Dallas International University

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Dallas International University предлага специализирано обучение, което не прилича на много други колежи и институции. Нашият опитен преподавател предлага обучение в областта на езикознанието, езика

Опитният факултет

 • 598 комбинирани години полево обслужване
 • 50 страни на услуга
 • 52 говорими езика
 • Изготвени са 552 публикации

Много студенти са изненадани, че идват в университета и се оказват помолени да се обадят на професорите по име. Нашият факултет е един от най-опитните в своята област, но те вярват, че всеки студент е бъдещ колега.

"Членовете на Факултета на Далас Интернешънъл обединяват в класната стая широк спектър от практически практически опит, в допълнение към академичните си познания, придобити чрез напреднали изследвания. Това допринася за висше образование, изградено върху силна академична основа и упълномощено от практическо разбиране за това как работят езиците. Нашите преподаватели са на разположение да обсъдят със студентите и личните аспекти на теренната работа. Вие сте сърдечно поканени да се включите в приключенията на ученето да общувате по-добре между културите. "

Дейвид А. Рос, доктор

Омарният президент на Далас

Students

Специализирани програми

 • 1 бакалавърска програма
 • 4 мажоритарни предприятия с 14 различни концентрации
 • 10 съвместни програми с други колежи

Далас Интернешънъл е най-известен със своята сертификат и магистърска програма по приложна лингвистика, обучаващи студенти за работа в областта на езикознанието, превода и междукултурното обслужване. Въпреки това, нашата магистърска степен със специалност "Световни изкуства" бързо нараства с концентрации в областта на приложните изкуства, изкуствата

Бакалавърските студенти също са приоритет в Далас Интернешънъл! Колежът по международни изследвания предлага бакалавърска степен с магистърска степен по международни услуги и непълнолетни в езикознанието, световното изкуство, междукултурното обслужване и TESOL.

Други училища също така си партнират с Далас Интернешънъл, за да предложат на своите студенти някои от предимствата на специализираното обучение, което предлагаме. Предложенията варират от колежа, изискваща семестър в Далас Интернешънъл, за да завърши лингвистичен легален до престижна семинария, предлагаща програма с двойна степен. Посетете нашите степени

"Една от най-големите благословии за работа на терена е отличното практическо обучение, получено от Далас Интернешънъл. Една окуражаваща дума, която биха искали да дадат на настоящите студенти, е да отделят време, за да се установят на място. За нас това отне около 18 месеца. Едва тогава бяхме способни да се върнем и да рестартираме така, да говорим, цялото обучение, което получихме, и да започнем предизвикателната и възнаграждаваща задачата за изучаване на езици и култура. "

Аарон Чоат '08

Арон

Въздействие на завършилите

 • 80 Страни в служба
 • 65 Различни сервизни организации
 • 300 Езикови общности

Нашите възпитаници влияят върху общностите по света! Те са преводачи, лингвисти, грамотност, геодезисти, консултанти по ангажиране на Писанията, етномузиколози и междукултурни работници в различни области. Те са използвали обучението си в Далас Интернешънъл, за да обслужват над 65 организации в повече от 80 различни страни по света.

"Като член на факултета мисля за моите бивши ученици с огромна гордост и радост, поради тяхната ангажираност, способност и дълбочина. Възпитаниците на "Далас Интернешънъл" са в голямо търсене като съветници, обучители и лидери, защото вече са запознати с реалните практически въпроси и с научното мислене в своите области. Ще се радвам да работя с всеки Dallas International стипър, който знам. "

Т. Уейн Dye, Ph.D.

Международен факултет Далас

Studying

Международна мисия на Далас

Мисията на Dallas International University на Dallas International University , като институция за висше образование, е да осигури възможности за обучение и научни изследвания, водещи до степени в приложната лингвистика, културното образование и развитието на езиците.

Международната разширена мисия на Далас

В изпълнение на мисията си Далас Интернешънъл счита, че следните са важни съставки:

 • Завършилите образователно-квалификационната степен "Далас" ще придобият умения да учат ефективно друг език и култура.
 • Завършилите образователно-квалификационната степен "Далас" ще могат да участват с етническите и езиковите общности в постигането на целите, свързани с езика и културата.
 • Завършилите специалността "Далас" ще имат основните умения, необходими за предаване на знания и умения, които са научили в Далас Интернешънъл, на други в междукултурна среда.

Студентите, които завършват програми за завършване на Далас Интернешънъл, ще имат ниво на професионална компетентност на дипломирано ниво, което им позволява да участват активно в научна дейност и / или професионално обслужване в областта си на обучение.

акредитация

Dallas International University (Далас Интернешънъл) е акредитиран от Южната асоциация на колежите и комисиите по колеж, за да присъжда бакалавърски и магистърски степени.

Тук се предлагат програми по:
 • Английски

Преглед на магистратури »

Програми

Това училище също предлага:

Магистратура

Магистър по изкуства с майор в абрамови проучвания

Online Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Dallas + още 2

Магистърът с магистърска степен по арамейски изследвания подготвя студентите да работят в абрахамските светове на юдаизма, християнството и исляма, като придобият разбиране за основните понятия и теории на тези глобални култури. [+]

Магистърът с магистърска степен по арамейски изследвания подготвя студентите да работят в абрахамските светове на юдаизма, християнството и исляма, като придобият разбиране за основните понятия и теории на тези глобални култури. Студентите ще придобият основни знания за изучаването на традициите на Авраам; научете се да разпознавате пресечните точки между тези вероизповедания; и ще могат да служат в различни културни среди в и с абрамови общности и организации, основани на уважение към техните вярвания и практики, и ще създадат хуманитарен принос за местните и глобалните културни цели.... [-]


За контакти

Graduate Institute of Applied Linguistics

Адрес Graduate Institute of Applied Linguistics 7500 W. Camp Wisdom Rd. Dallas, TX 75236
Dallas, Texas, Съединени Американски Щати
Уебсайт http://www.gial.edu