The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

CCAS

Кои сме ние

В Колумбийския колеж за изкуства и науки на GW процъфтява, критическото мислене е ендемично, сътрудничеството е постоянно, а обучението в реалния свят върви ръка за ръка с ученето. Поради завидното разположение на колежа в сърцето на столицата на нацията, активната ангажираност започва в класната стая и продължава в правителствените зали, галериите на музеите, лабораториите на NIH, НАСА и DOE, посолствата на международни дипломати и др. задните кулиси на Смитсонианските и други почитани институции.

Колежът е интелектуалният и творчески гръбнак на университета, място, където изкуствата, хуманитарните науки, социалните науки и природните науки се обединяват, за да образуват връзката на идеите и възможностите. Като лидер сред националните институции за либерални изкуства поради иновативна учебна програма, която акцентира върху перспективите, анализите и комуникацията, студентите са оборудвани с компетенциите, необходими, за да бъдат ефективни и отговорни граждани на 21 век. На професионално и докторско ниво докторантите си партнират с факултет от учени, които включват получатели на Фулбрайт, наградени хореографи, публикувани изследователи и критикувани автори за разширяване на спектър от изследвания по теми, вариращи от контрола на емисиите на парникови газове до задълбочаването на аутизма причини, разпространение и лечение.

Успехът на нашите усилия в 42-те академични отдела на колежа и 27 изследователски центрове се отразява най-добре чрез постиженията на нашите възпитаници, включително сенатора на САЩ и бившия губернатор на Вирджиния Джон Уорнър, международната филмова актриса Кери Вашингтон и изпълнителния директор и председателя на Медицински център Туфтс Елън Зейн. Нашите хора, обхватът и местоположението ни правят Columbian College „идеалното място“ за учене и откриване във Вашингтон, окръг Колумбия и света отвъд него. CCAS

Добре дошли в следния курс на Columbian College

Конкурентни. Във връзка. Цялостен.

  • 3 300 аспиранти
  • 55 магистърски степени
  • 26 докторски степени
  • 18 дипломи за завършил

Дипломантите в Колумбийския колеж по изкуства и науки на GW са магнит за най-добрите учени и катализатор за учене и откриване в широк спектър от изкуства, хуманитарни науки и социални и твърди научни области. Нашите степени и сертификати интегрират най-високия калибър в образованието, от нашите световно известни програми по предмети като История, Политически науки и Публична политика, до нашата новаторска работа в арт терапията, криминалистиката и ЛГБТ здравната политика и практика. Висша степен от един от 82-те изкуства на GW

Ние не само стъпваме от най-влиятелните институции във Вашингтон, окръг Колумбия, но и нашите преподавателски и възпитаници мрежи включват изключително разнообразие от международно признати лидери. В Колумбийския колеж ще ви бъдат предоставени инструментите за процъфтяване както в интелектуален, така и в професионален план.

Какво знаете за Джордж Вашингтон? от GW Arts

Места