Gratz College

Представление

Прочетете официалното описание

Онлайн и лично

С фокус върху иновациите и гъвкавостта, Gratz College предлага програми за степени и сертификати онлайн. Спечелете своята степен с курсове, които ще стимулират вашето мислене, ще развият кариерата ви и ще подкрепят вашите ценности. Summer Institute ви кани да изпитате ускорени курсове в колежа и в класната стая.

Gratz College ви предоставя уникално учебно преживяване, съобразено с вашите нужди и интереси. Насладете се на персонализирана учебна програма, гъвкави възможности за обучение и подкрепяща, ангажирана общност от учащи.

Колежът "Гратис" подготвя учениците да станат лидери в своите професии и общности в продължение на повече от един век. Gratz използва опитни преподаватели от цял ​​свят, за да ангажира студентите в стриктно, провокиращо мисъл обучение.

GRATZ - Adina1 от SNPictures на Vimeo.

История и мисия

Gratz College носи името на историческо еврейско семейство, чиято богата история е преплетена с тази на Филаделфия и всъщност с всички Съединени щати. Значението на името на Гратс се простира отвъд стените на колежа до времето на Американската революция. Фамилията история на семейство Грати е една от патриотизма, икономическия успех, филантропията и подкрепата за еврейското образование.

Ребека Грат (1781 - 1869) е може би най-известният и вдъхновяващ член на семейството. През 1838 г. Ребека създава общество на еврейското неделно училище във Филаделфия, което стана стартовата площадка за цялото еврейско обществено образование в Северна Америка. Тя също така беше дълбоко загрижена за социалните проблеми на нейния ден. Ребека спомогна за създаването на женското еврейско благосклонно общество, еврейския приемник, дружеството за гориво, шиващото дружество и др. С толкова много постижения на името й, не е трудно да се разбере защо се говори, че Ребека Гратис е бил моделът на Ребека, героинята в Иванхоу от сър Уолтър Скот.

Несъмнено вдъхновена от Ребека, брат й Химан се присъедини към Филаделфийското дружество за еврейско образование, за да финансира учителски колеж по еврейско образование. Формално основана през 1895 г. като първият независим колеж по еврейско образование в Северна Америка, колежа "Гратис" продължава мисията на семейство Гратис днес с ангажимент за качествено образование и еврейска общност.

Мисия

Gratz College осигурява плуралистично образование и ангажира студентите в активно обучение за професионален растеж и лично обогатяване. Gratz предлага програми за завършване и дипломиране и сертификати, както и възможности за обучение за възрастни и тийнейджъри. Чрез продуктивни партньорства Колежът се стреми да поддържа и разширява своите институционални и академични взаимоотношения във Филаделфия, Северна Америка и по света.

Много от програмите на Гратис отразяват историческия фокус на Колежа върху еврейските изследвания и образование. С широк ангажимент към интелектуалния и професионален растеж на различни избирателни райони, Колежа създава достъп на студентите навсякъде, за да станат лидери в професиите и общностите.

Визия

Gratz College е международно признат като лидер в разработването на ефективни педагози, професионалисти, лидери и учени, както в и извън еврейската общност; вдъхновяващи учещи през целия живот; и помагат за изграждането на информирани и силни общности чрез образование, основано на еврейски ценности.

Основни ценности

1. Продължаване и развиване на образователни и други професионални ресурси за еврейската общност

2. Насърчаване на ученето през целия живот и любовта към знанието

3. Вдъхновяващи проучвания и академични постижения

4. Подхранване на критичното мислене

5. Поддържане на почтеността и етиката като основа за поведението на институцията, нейния персонал и образователния процес

6. Повишаване на професионалното развитие и стипендиите

7. Насърчаване на разнообразието и зачитането на личността

8. Изграждане на общности на учащите чрез сътрудничество

9. Допринасяне на еврейската перспектива на пазара на идеи.

Места

Филаделфия

Address
7605 Old York Rd.
Melrose Park

19027 Филаделфия, Пенсилвания, Съединени Американски Щати

Програми

Магистър по изкуствата (MA)
Това училище също предлага: