Прочетете официалното описание

Нашата мисия

Ганън е католик, Diocesan университет, посветена на съвършенство в преподаването, стипендия и услуги. Нашата преподаватели и служители подготвят студентите да бъде граждани на света чрез програми основани на свободни изкуства и науки и професионални специализации. Вдъхновен от традиция Католическата интелектуална, ние предлагаме цялостен, ценности, съсредоточено поучителен опит, който набляга на вярата, лидерство, приобщаване и социална отговорност.

Great Местоположение Ганън е

Ние се намираме в четвъртия по големина град в Пенсилвания и един от най-натоварените пристанища в района на Големите езера. градско кампус Ганън, по средата на центъра на Ери, е в рамките на два часа път от Кливланд, Buffalo, и Питсбърг. Нашата уникална локация и съоръжения създават специална атмосфера, благоприятна за обучение, стипендия, изследвания, услуга, и личностно израстване.

История на Ганън университет

Ганън колеж за изкуства и науки, основана като Катедралата College под 1925 Хартата на Villa Maria College, е създадена от тогавашния архиепископ Йоан Марк Ганън, който през 1941 г. закупува един от най-елегантните сгради в центъра на Ери-Силна Mansion (сега известна като Ганън на "Олд Main") - като централната сайт текущата кампуса ". Преименувана Ганън колеж през 1944 г., тя получи и със собствено чартърно като колеж от четири години за мъже. През 1964 г., Ганън става съ-образователна и създадена завършил училище. През 1979 г., на колежа постигната университет статус.

Един частен, католически, цялостна ко-образователна институция, Ганън се очертава като премиер Католическия университет Northwestern Пенсилвания и е ценна общност и регионален ресурс.

Ключ към мисията Ганън е личното и професионално развитие на студентите. Лидерството се насърчава чрез набор от кампуса организации и дейности, които повишават академични интереси, както и доброволчеството и общественополезен труд, и които осигуряват възможности за интелектуална, морална и духовно израстване.

Днес, Ганън университет се ангажира с изграждането на своята успешна история на подготовката лидери, като се фокусира върху динамична бъдеще на промяна и нови възможности. Ганън е фокусирана върху общо ангажимент за високи академични постижения, за да му католическата идентичност, неговата бъдеща финансова растеж от външни източници, неговата засилена развитие на обучението на преподавателите и стипендия, неговото участие в и услуги на местно и регионално общност, своята бакалавърска и завършил записване, и повишаване на неговата технология.

Открийте Ери

Ери, Пенсилвания, е град, направен за студенти. Идеален център, в непосредствена близост до Campus Ганън му ще откриете изобилие от възможности за стажове и Кооп работни места с правителствени агенции, местни фирми и болници. И когато си учебен ден се прави, вие ще имате много забавно, както и. Разгледайте музеи, галерии, театри и ресторанти в центъра на града, всички крачки от Ганън. Само на минути, отпуснете на пясъчните плажове на Presque Isle State Park, популярна Ганън студент терен, или аплодира професионално свързани хокей, бейзбол и баскетбол екипи Erie му. Учениците ни казват Ери е само правото размер: достатъчно голям, за да се осигури много професионални и развлекателни възможности, но достатъчно малък, за да лесно да стигнем до места, и да се чувстват сигурни.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

Gannon University

В света на електрическо и компютърно инженерство е непрекъснато променящия един. Напредъкът в технологиите върху професионалната кариера нов абитуриент на около 40 години ... [+]

Преглед на програмата

В света на електрическо и компютърно инженерство е непрекъснато променящия един. Напредъкът в технологиите върху професионалната кариера нов абитуриент на около 40 години ще бъдат феноменални. Докато студент курсовата поставя солидна основа по математика, инженерни науки и хуманитарни науки, както и способността за справяне и решаване на нови проблеми в откровен начин, завършил училище е следващата стъпка в живота на учене и за двете нови висшисти и опитен работещи професионалисти. Електротехника и компютърна техника отдел Ганън предлага две магистърски програми за тези, които желаят да продължат образованието си в напреднали теми и остане в крак с бързо променящата се технологична света: магистърска степен по електротехника (MSEE) степен и магистърска степен в Embedded Software Engineering (ММП) степен. ... [-]

Съединени Американски Щати Erie USA Online
September 2019
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Gannon University

Програмата завършва в машиностроенето е предназначена да осигури напреднали изследвания за дипломиран инженер, който желае да продължи подготовката за ефективно участие в ... [+]

Преглед на програмата

Програмата завършва в машиностроенето е предназначена да осигури напреднали изследвания за дипломиран инженер, който желае да продължи подготовката за ефективно участие в професиите на машиностроенето. Програмата предвижда също продължаване на образованието в напреднали теми за работа инженер, който признава необходимостта да остане в крак с бързо променящата се технологична света. Акцентът е поставен върху развитието на капацитета на инженера за независимо проучване и продължава професионален растеж. ... [-]

Съединени Американски Щати Erie USA Online
September 2019
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Archbishop John Mark Gannon