Прочетете официалното описание

Образованието е трансформация. В Гордън ние го приемаме лично. Нашата привилегия, а не само нашата отговорност, е да създадем уникални академични, съвместно учебни и релационни етапи в живота на нашите ученици.

Опитът на Гордън създава контекст за натрупаното знание, предоставя възможности за прилагане на наученото и прецизира по-широка цел - призвание или призвание - в живота на всеки ученик.

Gordon College стреми да завърши мъжете и жените, отличаващи се с интелектуална зрялост и християнски характер, отдадени на живота на службата и подготвени за лидерство по целия свят.

Нашата мисия: Нестабилна и навременна

Като умишлена християнска общност, Гордън служи на ученици от широк кръг от хора, които приемат широко евангелската идентичност на Колежа и желаят опит, който съчетава изключителното либерално изкуство с информираната християнска вяра. Ние запазваме ангажимента си да интегрираме вярата и ученето, едно наследство, което някога е прегърнато от много институции, като нашия съсед в Бостън, университета Харвард - първата институция за висше образование в Съединените щати.

Гордън също остава ангажиран със силата на либералното изкуство, за да усъвършенства най-търсените от работодателите качества - способността да мисли цялостно, разумно аналитично, да комуникира убедително и дори по-важно да действа морално.

Нашата основна отговорност е да подготвим студентите за дългите разстояния, да ги направим духовно, интелектуално, релативно и професионално готови за един живот на растеж - от първата работа извън колежа и отвъд него, в области, които все още не съществуват. Във време, когато хората могат да превключват професии (не само работодатели) в хода на кариерата си, силното либерално изкуство предлага гъвкавост и гъвкавост.

Мисията ни е в основата на всичко, което правим, докато вдъхваме следващото поколение за вярно лидерство за общото благо.

Gordon College е един от премиерските християнски колежи и се намира северно от Бостън. Предлагаме на учениците необикновен достъп до водещи възможности за интелектуално, професионално и лидерско развитие за справяне с все по-сложните предизвикателства на глобалното общество. Гордън се отделя от други изключителни институции в Нова Англия, съчетавайки изключителното образование с информираната християнска вяра.

акредитация

Gordon College е акредитиран от следните организации, като признание за високите постижения на нашите програми след строг преглед:

 • NEASC: Асоциация на училищата и колежите в Нова Англия
 • NASM: Национална асоциация на музикалните училища
 • CSWE: Съвет по Образование в социалната работа
 • Министерство на образованието на Британската общност на Масачузетс

принадлежност

 • CCCU: Съвет на християнските колежи и университети
 • CCC: Консорциум на Кристиан Колидж
 • Група "Анаполис"
 • CIC: Съвет на независимите колежи
 • NAICU: Национална асоциация на независимите колежи и университети
 • AICUM: Асоциация на независимите колежи и университети в Масачузетс
 • NECCUM: Североизточен консорциум от колежи и университети в Масачузетс
 • Национална асоциация за колективна атлетика (участък III)

Студентски живот

Сърцето на Гордън е нашата стабилна общност от студенти, които живеят, учат, служат и растат един до друг. На нас се грижим да се уверите, че процъфтявате във всеки аспект от вашето Gordon преживяване и че го правите в компанията на добри приятели и грижовен персонал. Тук имате възможности да ръководите съучениците си, да правите разлика на местно и глобално ниво, да задълбочавате вярата си и да разширявате хоризонтите си.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Gordon College

Master of Science (MSFA) на Гордън е подходящ за тези, които искат да развият кариерата си в бизнеса и финансите, както и за тези, които искат да преминат към финансова и ... [+]

Бизнес скандалите ни показаха, че детайлите не могат да се приемат за даденост. Това означава, че компаниите и организациите не просто наемат анализатори, които могат да смажат числата, но кой ще направи това, при спазване на високи етични стандарти. В Гордън бизнес моделът е различен. В рамките на нашата християнска рамка бизнес и финансови услуги - както в Притчата за талантите - могат да служат като средство за социално благо, стопанисване, справедливост и любов.... [-]

Съединени Американски Щати Уенхам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски