Ellis Online College

Представление

Прочетете официалното описание

The Ellis разликите: онлайн обучение по най-добрия За разделянето на престижния Ню Йорк технологичен институт (NYIT), Елис College е създаден, за да осигури работна възрастни с достоверен начин, за да преминете на кариерата си, използващи всички предимства на онлайн обучение. Един от първите колегии да осъзнават стойността на онлайн обучение, NYIT е институция, 50 годишна академична с над 70 000 възпитаници, три Ню Йорк площ кампуси и все по-голям брой места по целия свят. Защо Ellis Колеж по NYIT? Ellis College предлага превъзходно образование с всяко време, навсякъде удобството на интернет. Тя осигурява високо интерактивни, общност ориентирана среда, която прави онлайн обучение обогатяващо и приятно изживяване.

Ellis побира забързано ежедневие, като ви позволява да се вземе един клас в даден момент, и предлагане на стартиращи дати на всеки три седмици. Кратки срокове на курса ви позволяват да приключи бързо! Ellis осигурява много от предимствата на традиционните офлайн училище, включително обширен виртуален кампус, който позволява на студенти и преподаватели, за да си взаимодействат, да споделят идеи и взаимни интереси, както и изграждане на ценни приятелства и професионални мрежи, които са толкова важни в днешната икономика. Ellis ви потапя в реалния свят ситуации на работното място, като ви дава възможност да "научат чрез правене" и да придобият знания и умения, които можете да приложите веднага. Уникален интерактивен уеб-базирана платформа, онлайн обучение Ellis "доставя обогатяващо и приятно изживяване чрез динамични Флаш упражнения, видео и демонстрации. Ellis предлага престиж и стабилност чрез асоциирането си с Ню Йорк технологичен институт, без да се налага пътуване до и от един университет. Онлайн MBA програма Ellis "предлага курсове, разработени в партньорство с водещите световни бизнес училища, включително и Columbia University Business School, Станфордския университет и Университета на Чикаго Graduate School на бизнес. Ellis е сред най-признатите лидери в онлайн обучение за професионално развитие, обучение на служителите от топ работодатели, включително General Motors.

Снабдете Вашият College Образование Online От Опитен факултет Ellis Кандидат-инструктори са истински майстори в занаята си. В допълнение към своя пълно работно време преподаватели, Ellis използва впечатляващ набор от изтъкнати бизнес лидери и професионалисти, за да достави вашето полувисше образование онлайн, като добави, опитен, в реалния свят перспектива, която върви ръка за ръка с нашата кариера, базирани на учебната програма. Всеки инструктор Ellis има докторска степен или магистърска степен по техния предмет, с почти половината от всички преподаване факултет притежава докторска степен или друг терминал. Ellis активно търси водещите преподаватели, които могат ефективно да оказват полувисше образование онлайн, поради което по-голямата част от новите Елис инструктори имат предварително преподавателски опит. Ellis също така гарантира, че всеки инструктор завършва интензивна програма за обучение в областта на онлайн обучение. В допълнение, новите инструктори получават треньор цялата техните първоначални курсове, както и всички преподаватели са насърчавани да присъства на редовните учебни Webcasts за най-новите онлайн учебни практики. Чрез предлагането на квалифицирана, квалифицирано обучение в тандем с най-новите онлайн учебни платформи, Ellis предлага обогатяващо и възнаграждаване на околната среда за получаване на вашия колеж образование онлайн. Най-високите образователни изисквания Ellis постоянно следи своите инструктори, които да гарантират тяхното учение ефективност. Обратна връзка Student е съставена също да предостави допълнителна представа практики на ръководителя. В допълнение, всички инструктори са преразглеждат ежегодно чрез интензивен одит разбира се извършва от друг член на факултета Ellis, като се гарантира, че всеки инструктор остава е ценен и ефективен възпитател през целия им мандат. Елис инструктори са обвързани от десет ръководни принципи, за да се гарантира, че всеки курс предоставя интригуващ, благодатен опит за всеки ученик:

Стартирайте вашия курс по навременен и интригуващ начин. Ясно общуват вашите очаквания на студентите и споделят очакванията си ти. Протегнете ръка към по-голямо участие и в риск студенти. Винаги поддържайте позитивна, окуражаваща тон с учениците си. Бъдете настояще и ангажирани във всички дискусии в клас. Демонстрирайте стабилно владеене на съдържанието на курса и винаги се държите по професионален начин. Поддържане на високо ниво на обслужване, изисквана от Ellis College, включително 48-часов срок за изпълнение на задачи, класирани и за наличност на шест дни в седмицата. Осигурете смислено, действена обратна връзка за всички градирани задачи. Осигуряване на подходящи насоки на политиката и процедурите. Попълнете окончателните дейности курс по своевременен, точен начин.

Факултет Наличност Когато имате нужда от него Ellis College гарантира, че всички негови инструктори са на разположение и достъпен-вътре и извън клас. Всеки инструктор е необходимо да влезете в най-малко шест дни в седмицата, за да отговаря на въпроси и да участват в студентски дискусии. В допълнение, много инструктори провеждат редовни, в реално време, чат сесии в рамките на платформата, разбира се, където те могат да отговорят на въпросите и студенти треньора на предстоящите задачи. Студентите могат също да взаимодействат насаме с инструктора чрез функцията на разположение в рамките на всички курсове факултет 1-1. Този обширен наличността гарантира, че ще получите персонализирано внимание и помощ, която може да се наложи като се преследват вашето образование онлайн Ellis College

Места

Ню Йорк

Address
1855 Broadway
New York, NY 10023
US

1002 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: