Eastern Kentucky University

Представление

Прочетете официалното описание

University Източна Кентъки е регионален, coeducational, публична институция за висше образование, предлагащ програми общи и либерални изкуства, предварително професионално и професионално обучение в областта на образованието и различни други области на двете нива на студенти и. Разположен в Ричмънд, Madison County, Kentucky, Източна има славата запис на повече от век на образователна услуга за страните от Общността.

Разположен в близост до центъра на блуграс, Richmond се обслужва от мрежа от големите магистрали, които правят Източна лесно достъпен от всички части на Кентъки и околните държави. Richmond е на 26 мили югоизточно от Лексингтън, Кентъки. Магистрали I-75 (север-юг) и I-64 (изток-запад) правят столичните райони на Синсинати, 112 мили на север, и Луисвил, 110 мили на запад, в рамките на удобно разстояние от коли. Richmond се обслужва и от US Route 25 от Югоизточна Кентъки и Кентъки Route 52 от изток и запад. The блуграс, планина, Даниел Буун и Cumberland паркови алеи осигури още по-голяма достъпност от коли, тъй като градът е близо до сближаването на тези артериални магистрали в междудържавни системата.

Richmond, седалището на окръг Медисън, е един от най-бързо развиващите се градове в Commonwealth е, с около 33 000 жители. Обществото предоставя отлична среда за студент и се гордее с регионален търговски център, театри, музика на живо, изискани вечери, културни събития и дейности, както и много области на историческия и живописен интерес. Fort Boonesborough State Park, родното място на Кентъки, се намира на 12 мили на север. Много други исторически обекти са в рамките на кратко разстояние с кола. Сценични и зони за отдих заобикалят този раздел на държавата.

история

The Kentucky Общо събрание на 1,906 прие законодателство за създаване Източна Кентъки членка Normal училище. Governor JC Бекъм подписа законопроекта в правото на 21 Март, 1906. На 7 май същата година, Комисията за Normal School, заседаващи в Луисвил, избран в кампуса на стария Централния университет, основан през 1874 г. в Ричмънд, като на мястото на новото училище. На 2 юни 1906 г. Ruric Nevel Roark беше избран за председател на Normal училище и обучението на учители е започнал.

През 1922 г. Източна става четиригодишен институция известен като държавна Normal училище Източна Кентъки и Учителите колеж. Първите степени бяха наградени от тази институция през 1925 година. През 1928 г. Колежът е акредитиран от Southern асоциация на колежите и средните училища. През 1930 г. Общото събрание преименува училището Източна Кентъки държавни Учителите колеж.

През 1935 г., завършил програма беше одобрена в Източна, което води до Учителя степен по образование. През 1948 г. Общото събрание премахна думата "Учителите" от името на колегията и се отпуска на колегиума правото да присъждат непрофесионални градуса.

Най-значимият ден от основаването си дойде за Източна на 26 февруари 1966 г., когато управител Edward T. Breathitt подписа закона законопроект преименуването на институцията University Източна Кентъки и санкциониране на възлагането на дипломирани в академични области, различни от образованието.

През този период от време, Университет регион Кентъки бързо се увеличава по размер и ръст. Започвайки с няколко студенти, участващи в кратки курсове за преглед и сертификати, днес Университет обслужва хиляди Kentuckians. Учебният план води до сдружават градуса, степен бакалавър градуса, и разширяваща завършил програма, която в момента предлага градуса на равнището на капитана и в много други области, както и на вече добре установен Учителя степен по образованието и различните fifth- и шесто година лидерски програми в областта на образованието, психологията и технологии. В допълнение към тези програми, Източна предлага съвместни докторски програми с сътрудничещи институции.

Все по-загрижени за целите на своето основаване, Източна продължава да признава историческата си функция на подготовката на учителите за качество за началните и средните училища на Общността на нациите. Въпреки това, силно либерални изкуства учебна програма, водещи до съответните степени, заедно с предварително професионални курсове в няколко области и магистърски програми, дават възможност за Източна да служи на Британската общност като регионален университет.

Предназначение

В рамките на своите законови задължения, Университет Източна Кентъки се стреми да предостави интелектуални и културни възможности, които ще се развиват навици за стипендия и интелектуално любопитство, да предостави по-дълбоко разбиране на американската демокрация и ролята на гражданите в поддържането на нейната сила и жизненост, придаване на разбиране на хората и тяхната стремежи, дават възможност за ефективно и ефикасно общуване, и да се подготвят продуктивни и отговорни граждани. Университетът ще остане адекватна и гъвкава, за да служат в уникални и необходими начини.

В рамките на тези общи отговорности и цели, Университета е посветена на три специфични функции - висококачествено обучение, стипендиантски и услуги, и акцентира върху три в този ред. Чрез своите колежи и училища, университет се стреми да предложи качествено обучение в различни нива градусови в общото образование, изкуствата, науките, бизнеса, образованието, предварително професионални и професионални области, и се прилагат и технически дисциплини. Чрез консултативни услуги, продължаващо обучение, както и за удължено кампуса, Университета има за цел да предоставя услуги в общността и региона. Research стреми както да преминете знания в тематичните области, с които университета е загрижен и за подкрепа на основната функция на обучението.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MA » Преглед Магистратури MSc » Преглед на магистратури » Преглед Health Подготвителни ветеринарни курсове » Преглед Online BScs » Преглед Health BScs » Преглед Health Магистър по изкуствата (MA) » Преглед Health MSc » Преглед Health Асоциирана степен по науки » Преглед Health Докторантури » Преглед Health Магистратура » Преглед Postgraduate Diplomas » Преглед Подготовителен курс » Преглед Сертификати » Преглед Програми BBA » Преглед Програми BA » Преглед Програми BSc » Преглед Law LLB » Преглед Асоциирани степени » Преглед Бакалавриати » Преглед MBA »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

магистър на науката: безопасност, сигурност и управление на извънредни ситуации

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Тази програма е за хора, които желаят да влязат или да се поддържа сегашното положение в професионалното управление на безопасността [+]

Специалности варианти: Професионална безопасност Училище за безопасност Пожарна и аварийна Услуги Управление на извънредни ситуации Homeland Security Кой ще се интересуват от тази програма? Лицата, които желаят да влязат или да се поддържа сегашното положение в професионалното управление на безопасността Военният персонал, които желаят да преход към възнаграждаване кариера сервизира във всяка от областите на SSEm Камари или обществена услуга персонал, който се нуждаят от допълнителна credentialing или желаещи да осъществяват специални зони в рамките SSEm Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? Университетското GPA от 3.0 MAT полувремето на 375 или GRE полувремето на Вербална 149, 141 Количествено, Analytical 4.0 или по-висока Приключване на шест основни курсове, шест избираеми дисциплини, както и цялостен изпит; или завършване на шест основни курсове, четири избираеми дисциплини, SSE 800 и дисертация Когато се използват, са наскоро завършили студенти на Програмата? Членка и Федерална OSHA Позиции вътрешната сигурност в държавни и федералното правителство Marathon Oil Amazon.com Georgia-Pacific [-]

магистър на науката: кариера и техническо образование

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Тази програма е за учители по технологични теми в общността колежи и средни училища [+]

Специалности варианти: Инженеринг / Technology Образование Техническо образование администрация Трудова Обучение и развитие Земеделие Образование Кой ще се интересуват от тази програма? Учители по технологични теми в общността колежи и средни училища Тези, които искат да станат треньори в професионална обстановка Учителите на селското стопанство и градинарството в общността колежи и средни училища Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? От кандидатите се очаква да представи подходящо Бакалавърския техническа преподаване основен и да представи доказателства на приемлива професионална и научна програма. Един студент степен точка средно 2.5 и индивидуални словесните и количествени оценки на 144 или по-висока за Graduate Record Examination се очаква. Кандидати с кумулативни бакалавърски СОП е от 3.0 или по, или 3.25 или по-висока в последните си 60 часа на Бакалавърския работа са освободени от изискването за GRE / GMAT / MAT. Кандидатите могат да представят резултати от GMAT или МАТ като заместител за GRE. GMAT десетки 420 или по-висока се очаква. MAT десетки 380 или по-висока се очаква. Когато се използват, са наскоро завършили студенти на Програмата? Средни училища и системата Kentucky Общността и Технически колеж. Катедра Наказателно правосъдие обучение (DOCJT) Toyota Sonic Corporation и други центрове за корпоративно обучение. [-]

магистър на науката: криминология и наказателно правосъдие

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Тази програма е за хора, интересуващи се от Наказателно правосъдие и корекции. [+]

Специалности варианти:

Следните специализациите са предназначени да даде на студента по-добра представа за различните области на акцент в нашата програма, както и наръчник за създаване на съгласувана учебна програма извън основните курсове. (Те не се предлагат под формата на концентрации).

Лидерство и администрация: Наказателно правосъдие администрация и лидерство, Crimonology и публична политика, финансиране / Grants в Наказателно правосъдие, Advanced престъпност и теория правосъдието, Глобализация и престъпността правосъдието Социална справедливост: раса, пол и правосъдието, престъпления срещу околната среда и правосъдието, идеология и наказателно правосъдие, държавна престъпност, трафика на хора, наказание и общество Research Specialist: Наказателно правосъдие Анализ на данни (Статистика), качествени методи, Финансиране / Grants в Наказателно правосъдие, изследвания Internship, Thesis Option Охрана и наблюдение в Global Environment: Полицията Global Несигурността, членка на престъпността, глобализация и наказателно правосъдие, трафика на хора, надзор и Advanced Technology в правосъдието, Сравнителна Наказателно правосъдие Кой ще се интересуват от тази програма? ... [-]

магистър на науката: математически науки

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Тази програма е за всеки, който иска да продължи кариерата си, която изисква математически или статистически умения в правителството или отрасъл [+]

Специалности варианти: Общата програма Концентрация по математика Концентрация по компютърни науки Концентрация в Статистика Кой ще се интересуват от тази програма? Всеки, който иска да продължи кариерата си, която изисква математически или статистически умения в правителството или отрасъл Студентите, които искат да укрепят своя математика фон преди да кандидатствате за докторска степен програма Математика учители, които искат да разширят знанията си за техния район съдържание, печелят магистърска степен, или упражняване на промяна в ранг Лицата, които искат да печелят най-малко 18 часа от дипломирани кредити в математиката, за да се учат с двойна записване курсове или други курсове колеж ниво Лицата желаещи да станат SAS програмисти Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? GRE десетки най-малко 144 в Вербална разсъждения и най-малко 144 в Количествено Разсъждение Натрупаната Бакалавърския GPA от поне 2.5 или студент GPA от най-малко 2,75 на последните 60 часа Необходими предпоставки за основните курсове по математика (кандидатите, които нямат този препарат може да бъде предоставено допускане, но са длъжни да предприемат необходимите за укрепване на техния произход курсове) Когато се използват, са наскоро завършили студенти на Програмата? Колежи и университети на Общността Фармацевтичните компании Средни училища Като дипломирани сътрудници в завършил училище [-]

магистър на науката: обща психология

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Тази програма е за студенти, които искат да придобият опит в експерименталната психология преди датата на кандидатстване за Ph.D. програма. [+]

Специалности варианти:

MS в Обща психология (Thesis Option)

Кой ще се интересуват от тази програма?

Студентите, които искат да придобият опит в експерименталната психология преди датата на кандидатстване за Ph.D. програма.

Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? Една степен на висшето психология е най-полезен, но и други степени, чието съдържание е психология също са подходящи. A минимална обща Бакалавърския GPA от 2.5 или 2.75 за последните 60 часа. Студентите получават ясна допускане до магистърски програми по психология обикновено имат обща Бакалавърския GPA от 3.0 или по-висока. Изисква се (GRE) полувремето Graduate Record Разглеждане; специфични панталони са като на все още се колебаят, но студентите се очаква да имат по-добри резултати от 50% от населението. Три от препоръчителни писма трябва да се предоставят директно на отдела психология, две свързани с бакалавърска специалност, с най-малко един от преподавателите. Когато се използват, са наскоро завършили студенти на Програмата? ... [-]

магистър на науката: отдих и парк администрация

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Студентите, които печелят една степен по Отдих и Park администрация са позиционирани за различни възможности за кариера в Отдих Management, Специални събития Програмиране, управление на природните ресурси, Открит и Adventure отдих ... [+]

Специалности варианти: Терапевтична Отдих Управление Отдих Кой ще се интересуват от тази програма?

Студентите, които печелят една степен по Отдих и Park администрация са позиционирани за различни възможности за кариера в Отдих Management, Специални събития Програмиране, управление на природните ресурси, Открит и Adventure отдих, туризъм и Resort Management, Терапевтична Отдих, Facility Management, Църква Отдих, Campus Почивка, Военна Отдих, Camps, организации с нестопанска цел като ИМКА, момичета скаути, 4-H клуб и момчета и Клуба на момичето.... [-]


магистър на науката: Политиката на правосъдието и лидерство

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Тази програма е за всеки, който се интересува от Поправки и младежко правосъдие [+]

Специалности варианти: Поправки Политика & Leadership Младежката политика правосъдието и лидерство Полицията политика и лидерство Кой ще се интересуват от тази програма?

Който се интересува от:

корекции Младежко правосъдие Пробация & Parole Изправителни Рехабилитация Криминално право Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? Бакалавър от акредитирана институция Университетското GPA от 3.0 или по-висока GRE Десетки 286 комбиниран (вербална / количествен) и 4.0 (писане) GRE може да отпадне, ако цялостното студент GPA е 3.4 или по-висока Две писма за препоръка Лично & Professional резюме Когато се използват, са наскоро завършили студенти на Програмата? Kentucky Катедра по младежко правосъдие Бюрото на затворите Пробационните & помилване (щатски и федерални нива) American Пробация & Parole асоцииране KY държавната полиция [-]

магистър на науката: приложен инженеринг и управление на технологиите

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Тази програма е за физически лица, наети в техническите области в бизнеса или отрасъл [+]

Специалности варианти: Приложни Инженеринг и управление на технологиите управление на строителството Управление Network Security Кой ще се интересуват от тази програма? Лица, работещи в техническите области в бизнеса или отрасъл Лица, които имат професионални стремежи на растеж в управлението на технологично-базирани бизнес Лица, които наскоро са завършили бакалавърска проучване и искат повече подготовка преди да премине на кариерата си Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? От кандидатите се очаква да представи подходяща подготовка предпоставка или технически опит в управлението. За управление на строителството и опции за управление на приложна техника и технологии, кандидатите трябва да имат разбиране на материалите и процесите, принципите на производствен контрол, както и на икономиката на промишлеността; компютърна грамотност; способността да се общува графично; и способността да се прилага статистика към разтвора на промишлени проблеми. За Управляващото Security Network (NSM) Опция, кандидатите трябва да имат разбиране на жични и безжични компютърни мрежови комуникации, преди образователен или професионален опит, свързан с управлението на компютърна мрежа софтуер и хардуер; ефективни комуникационни умения; и способността да се идентифицират, анализират, и решаване на компютърни мрежи, свързани проблеми. Бакалавърския GPA 2.5 и индивидуални словесните и Количествени десетки 144 на Graduate Record Examination (GRE) се очаква. Кандидатите могат да представят резултати по отношение на допускането на Graduate Management Test (GMAT) като заместител на GRE. GMAT десетки 420 или по-висока се очаква. Кандидати с кумулативен Бакалавърски GPA от 3.0 или по-висока, или 3.25 или по-висока в последните си 60 часа на Университетското работа са освободени от изискването за GRE /... [-]

магистър на науката: промишлено и организационна психология

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Тази програма е за всеки, който се радва на психологията, но не са заинтересовани от предоставянето консултиране или терапия [+]

Специалности варианти:

MS степен по Индустриален-организационна психология

Кой ще се интересуват от тази програма?

