Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Grambling State University съчетава академични силните страни на основен университет с ползите от малък колеж, комбинация, която дава възможност на нашите ученици да се развиват и да се учат в спокойна и позитивна среда. Ние предлагаме повече от 800 курса и 68 специалности в пет колежи, включително отличие колежа, две професионални училища, завършил училище, и разделението на продължаващо обучение. Национални и местни работодатели наемат висшисти от отлично сестрински Grambling е, компютърни науки, образованието на учителите, както и други програми.

Освен че е един от най-добрите производители на афро-американски възпитаници и най-големият производител на компютърни информационни науки гради в Луизиана на страната, Grambling е домът на международно известния Tiger оркестър и "титулувания" треньор в колежа по футбол, на легендарния футбол Треньорът на Еди Робинсън, старши, чиито мандат е ознаменувана в кампуса музей, финансиран и се управлява от щата Луизиана. Пропит с история, с дългогодишната традиция на високи постижения, Grambling държавен университет продължава да се наблегне на стойността и значението на всеки студент, илюстриран с нашето мото: Когато всеки е Някой.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

Grambling State University

Департаментът по Образователен Leadership е посветена на подпомагане и развиване на мисията и целите на университета, и за тази цел, неговото ... [+]

Департаментът по Образователен Leadership е посветена на подпомагане и развиване на мисията и целите на университета, и за тази цел, неговата основна цел е да подготви компетентни, професионални кадри за работа в училищата, агенции за услуги, след средното училище, като бизнес, индустрия, и правителствени агенции.

Нейните цели включват, но не се ограничават до:

Подготовка професионалисти в областта на образованието на развитието за преподавателски и ръководни роли в колежи / университети, частната индустрия, правителствата, бизнеса и настройки на човешките услуги. Подготовка професионалисти за роли в елементарни, основното и средно училище в училищните среди. Осигуряване на обучение в образователната администрация и контрол за студенти, търсещи сертифициране в principalship и инструктаж надзор Degrees Предлаганите ... [-]
Съединени Американски Щати Grambling
August 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски