Florida Institute of Technology

Представление

Прочетете официалното описание

Всичко започна с 37 цента

Florida Tech е основана през 1958 г. като „Бревард инженеринг колеж“. Всичко започна като идея в съзнанието на Джером П. Кьопер, физик-визионер, работещ в нос Канаверал.

Тъй като университетската ерудиция би го приела, Кьопер изрази желанието си да създаде научен и технологичен университет на свой приятел за напитки в местна кръчма. Чувайки разговора, колега-патрон прокара 37 цента за смяна през бара и каза: „Има първото ви дарение, Джери. А сега отидете и изградете този колеж. "

И така, Кьопер го направи. И това, което започна с 37 цента като нощно училище за ранните „ракети“ на космическата програма на САЩ, сега е всеобхватен национален изследователски университет, признат в световен мащаб за отлични постижения в подготовката на студентите за кариера на бъдещето.

Основни ценности

 • Изследвания в полза на цялото човечество
 • Образование за цял живот на успеха
 • Глобално гражданство за един по-добър свят

Мисия

Мисията на Florida Institute of Technology е да осигури висококачествено образование на културно разнообразно студентско тяло, за да подготви студентите за влизане в глобалната работна сила, търсейки възможности за висше образование и обслужване в рамките на своите общности. Университетът също така се стреми да разшири знанията чрез основни и приложни изследвания и да обслужва разнообразните икономически, културни и обществени потребности на нашите местни, държавни, национални и международни избирателни райони.

В подкрепа на тази мисия сме поели ангажимент да:

 • Насърчаване на студентското развитие чрез насърчаване и поддържане на продуктивна институционална култура на оценяване, която води до непрекъснато подобряване на академичните и административните програми
 • Развитие на организационна култура, която цени и насърчава интелектуалното любопитство, чувството за принадлежност и споделена цел между преподаватели, студенти и служители и стремежът към високи постижения във всички начинания.
 • Набиране и развитие на отлични преподаватели, за да станат лидери в съответните области и международно признати учени
 • Постигане на признание като ефективна, иновативна, насочена към технологията образователна и изследователска институция
 • Набиране и запазване на отлично, много подбрано и културно разнообразно студентско тяло
 • Непрекъснато подобряване на качеството на живота в кампуса за всички членове на университетската общност
 • Предоставяне на възможности за личен и кариерно израстване както за традиционните, така и за нетрадиционните студенти и за членовете на преподавателите и служителите
 • Осигуряване и поддържане на професионална акредитация за всички подходящи програми

138708_Clean_Room.jpg

Ние сме Флоридска техника

Това, което сме ние, е частен университетски, жилищен, научно-интензивен, докторски университет, разположен в Мелбърн на слънчевия „Космически бряг“ на Флорида. Но кой сме ние сме много повече. Ние сме общност от изследователи, учени и учащи, приветстващи от цял свят. Ние сме инженери, авиатори, новатори, лидери, възпитатели, спортисти и астронавти. Имаме мозъците на ракетните учени и сърцата на Пантерите. Ние сме Флорид Тех.

Ние сме безмилостни

Florida Tech е университет от лидери и учащи се - разнообразна общност от студенти, служители, преподаватели и възпитаници, които са обединени в неумолимия стремеж към величие.

Ние сме международни

Студенти от повече от 90 държави по света избират да живеят и учат във Florida Tech, което ни прави наистина глобален университет. Когато казваме #YouAreWelcomeHere, имаме предвид това.

Ние създаваме бъдещето

Един от основните принципи на мисията на „Флорида Тех“ е напредъкът на науката и технологиите в полза на Земята и на всички нейни жители. Така че, това правим.

Имаме Panther Pride

Може да го почувствате първия път, когато посетите кампуса, в деня, в който завършите или в някакъв момент между тях. Но когато го направите, ще видите, че Panther Pride е нещо повече от училищен дух. Това е семейство.

Ние правим връзки

Florida Tech се гордее, че е част от общността на окръг Brevard и приветства своите съседи да проучат многото лични, професионални, корпоративни и културни възможности, които можем да предложим.

Ние сме СТЕМ

Има причина Florida Tech е известна като STEM University ™ на Флорида. По-просто: науката, технологиите, инженерството и математиката са в нашето ДНК. Това прави STEM движеща сила за това кой сме, какво правим и защо съществуваме.

Места

Мелбърн

Address
West University Boulevard,150
32901 Мелбърн, Флорида, Съединени Американски Щати

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: