Прочетете официалното описание

Нашата мисия

Ганън е католик, Diocesan университет, посветена на съвършенство в преподаването, стипендия и услуги. Нашата преподаватели и служители подготвят студентите да бъде граждани на света чрез програми основани на свободни изкуства и науки и професионални специализации. Вдъхновен от традиция Католическата интелектуална, ние предлагаме цялостен, ценности, съсредоточено поучителен опит, който набляга на вярата, лидерство, приобщаване и социална отговорност.

Great Местоположение Ганън е

Ние се намираме в четвъртия по големина град в Пенсилвания и един от най-натоварените пристанища в района на Големите езера. градско кампус Ганън, по средата на центъра на Ери, е в рамките на два часа път от Кливланд, Buffalo, и Питсбърг. Нашата уникална локация и съоръжения създават специална атмосфера, благоприятна за обучение, стипендия, изследвания, услуга, и личностно израстване.

История на Ганън университет

Ганън колеж за изкуства и науки, основана като Катедралата College под 1925 Хартата на Villa Maria College, е създадена от тогавашния архиепископ Йоан Марк Ганън, който през 1941 г. закупува един от най-елегантните сгради в центъра на Ери-Силна Mansion (сега известна като Ганън на "Олд Main") - като централната сайт текущата кампуса ". Преименувана Ганън колеж през 1944 г., тя получи и със собствено чартърно като колеж от четири години за мъже. През 1964 г., Ганън става съ-образователна и създадена завършил училище. През 1979 г., на колежа постигната университет статус.

Един частен, католически, цялостна ко-образователна институция, Ганън се очертава като премиер Католическия университет Northwestern Пенсилвания и е ценна общност и регионален ресурс.

Ключ към мисията Ганън е личното и професионално развитие на студентите. Лидерството се насърчава чрез набор от кампуса организации и дейности, които повишават академични интереси, както и доброволчеството и общественополезен труд, и които осигуряват възможности за интелектуална, морална и духовно израстване.

Днес, Ганън университет се ангажира с изграждането на своята успешна история на подготовката лидери, като се фокусира върху динамична бъдеще на промяна и нови възможности. Ганън е фокусирана върху общо ангажимент за високи академични постижения, за да му католическата идентичност, неговата бъдеща финансова растеж от външни източници, неговата засилена развитие на обучението на преподавателите и стипендия, неговото участие в и услуги на местно и регионално общност, своята бакалавърска и завършил записване, и повишаване на неговата технология.

Открийте Ери

Ери, Пенсилвания, е град, направен за студенти. Идеален център, в непосредствена близост до Campus Ганън му ще откриете изобилие от възможности за стажове и Кооп работни места с правителствени агенции, местни фирми и болници. И когато си учебен ден се прави, вие ще имате много забавно, както и. Разгледайте музеи, галерии, театри и ресторанти в центъра на града, всички крачки от Ганън. Само на минути, отпуснете на пясъчните плажове на Presque Isle State Park, популярна Ганън студент терен, или аплодира професионално свързани хокей, бейзбол и баскетбол екипи Erie му. Учениците ни казват Ери е само правото размер: достатъчно голям, за да се осигури много професионални и развлекателни възможности, но достатъчно малък, за да лесно да стигнем до места, и да се чувстват сигурни.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

Gannon University

В света на електрическо и компютърно инженерство е непрекъснато променящия един. Напредъкът в технологиите върху професионалната кариера нов абитуриент на около 40 години ... [+]

Преглед на програмата

В света на електрическо и компютърно инженерство е непрекъснато променящия един. Напредъкът в технологиите върху професионалната кариера нов абитуриент на около 40 години ще бъдат феноменални. Докато студент курсовата поставя солидна основа по математика, инженерни науки и хуманитарни науки, както и способността за справяне и решаване на нови проблеми в откровен начин, завършил училище е следващата стъпка в живота на учене и за двете нови висшисти и опитен работещи професионалисти. Електротехника и компютърна техника отдел Ганън предлага две магистърски програми за тези, които желаят да продължат образованието си в напреднали теми и остане в крак с бързо променящата се технологична света: магистърска степен по електротехника (MSEE) степен и магистърска степен в Embedded Software Engineering (ММП) степен. ... [-]

Съединени Американски Щати Erie USA Online
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Gannon University

Програмата завършва в машиностроенето е предназначена да осигури напреднали изследвания за дипломиран инженер, който желае да продължи подготовката за ефективно участие в ... [+]

Преглед на програмата

Програмата завършва в машиностроенето е предназначена да осигури напреднали изследвания за дипломиран инженер, който желае да продължи подготовката за ефективно участие в професиите на машиностроенето. Програмата предвижда също продължаване на образованието в напреднали теми за работа инженер, който признава необходимостта да остане в крак с бързо променящата се технологична света. Акцентът е поставен върху развитието на капацитета на инженера за независимо проучване и продължава професионален растеж. ... [-]

Съединени Американски Щати Erie USA Online
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски

Archbishop John Mark Gannon

Gannon University
Address
Gannon University 109 University Square
16541 Erie, Pennsylvania, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 814-871-7000