Georgia State University - J. Mack Robinson College of Business

Представление

Прочетете официалното описание

Решаване на проблемите, които имат значение

Robinson College of Business е общност от студенти, преподаватели и професионалисти, които се специализират в откриването на прозрения, които водят до по-интелигентни бизнес решения.

С богата история в града, Робинсън Колидж е разположен в центъра на Атланта, е лидер с местни и глобални бизнес партньори и поддържа мрежа от възпитаници от над 60 000 души, които достигат навсякъде - от малкия бизнес до глобалните компании , Имаме силни връзки по целия свят - и се уверяваме, че нашите ученици също.

Нашите програми са създадени, за да изкарат учениците отвъд класната стая и да предложат преживявания, които преодоляват пропастта между бизнес образованието и бизнеса. Нашият международно признат факултет е не само експерти в своите области, но и плодотворни автори, изтъкнати изследователи и всепризнати лидери.

Студентите на Робинсън се открояват

Ще откриете, че нашите студенти служат като консултанти за местния бизнес и предоставят бизнес планове, пазарни проучвания и продуктови оценки. Те работят рамо до рамо с бизнес партньорите, за да решават реални проблеми с големи данни и да предлагат надеждни решения. Нашите студенти пътуват по света, за да научат за бизнеса, който работи в световен мащаб. Те се съревновават за най-високите класации в случай на състезания, хакатон и предизвикателства пред предприемачеството. Нашите възпитаници кацат на най-високите позиции, печелят награди и създават име за себе си и за Робинсън Колидж.

По-близо до бизнеса

  • Финансова Лидерство симпозиуми .The симпозиум полугодишен финансов лидерство се състои от панели на C-Самостоятелните мениджъри, предприемачи и финансисти, които излагат на учениците да най-добрите бизнес практики, очертаващи се тенденции, и бъдещето на бизнеса .Moderated от нашия изпълнителен в Residence, С Изпълнителният директор в две компании от Fortune 500 и в обращение с частен капитал, предишните теми на Симпозиумите включват M
  • Учениците могат да получат изпълнителен наставник, за да предоставят съвети за кариера и бизнес връзки. Учителите включват ръководители на C-suite във фирми като Georgia Pacific , Turner Broadcasting , BlueLynx , Churches Chicken , Printpack и Oglethorpe Power .
  • Мрежа за финансово лидерство. Мрежата за финансово лидерство (FLN), свързана с Министерството на финансите, предоставя на студентите достъп до водещи фирми в Атланта, като например Equifax, Industries Mohawk , Intercontinental Hotel Group , Georgia Pacific , Westrock , Mueller Water Products , PrimeRevenue, и Алварес
  • Наградите за финансов лидер на годината (FLY). Финансовият отдел спонсорира FLY Awards , ежегодно събитие, което признава изключителни лидери в финансовата общност и помага на студентите да се свържат с „хамали и шейкъри” в финансите на Атланта.
  • Курс за финансово лидерство. Учил от нашия изпълнителен директор в резиденцията, курсът за финансово лидерство се фокусира върху развитието на кариерата и човешкия капитал чрез наставничество, тестове за оценка на кариерата и взаимодействие с изпълнителни лектори.

Напредък на визията 2020

Повишаването на визията 2020 е 5-годишният стратегически план на Робинсън, който изисква инвестиции в наемането на преподаватели, увеличавайки броя на потапящите и експериментални възможности за учене за студентите, изграждане на по-задълбочено сътрудничество между колегиумите и корпоративните партньори, модернизирани съоръжения и технологии, с финансиране налични ресурси и нови приходи. Планът е одобрен на срещата на факултета по Робинзон през есента на 2015 г. на 18 ноември 2015 г.

зрение

Никой не става по-близо до бизнеса от Робинсън.

В сърцето на Атланта, заобиколен от компании от Fortune 500 и предприемачески стартиращи фирми, Robinson College of Business насърчава дълбоките и трайни бизнес отношения, които пресичат нашите изследователски, преподавателски и сервизни мисии, за да улеснят нашето развитие на следващото поколение лидери , Ние развиваме бъдещи таланти чрез програми за обучение, като непрекъснато свързваме студентите с бизнеса и обществото, и подкрепяме настоящите лидери чрез образование на изпълнителната власт, както и в сътрудничество и спонсорирани изследвания. Това ни позволява да бъдем по-близо до бизнеса, да разбираме по-добре пазарните предизвикателства и по-ефективно да разработваме и прилагаме решения с бизнеса.

Необходими са три цели за постигане на тази визия до 2020 г.: \ T

  1. Дайте възможност на учениците да се възползват от възможностите на технологичната революция
  2. Насърчаване на изследователската среда, необходима за производството на проницателни бизнес лидери
  3. Води целенасочена общност

Мисия

Уверете се, че се появява разнообразно студентско тяло, готови да предоставят стойност в бизнеса, правителството и организациите с нестопанска цел.

Ние постигаме това, като ангажираме учени и практици, които увеличават разбирането ни за това как хората, организациите и пазарите най-ефективно повишават социалното благосъстояние. Ние споделяме това знание с нашите колеги и настоящи и бъдещи бизнес лидери, за да увеличим максимално потенциала му, за да засегне хора, семейства, общности и глобално общество.

Основни ценности

Четири ценности ни определят и определят нашите резултати.

115806_Openness.jpg

115807_Rigor.jpg

115808_Collaboration.jpg

115809_PowerofMarkets.jpg

откритост

Строгост и приложимост.

Сътрудничество.

Силата на пазарите.

Ние открито сме ангажирани да търсим творчески идеи и начини за осъществяване на това, което другите твърдят, че не са възможни. Ние подкрепяме настоящи и бъдещи лидери от всички среди.

Ние произвеждаме строги и подходящи изследвания, които стимулират академичния свят и ни позволяват да предоставяме образователни преживявания, които вдъхновяват настоящите и бъдещите бизнес лидери за напредък, иновации и трансформиране на бизнес практиките.

Ние създаваме и ценим сътрудничеството, което ни позволява да превеждаме академичните знания, техники и методи в по-добра бизнес практика. Бизнес проблемите, които нямат доказани подходи, създават получено търсене на нови академични изследвания и възможности за съвместно производство на стойност. Култивирането на взаимоотношенията на сътрудничество е ключът към създаването на този добродетелен кръг.

Ние вярваме, че една пазарно ориентирана система най-добре насърчава и подкрепя растежа на личното достойнство, свобода и лична отговорност и е най-ефикасното средство за обогатяване на живота на хората. Ние ценим гарантирането, че настоящите и бъдещите организационни лидери се ангажират, по етичен и отговорен начин, както на пазара, така и на обществения контекст, в който работят, за да създадат дългосрочна стойност.

Места

Атланта

Address
33 Gilmer Street SE
30303 Атланта, Грузия, Съединени Американски Щати