Five Towns College

Представление

Прочетете официалното описание

Твоите години в колежа трябва да се "променят живота" такива.

Ние вярваме, че те ще бъдат в пет града.

Независимо дали планирате да учат музика, филми / видео, театрални изкуства, аудио, образование, бизнес, музика, бизнес, или масова комуникация, вие ще откриете себе си работа с вдъхновен и посветен на факултета и с надарени ученици всеки ден.

Това, което прави пет града College отличителен?

Смятаме, че това е нашата преданост към творчество, без значение каква област те преследва. Ако и вие обмисляте пет града, бъдете сигурни, за да видите един от нашите театрални спектакли или концерти и съдия за себе си на нивото на нашите познания и уникалност. Направете пробна обиколка на нашите съоръжения и да видим MIDI, MAC и PC лабораториите, кино / видео и телевизионни студия, или трите аудио студиата, където музикални записи, филми и други художествени работата протичат.

Международни стипендии

Международните студенти приети пет града College, имат право да получат международна стипендия, вариращи от $ 1,000 до 10000 щатски долара USD годишно. Тези стипендии са базирани на талант и / или заслуги и са renumerable въз основа на критериите за отпускане на стипендии, изложени в писмото на награди. Тези стипендии се присъждат както на студенти и завършил ниво.

Нашата мисия

Five Градове College дирижира през целия преследване на живот, която насърчава ангажимент към етичните, интелектуални и социални ценности. Посвещава се на високи постижения в обучението, преподаването, и стипендия, Колежа чества света на музиката, медиите, бизнеса, преподаване, сценичните изкуства, и развлекателната индустрия. Чрез интегрирането на строг академичен разследване, проучване и практически опит, Колежът подготвя завършилите да се артикулират и въображение участници в нашето демократично общество.

Five Градове College подхранва в своите студенти глобална перспектива чрез отличителен учебни програми, които съчетават съдържание експертиза с обща програма за образование. Чрез събирането на студенти и преподаватели заедно в една творческа общност, Колежа улеснява среда, която зачита и двете индивидуалност и разнообразие, а предизвикателни студентите да разширят своите уникални таланти в най-голяма.

Места

Ню Йорк

Five Towns College

Address
305 N Service Rd, Dix Hills, NY, United States
Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 (631) 656-2110