Graceland University - Independence Campus

Представление

Прочетете официалното описание

Graceland University е общност, посветена на изключително висше образование

Ние сме основани на свободните изкуства и посветени на осигуряването на прогресивните академични нужди на студент от 21 век.

Основан през 1895 г. и спонсориран от Общността на Христос, университетът в Грейсланд е нещо повече от училище. Това е общност от страстни, грижовни и всеотдайни личности, които поставят връзките си със студентите на първо място. Активната мрежа от възпитаници на Грейсленд достига далеч извън времето на студентите в кампуса.

Места

Кампус Ламони: основният, жилищен кампус се намира в Ламони, Айова, на около час южно от Де Мойн. Това е красив, приветлив кампус, който обхваща 170 декара в подвижните хълмове на южна Айова. Нашият спортен комплекс може да се похвали с изкуствено футболно игрище на игрище, качествена олимпийска писта на открито и футболен комплекс с най-доброто участие в конференцията. Центърът за визуални изкуства „Хелена“ завижда на други училища, а Залата за наука и технологии „Реш“ предлага превъзходни съоръжения и оборудване, стандартно за индустрията. Нашият регионален център за сценични изкуства, Shaw Center разполага с аудитория с 500 места, зала за рецитал на 100 места, напълно адаптивен театър за черна кутия, красиво ново фоайе и атриум и зашеметяващ амфитеатър на открито. Четиридесет и осем студентски апартамента бяха отворени през есента на 2011 г. в края на кампуса, а наскоро обновеният и разширен Newcom Student Union разполага със специализирана стая за игри, компютърна лаборатория и обширно място за срещи на студенти.

Кампус за независимост: Нашият кампус за независимост се намира в Независимостта, щата Мисури и е дом на Школата за медицински сестри и обществото на Христос Семинарията в Грейсланд. Онлайн програмите на Graceland се експлоатират в ИК, който беше отворен през 1969 г. Удобното за студентите съоръжение с площ от 55 000 квадратни метра е оборудвано с модерни инструменти за обучение и ресурси, включително цялостна безжична мрежа, лаборатория за сестрински умения, снабдена с камери за запис и демонстрации на възпроизвеждане и наградена библиотека за медицински сестри. ИК предлага и обучение на учители и бизнес програми.

Онлайн програми: Graceland е пионер в дистанционното обучение с десетилетия опит, осигуряващ изключително образование в комфорта на студентските домове. През 2000 г. Graceland премина към чисто онлайн метод за доставка за няколко програми: магистър по медицински сестри, RN към BSN, RN до MSN 'мост', бакалавър по изкуства в управлението на здравеопазването и доктор по медицинска практика.

Professor lecturing at the front of a class

Визия, мисия, ценности

Университетът в Грейсленд обучава студенти за усъвършенствано обучение, за продуктивна кариера и за богат живот. Неговото студентско тяло е целенасочена, но разнообразна група, която включва лица от различна възраст, произход и национален произход, които споделят ангажимент за учене. Учебната му програма, здраво вкоренена в традициите на либералните изкуства и подобрена от кариерно ориентиран практически опит, потвърждава различни стилове на обучение и подготвя студентите да станат компетентни професионалисти. Неговият висококвалифициран преподавател се отличава с преподаване и ангажиране в научни, творчески и професионални дейности. Заедно с администрацията и персонала те се грижат дълбоко за студентите.

Graceland предлага среда за обучение както за жилищни, така и за нежилищни студенти, която подхранва личностния растеж. Неговата предизвикателна академична програма подчертава радостта от ученето през целия живот, строгостта на интелектуалната дисциплина и връзката на двамата с удовлетворяващия професионален и личен живот. Размерът му насърчава истинската загриженост за индивида, като същевременно осигурява общение и чувство за принадлежност. За жилищния студент богатата му съвместна учебна програма на групи по интереси, лека атлетика, студентско управление, жилищен живот и развлекателни дейности предоставя възможност за развитие на междуличностни умения, взаимоотношения, креативност и лидерство.

Въз основа на християнските ценности на човешкото достойнство, взаимното уважение и социалната отговорност, Graceland приветства хора от всички вероизповедания. Той активно подкрепя съветите на своето спонсориращо наименование, общността на Христос, „да търси учене дори чрез учене, а също и чрез вяра“ и наистина предлага осезаем израз на ангажираността на църквата към открито и свободно търсене на знания чрез висше образование.

Graceland насърчава възможностите, справедливостта и световния мир чрез практически и визионерски действия.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

зрение

Университетът в Грейсланд ще стане признат образователен лидер, вдъхновяващ и овластяващ хората за трансформационно обслужване и лидерство.

Мисия

Graceland създава учебни общности, където учениците развиват своя потенциал за смислен и продуктивен живот.

Стойности

Грейсланд цени ученето, целостта и общността. Graceland насърчава развитието на тези ценности за обогатяване на живота и подобряване на света.

Изучаване на

Вярваме в процеса на целия живот на откритото и свободното търсене на истината.

пълнота

Вярваме, че развитието на интелектуалните, физическите, социалните и духовните измерения на всички хора е необходимо за здравословен и пълноценен живот.

общност

Ние ценим и приветстваме многообразието и като институция, спонсорирана от Общността на Христос, вярваме в присъщата стойност на всички лица, изразена чрез отношения, изградени на основата на безусловната любов и приемане.

Места

Independence

Address
Graceland University
1401 W. Truman Rd.
Independence, MO 64050

Independence, Мисури, Съединени Американски Щати

Lamoni

Address
Graceland University
1 University Place
Lamoni, IA 50140

50140 Lamoni, Айова, Съединени Американски Щати

Програми