Industrial Организационно (IO) психология може да бъде за вас, ако:

Вие се насладите на психологията, но не са заинтересовани от предоставянето консултиране или терапия. Вие сте заинтересувани от използването психологическите принципи за подобряване на бизнес (служителите, така и на организацията). Искаш ли да се диагностицира и да предоставят творчески решения за проблеми в работата. ... [-]

магистър на науката: физическо възпитание

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Вариантът ESS признава разнообразието на дисциплината и позволява максимална гъвкавост студенти в области от личен интерес, или за подобряване на кариерата. [+]

Специалности варианти: Упражнение и Sport Science (Thesis Option) Упражнение и здраве (Internship) Sports администрация Кой ще се интересуват от тази програма? Вариантът ESS признава разнообразието на дисциплината и позволява максимална гъвкавост студенти в области от личен интерес, или за подобряване на кариерата. Вариантът ESS позволява на професионалистите вече в областта, за да завърши на степента в техните собствени темпове и в рамките на ограничението на техния работен график. ЕСС има възможност за студентите да завършат една теза, ако те планират да приет във вуз програма докторска степен. Вариантът Exwell е за студенти, които се подготвят за сертифициране като Американския колеж по спортна медицина или National якост и асоцииране или тези, които се интересуват от спорт, климатик, болница уелнес, корпоративни уелнес, търговски фитнес, YMCA, или кампус фитнес и уелнес. SPAD учебна програма и стаж опит е предназначен за студенти, които искат да работят в областта на спорта програмиране, маркетинг и реклама, набиране на средства, управление на игра, спорт администрация, или планирате съоръжението. Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? Бакалавър в сродна сфера Минимална 2.75 Бакалавърски GPA Две препоръчителни писма, изпратени директно до координатора Graduate Един от следните: Минимална оценка на 365 на Miller Аналози тест (МАТ) или минималната оценка на 170 във всяка от областите на Graduate Record Examination (GRE) и 3.5 Количествени и словесните в Аналитичен областта Студентите с кумулативен Бакалавърския GPA от 3.0 не се изисква да поеме GRE или МАТ за допускане. Студентите могат да се предоставят временно допускане за първия си семестър, ако те... [-]

магистър на науката: химия

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Тази програма е за лица с опит, работещи в модерни лаборатории [+]

Специалности варианти: MS по химия (Thesis Option) MS по химия (Co-Op Option) MS по химия (Курсова работа Option) Кой ще се интересуват от тази програма? Хора с опит, работещи в модерни лаборатории Лицата, заинтересовани от интегриран преподаване и изследователски опит Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? Задръжте бакалавърска степен по химия GRE резултати: Вербална:> 144; Количествен:> 150 За ЕКЮ студенти, кандидатстващи за програмата MS чрез ускорено дуел степен програмата за 3 + 2, общата теста GRE ще бъде отменено. Когато се използват, са наскоро завършили студенти на Програмата? Доцент доктор. проучвания в училищата, като Университета на Кентъки, Университета в Луисвил, Пърдю, щата Охайо държавен университет, и Texas A & M Правителство и индустриални Labs [-]

магистър обучение atheltic

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Тази програма е за хора, които се интересуват от кариера в спортната медицина и съюзническите здравни грижи, както и работа с остри грижи и рехабилитация. Заявленията се разглеждат само за Summer допускане. [+]

Кой ще се интересуват от тази програма?

Хората, които се интересуват от кариера в спортната медицина и съюзническите здравни грижи, както и работа с остри грижи и рехабилитация. Атлетик обучители работят в голямо разнообразие от настройки от професионални спортове, колежи, висши училища, клиники, до стопански и корпоративни настройка, за да сценичните изкуства, правоприлагащите органи, US военни, НАСКАР и Инди Грижа Настройки.... [-]


Магистратура

Магистър по публична администрация

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Студенти в програмата MPA идват от различни бакалавърски специалности, например, наскоро завършили студенти по програмата имат бакалавърски степени по наказателно правосъдие, области, свързани със здравеопазването, икономиката, социалната работа, политически науки, английски, Paralegal програми, и химията. [+]

Специалности варианти: General MPA степен (по-корпус и он-лайн програма) Здраве администрация Общността Option (по-корпус програма) Възможност за развитие на Общността (по-корпус и он-лайн програма) Environmental Health Option (по-корпус програма) Кой ще се интересуват от тази програма?

