Прочетете официалното описание

Наш основен приоритет е нашите ученици. Втората ни е тяхното бъдеще.

Основана през 1942 г. от Felician сестри, Felician университет е един от малкото францискански университети в страната, и единственият в Ню Джърси. Ние създадохме нашата репутация, с акцент върху услугите и уважение към човечеството, както беше мечтата на Благословен Mary Angela Truszkowska - основателката на Felícián Sisters преди повече от един век. Дори и днес, ние се стремим да представляват тези стойности във всичко, което правим.

Без съмнение, учениците са най-важният приоритет в Felician.

Ние предлагаме индивидуално внимание и подкрепа, за да ви подготви за живота, и успех, след дипломирането. Повече от просто качествени студенти, ние сме се дипломира ценни членове на обществото, които са готови да поемат предизвикателствата на постоянно променящия се свят. Като съ-образователна, институция либерален изкуства, Felician е дом на около 2300 студенти, специализанти и възрастни проучвания студенти. С пълно работно време, на непълно работно време и онлайн дарения, можете да очаквате приемащ университет опит в Felician университет.

Мисия

Felician е независима съ-образователна католическата / Францисканският университет създадена и спонсорирана от Felician сестри, за да се образоват разнообразно население на студенти в рамките на една традиция либерален изкуства. Нейната мисия е да предостави пълен набор от учебни преживявания, подсилена със силни програми академично и студент за развитие с цел да събират ученици до най-високото си потенциал и да ги подготвят да отговорят на предизвикателствата на новия век с информирани умовете и сърцата разбиране. Неуморимият цел Felician университет е да насърчава любовта към ученето, желание за Бога, самопознание, служене на другите, и зачитане на цялото творение.

Визия

За да бъде по-изчистена, католически францискански университет, където стипендия и практиката на преподаване и учене място ученици на първо място в траен стремеж към истината и устойчиви упражняването на компетентност, характер, и състрадание.

Felician францискански Стойности

Зачитане на човешкото достойнство ... нашата почит към и ангажимент за насърчаване и защита на достойнството на хората. Доброта ... един съпричастен съзнанието на други хора, изразена в грижовно обслужване. Трансформация ... процес, който насърчава отворен ум и сърце, което води до непрекъснато усъвършенстване на личността и служението. Солидарност с бедните ... осигуряване на нуждите на бедните и уязвимите са изпълнени чрез застъпничество и действие. Справедливост и мир ... коване правилни взаимоотношения, пресъздаване на устойчива околна среда, насърчаване на общото благо - всичко в преследването на мира.

Бързи факти

Един от 20-францисканци университети в САЩ и единственият в Ню Джърси Един кампус, две места в Rutherford и Лоди, Ню Джърси - 40 общо акра 10000 часа на студент доброволец извършената работа за година 55 академични програми Среден размер на класа е 15 ученици 92% от студентите получават финансова помощ Student съотношение преподаватели да е 13: 1 Две последователни години спечели Ню Джърси Distinguished Student Учител на годината 10 мили от Ню Йорк, с 20 минути по пътя до работата 2.5 часа до Филаделфия и Атлантик Сити 10 Дивизия II спортни програми 230% увеличение на изследване в чужбина участие 144-годишен замък в кампуса Ръдърфорд в Националния регистър на исторически места е вписана

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

Felician University

Придобиване на фундаментални знания и методики за добри практики, за да се позиционират за успех във високо ниво на ИТ управление и софтуерно инженерство. ... [+]

Придобиване на фундаментални знания и методики за добри практики, за да се позиционират за успех във високо ниво на ИТ управление и софтуерно инженерство.

Завършете програмата в рамките на 18 месеца. Изисквания за прием Лично изявление Две препоръки [-]
Съединени Американски Щати Rutherford
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
18 months
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Address
1 Felician Way Rutherford, NJ
Rutherford, New Jersey, Съединени Американски Щати
Телефон
undefined