Прочетете официалното описание

Нашият опит ни прави велики. Представете си какво може да направи за вас.

Близо 100 години отлични постижения означава, че знаем как да създадем трайно и смислено бизнес въздействие.

Goizueta Beyond: Представяне на бъдещето на бизнеса

Бизнесът е средство, което може да осигури значимо и трайно въздействие върху обществото. Приемането на този поглед отключва колективната ни способност да внедряваме по най-важните начини по най-належащите теми. В продължение на близо 100 години, Goizueta Business School е тренировъчна площадка за ръководители на принципи и лаборатория за мощни прозрения. Нашата история включва етика на етичния бизнес и ни дава възможност да се стремим към напредък през целия живот. Като се ориентираме към сложната взаимозависимост на бизнеса и обществото, ние се стремим да съберем най-светлите умове, за да разрешим най-големите проблеми с почтеност, изобретателност и песъчинки. Това е Goizueta Отвъд.

История на оформянето на бъдещето.

Чрез стремеж, упоритост и смели идеи, нашият съименник Роберто Гоизуета успя да изкачи управленската стълба на върха в The Coca-Cola Company и да я доведе до безпрецедентен просперитет. Под негово ръководство пазарната стойност на акциите на Coca-Cola нарасна от 4 млрд. Долара през 1981 г. до 145 млрд. Долара през 1997 г.

Роберто С. Гоизуета

Нашият съименник беше един от големите бизнес лидери на 20-ти век. По време на 16-годишното си наемане в The Coca-Cola Company, Roberto Goizueta повиши стойността си от 4 млрд. До 145 млрд. Долара, осигурявайки своето място сред "Най-обичаните корпорации в Америка". Докато изграждаше бизнеса, Goizueta също допринесе съществено за напредъка на Emory и бизнес училището.

През целия си живот Гозиета бе продиктувано от любопитство, интелектуална смелост и почтеност. За нас е чест да споделим името му и да изживеем неговите ценности, които са крайъгълният камък на нашия образователен подход и са от основно значение за нашата мисия да образоваме най-добрите утрешни лидери.

Въздействието на Goizueta Business School върху Goizueta Business School

Роберто Ц. Гойзета говори за важността на воденето на бизнес с почтеност, чест и гордост. Синът му споделя любим цитат, който подчертава какво прави добър лидер.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:


Goizueta Business School

Специално създадена за хора, които искат да говорят комбинирания език на технологиите, бизнеса и данните - нашата новосъздадена програма създава учебници за бизнес данни, ... [+]

Да превърнем анализите в идеи.

MS на Goizueta за бизнес анализи (MSBA) предоставя силно техническо и количествено обучение плюс цялостна бизнес проницателност, всичко това в топ-20 бизнес училище.

Специално създадена за хора, които искат да говорят комбинирания език на технологиите, бизнеса и данните - нашата новосъздадена програма създава учебници за бизнес данни, квалифицирани да обслужват всяка функция, организация или област. Нашият иновативен MSBA ви предлага:... [-]

Съединени Американски Щати Atlanta
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
10 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Address
Clifton Road,1300
30322 Atlanta, Georgia, Съединени Американски Щати