Студенти в програмата MPA идват от различни бакалавърски специалности, например, наскоро завършили студенти по програмата имат бакалавърски степени по наказателно правосъдие, области, свързани със здравеопазването, икономиката, социалната работа, политически науки, английски, Paralegal програми, и химията.... [-]


майстор на музика

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Завършил музикална програма ЕКЮ е предназначена за музиканти и музикални педагози, които се стремят да продължат своите музикални умения, повишаване на тяхната педагогическа и теоретични знания и прилагат наученото в практиката на музициране и музика преподаване. [+]

Специалности варианти: Instrumental Провеждане Хорово дирижиране Музикална педагогика Theory / Състав Музикално изпълнителство Кой ще се интересуват от тази програма?

Завършил музикална програма ЕКЮ е предназначена за музиканти и музикални педагози, които се стремят да продължат своите музикални умения, повишаване на тяхната педагогическа и теоретични знания и прилагат наученото в практиката на музициране и музика преподаване.... [-]


Магистър по изкуствата (MA)

Магистър: приложна математика

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Тази програма е за учители, които търсят магистърска степен или промяна в ранг и математика учители, които искат да разширят знанията си за техния район съдържание [+]

Специалности варианти: Математика Средно Приложна математика и статистика Кой ще се интересуват от тази програма? Учителите, които търсят магистърска степен или промяна в ранг Математика учители, които искат да разширят знанията си за техния район съдържание Лицата, които искат да печелят най-малко 18 часа от дипломирани кредити в математиката, за да се учат с двойна записване курсове или други курсове колеж ниво Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? GRE десетки най-малко 144 в Вербална Разсъждение, най-малко 147 в Количествено Разсъждение, и най-малко 3,5 по аналитична писане (GRE отменя за кандидати с бакалавърска GPA от поне 3.0) Университетското GPA от поне 2.5 Необходими предпоставки за основните курсове по математика (кандидатите, които нямат този препарат може да бъде предоставено допускане, но са длъжни да предприемат необходимите за укрепване на техния произход курсове) Първоначална сертификация в средните математика, необходими за тези, които търсят промяна в ранг Когато се използват, са наскоро завършили студенти на Програмата? Различни училищни системи в Кентъки Колежи Общността [-]

Магистър: студентски персонал услуги във висшето образование

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Кой ще се интересуват от тази програма? Лица, които се интересуват от колежа: допускане, стипендия администрация, набиране, жилища и други не-академични дейности студентски персонала биха се заинтересували от тази програма. [+]

Специалности варианти: Студентските персонала Услуги на висшето образование Кой ще се интересуват от тази програма?

Лица, които се интересуват от колежа: допускане, стипендия администрация, набиране, жилища и други не-академични дейности студентски персонала биха се заинтересували от тази програма.

Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? Кандидатите трябва да са спечелили цялостна 3.0 Бакалавърския GPA или 3.0 през последните 60 часа, завършени. Ако кандидатите не разполагат с 3,0 в GPA в своята бакалавърска степен или в последните си 60 часа, след което те могат да представят резултати за GRE / МАТ, която може да се разглежда в предоставяне на допускане. Кандидати с кумулативни бакалавърски GPAs на 3.0 или по-висока, или 3.0 или по-висока в последните си 60 часа на Бакалавърския работа и / или магистърска степен спечелил, са освободени от изискването за GRE / MAT. Когато се използват, са наскоро завършили студенти на Програмата? Площ колежи и университети [-]

майстори на изобразителното изкуство: творческа writing- блуграс писатели студийни

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Тази програма е за всяко лице, с бакалавърска степен се опитват да подобрят своите умения за писане в творческите художествена литература, поезия, или творчески документален за целите на публикуването или просто за лична реализация. [+]

Специалности варианти:

МВнР по творческо писане (акценти в Литературния фантастика, Popular / Жанр фантастика, Creative Nonfiction, и / или Poetry)

