Elmhurst College

Представление

Прочетете официалното описание

Искате ли да разширите знанията си, да актуализирате уменията си и да достигнете до следващото ниво в кариерата си? Програмите на нашия майстор са проектирани така, че да отговарят на изискванията на пазара. Ние взимаме нов, личен и практичен подход. С талантливи професори и студенти, вие активно ще се занимавате както с теорията, така и с практиката. Ще се радвате на удобството на вечерните класове или ще завършите напълно образованието си онлайн. Най-вече ще се подготвите да стъпите с ново доверие в професионален лидерство.

Да се ​​научим да водим свят на сътрудничество

Добре дошли в програми за следващо поколение, които могат да ви помогнат да достигнете до следващото ниво. Независимо дали се стремите да напреднете в кариерата си или да направите преход в кариерата, Elmhurst College има програмите за вас. Придобийте техническите умения от различни платформи, от които се нуждаете, за да постигнете целите си и потенциала си. Разработвайте нови решения за предизвикателствата в реалния свят чрез базирано на проекти обучение. Нашите програмисти са на Ваше разположение, за да ви помогнат да преговаряте всичко от подбора на курса до кариерното развитие. Нашите иновативни и гъвкави програми са предназначени да оптимизират вашите кариерни цели и да ви подготвят за работа в много бързо развиващи се индустрии. Ние непрекъснато сме ангажирани с образованието, което ще ви задържи пред кривата.

Магистърски степени

  • Компютърни информационни системи
  • Данни за науката
  • Географски информационни системи
  • MBA - непълен работен ден (онлайн или в университета) за работещи професионалисти
  • Управление на веригата за доставки

Elmhurst College - правилният избор

  • Уверете се, че нашите програмисти не са просто експерти в своите области: те са посветени на разширяване на обхвата ви, дават съвети за мъдреца и умения на хората, които всеки лидер има нужда.
  • Гъвкавост, за да го направите: нашите програми за обучение са проектирани така, че да се поберат в натоварения ви график. Програмите се предлагат в различни формати, за да ви дадат максимално удобство.
  • Достъпен избор: Elmhurst College многократно се нарежда в категорията "Най-добра стойност" за академично качество и цена.
  • Удобно местоположение: нашият красив кампус е само на 15 мили западно от центъра на Чикаго и е лесно достъпен с кола или влак.

Вземете следващата стъпка

Тъй като смятате вашите възможности, ви препоръчваме да посетите колежа Elmhurst. Ще научите за нашия прием, ще обиколите нашия университет и ще видите сами какво представлява Elmhurst College . Информация за заявка: За да поискате информация за Вашата програма, която ви интересува, попълнете нашия онлайн формуляр. Чат на живо със съветник по приема. Чат онлайн днес. Запиши се сега!

Класиране

Elmhurst се нарежда сред първите 10 регионални университета в Средния Запад, според US News

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MSc » Преглед Online MBA » Преглед Online MSc » Преглед Задочни и вечерни MBA »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

MS в управлението на веригата за доставки

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 22 - 22  February 2019 Съединени Американски Щати Elmhurst + още 1

Когато разбирате бизнес от единия до другия край, вие се превръщате в незаменим - в един град, който е един от най-големите транспортни и логистични центрове в света. [+]

Програма, предназначена за STEM.

Свързване на света

Когато разбирате бизнес от единия до другия край, вие се превръщате в незаменим - в един град, който е един от най-големите транспортни и логистични центрове в света.

Като професионален навигатор в сложна и глобална бизнес среда, се нуждаете от степен, която добавя стойност. С MSCM на Elmhurst ще предлагате на организациите много търсеното ноу-хау в проектирането, планирането и управлението на добре управляваните вериги за доставки.... [-]


Видео

Virtual Tour of Elmhurst Campus

Your Journey Continues-Graduate Studies at Elmhurst College

За контакти
Адрес на мястото
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Социални медии