние помагаме на студентите да открият нови възможности и да насърчат творчеството им , което им дава възможност да възприемат иновативна и предприемаческа роля в глобализирания свят, така че те също да станат оси на промяната.

интернализация

В своята мисия HAC се определя като бизнес училище с международно призвание. Интернационализацията е един от инструментите за постигане на целите за качество в преподаването, изследванията и трансфера на знания.

Стратегията ни за интернационализация преминава през три основни направления на действие: (мобилност, сътрудничество и сътрудничество и придобиване на таланти).

Мобилността трябва да даде възможност на нашите студенти, преподаватели и служители в администрацията да работят в престижни университети главно чрез програми за обмен.

Сътрудничеството с други институции трябва да позволи на студентите и преподавателите да се срещнат и повдигнат нов преподавателски опит и да отворят нови области на научни изследвания с престижни университети. Сътрудничеството с развиващите се страни допринася за изграждането на университет, който е по-подкрепящ и отдаден на социалната реалност.

Набирането на таланти има за цел да избере най-добрите студенти, особено в нашите образователни програми за изпълнителни служители, и да привлече най-добрите учители.

За насърчаване на тези цели ние отдаваме особено значение на стратегическите съюзи с други организации чрез консорциуми и мрежи.128611_rsz_bruce-mars-xj8qrwvuoes-unsplash.jpg

HAC философия

HAC Leadership

HAC Leadership

Така от нашето училище ние създаваме и развиваме продуктивни действия, в академичен аспект и от формация, базирана на ценности. Винаги казваме и се гордеем с това, че най-голямото ни съкровище са хората, онези хора, които са част от HAC и целия проект. Ангажирани хора, чиято цел е не само предаването на знания, но и да оставят наследство за човека .

„Благополучието на населението означава много повече от това да живеят над или под прага на бедността. И напредъкът е много повече от парите, които генерират държавите. "

Чрез нашите MBA, изпълнителни програми, изследователски програми за социални иновации и младежко овластяване, на езици и нашата програма за конференция за лидерство, ние се опитваме да насърчаваме работоспособността, иновациите, креативността и предприемачеството , изготвяйки и изпълнявайки планове за действие, насочено към нуждите на обществото и пазарите.

Хората успяват да се измъкнат от бедността с образование, умения и заетост. Всичко е за затваряне на исторически пропуски в пол, етническа принадлежност, раса и достъп до правосъдие. Накратко, да живеем с достойнство и достъп до възможности.

127228_4.jpg

Цел до 2020 г. е значително да се намали делът на младите хора, които не са заети и не учат или не получават обучение. За да постигнем това, трябва да включим фондации, правителства и организации, които дават възможности на хора с ниски ресурси и залагат на талант.

Целта за 2030 г. е да се постигне пълна заетост за всички мъже и жени, включително младите хора и хората с увреждания, както и равно заплащане за труд с еднаква стойност.

И ние твърдо вярваме, че от една страна е възможно да се създадат съюзи между училищата и бизнеса; и от друга, обучаващи специалисти, способни да бъдат агенти на промяната и генериращи богатство за себе си .

Но за това е необходимо също всеки човек да поеме водеща роля в своята собствена общност и организациите и институциите да допринесат за овластяване на общностите. В този смисъл смятаме, че трябва да започнем от личното, към общото.

Започвайки от личното ръководство, към колективното: овластяване на младежи, жени и групи, изложени на риск от изключване поради икономически-образователни или инвалидни причини. По този начин, мисията на испано-американския колеж е да инструктира и обучава на всички нива, за да създаде лидери, които са ос на промяна в техните общества.

Ние твърдо вярваме, че страхотни неща могат да бъдат постигнати, когато заложите на свободата на всички нации и академичното и ценностно обучение . Това е мисията на това училище и малкият ни принос към света.

Когато испаноамериканският колеж започна своето пътуване, те ни казаха, че „промяната на света“ е нещо на влиятелни лидери. Сега, известно време по-късно, ние знаем, че ако всички извършваме малки действия, можем да допринесем пясъчното си зърно за това. Струва си, уверявам ви!

127227_6.jpg

Места

Ню Йорк

Address
228 East 45th Street
New York, 10017

Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Мадрид

Address
Avenida Córdoba 15, 4º Planta
Madrid

Мадрид, Мадридска общност, Испания

Севиля

Address
Calle Leonardo Da Vinci 20
Sevilla

Севиля, Андалусия, Испания

Мурсия

Address
Calle Frutos Baeza 3, 2ºC
Murcia

Мурсия, Регион Мурсия, Испания

Малага

Address
Cortina del Muelle, 23
Málaga

Малага, Андалусия, Испания

Буенос Айрес

Address
Galvan Street 3256
Autonomous City of Buenos Aires
Argentina

Буенос Айрес, Буенос Айрес, Аржентина

Вашингтон

Address
McDonough School of Business,
Georgetown University,
Washington DC

Вашингтон, Област Колумбия, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: