Elmhurst College

Представление

Прочетете официалното описание

Искате ли да разширите знанията си, да актуализирате уменията си и да достигнете до следващото ниво в кариерата си? Програмите на нашия майстор са проектирани така, че да отговарят на изискванията на пазара. Ние взимаме нов, личен и практичен подход. С талантливи професори и студенти, вие активно ще се занимавате както с теорията, така и с практиката. Ще се радвате на удобството на вечерните класове или ще завършите напълно образованието си онлайн. Най-вече ще се подготвите да стъпите с ново доверие в професионален лидерство.

Да се ​​научим да водим свят на сътрудничество

Добре дошли в програми за следващо поколение, които могат да ви помогнат да достигнете до следващото ниво. Независимо дали се стремите да напреднете в кариерата си или да направите преход в кариерата, Elmhurst College има програмите за вас. Придобийте техническите умения от различни платформи, от които се нуждаете, за да постигнете целите си и потенциала си. Разработвайте нови решения за предизвикателствата в реалния свят чрез базирано на проекти обучение. Нашите програмисти са на Ваше разположение, за да ви помогнат да преговаряте всичко от подбора на курса до кариерното развитие. Нашите иновативни и гъвкави програми са предназначени да оптимизират вашите кариерни цели и да ви подготвят за работа в много бързо развиващи се индустрии. Ние непрекъснато сме ангажирани с образованието, което ще ви задържи пред кривата.

Магистърски степени

  • Компютърна информационна технология
  • Данни за науката
  • Географски информационни системи (ГИС)
  • MBA - на непълно работно време, на пълен работен ден
  • Управление на веригата за доставки
  • Управление на проекти

Elmhurst College - правилният избор

  • Уверете се, че нашите програмисти не са просто експерти в своите области: те са посветени на разширяване на обхвата ви, дават съвети за мъдреца и умения на хората, които всеки лидер има нужда.
  • Гъвкавост, за да го направите: нашите програми за обучение са проектирани така, че да се поберат в натоварения ви график. Програмите се предлагат в различни формати, за да ви дадат максимално удобство.
  • Достъпен избор: Elmhurst College многократно се нарежда в категорията "Най-добра стойност" за академично качество и цена.
  • Удобно местоположение: нашият красив кампус е само на 15 мили западно от центъра на Чикаго и е лесно достъпен с кола или влак.

Вземете следващата стъпка

Тъй като смятате вашите възможности, ви препоръчваме да посетите колежа Elmhurst. Ще научите за нашия прием, ще обиколите нашия университет и ще видите сами какво представлява Elmhurst College . Информация за заявка: За да поискате информация за Вашата програма, която ви интересува, попълнете нашия онлайн формуляр. Чат на живо със съветник по приема. Чат онлайн днес. Запиши се сега!

Класиране

Elmhurst се нарежда сред първите 10 регионални университета в Средния Запад, според US News

Места

Брястова горичка

Address
School for Professional Studies Elmhurst College 190 Prospect Avenue Elmhurst, Illinois 60126-3296
Брястова горичка, Илинойс, Съединени Американски Щати