Кой ще се интересуват от тази програма? Тази програма е за всяко лице, с бакалавърска степен се опитват да подобрят своите умения за писане в творческите художествена литература, поезия, или творчески документален за целите на публикуването или просто за лична реализация. Министерството на външните работи по творческо писане е и терминал степен, която може да ви накара да отговаря на условията за насърчаване на английски или езикови изкуства, свързани с позиции в средното образование (консултирайте се с вашия училищен район за своите политики). Министерството на външните работи по творческо писане е и терминал степен, която може да ви накара да отговаря на условията да преподават на английски, композиция и програми по творческо писане, свързани на ниво колеж, като допълнение, инструктор, или професор несменяемост-писта. Все пак трябва да се отбележи, че щатни бройки несменяемост колея са невероятно конкурентни в тази област, и като цяло зависят от значителни успешни публикации и преподавателски опит, преди да бъдат разглеждани висшисти. The Bluegrass Writers Studio е програма, с ниско съдържание на пребиваване, което означава, повечето от нашите курсове са взети онлайн. Въпреки това, учениците трябва да попълнят 12 кредита на място където си, или в-лице, работилници. Място където се срещат два пъти годишно, с януари Winter Residency в Лексингтън, Кентъки и юни-юли Summer Residency чужбина в Лисабон, Португалия. Студентите могат да избират кои резиденции да присъстват. Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата?... [-]

майстор на изкуствата: английски

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Кой ще се интересуват от тази програма? Всеки, който търси за създаване на благоприятна среда, която да насърчава четенето, писането и мисленето на по-високо равнище; Текущи или бъдещи учители по английски език, които искат да разширят знанията на тяхната област на съдържание; Студентите, които преследват кариера, които изискват критично мислене, научни изследвания, както и умения за писане [+]

Специалности варианти: Теза Non-Thesis Кой ще се интересуват от тази програма? Всеки, който търси за създаване на благоприятна среда, която да насърчава четенето, писането и мисли по-високо ниво Текущи или бъдещи учители по английски език, които искат да разширят познанията на техния район съдържание Студентите, които преследват кариера, които изискват критично мислене, научни изследвания, както и умения за писане Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? ... [-]

майстор на изкуствата: история

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Кой ще се интересуват от тази програма? Учителите, които искат да получат по-историческото познание, докато печелите по-висок ранг; Студентите, които се интересуват от подготовката за докторска програма по история; Студентите се интересуват от печелите Завършил степен да се подготви за работа в музеи, исторически общества, както и други области. [+]

Специалности варианти: Магистър по история Кой ще се интересуват от тази програма? Учителите, които искат да получат по-историческото познание, докато печелите по-висок ранг Студентите, заинтересовани в подготовката за докторска програма в историята Студентите се интересуват от печелите Завършил степен да се подготви за работа в музеи, исторически общества, както и други области Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? GRE резултати: 153 Вербална и 4.0 Аналитичен писане GPA: Общ Бакалавърския GPA от 2.5 или среден успех 2.75 в последните 60 часа семестър на програмата зрелостен изпит Степен: Приключване на най-малко задоволителен Бакалавърския незначително в историята или равностойността Когато се използват, са наскоро завършили студенти на Програмата? Morehead държавен университет Michigan State University - Graduate Student Madison North Хопкинс гимназия Роккасъл гимназия ЕКЮ Катедра по история ЕКЮ Атлетик отдел "Excellence близо до дома" е нашата Hallmark! ... [-]

майстор на изкуствата в образованието: грамотност (р-12)

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Програмата е подходяща за текущата Начални учители в образованието, Близкия Учителите клас, Средно образование учители, четене и писане на преподаване Специалисти [+]

Специалности варианти:

Грамотност (P-12), с учител Leader Одобрение

Кой ще се интересуват от тази програма? Актуални Начални учители в образованието Актуални Учителите среден клас Актуални средно образование Учителите Current четене и писане на преподаване Специалисти Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? Бъдещите докторанти трябва да отговарят на изискванията за приемане на факултета. Кандидатите без предварително завършил курсова трябва или да са спечелили цялостна Бакалавърския GPA от 3.0 или по-висока (или среден успех 3.25 или по-висока в последните си 60 часа) или те трябва да представи или GRE или МАТ резултати. Кандидатите трябва да имат валиден държавно учение за сертифициране. Къде са скорошни Graduate на Програмата Заети? ... [-]

майстор на изкуствата в образованието: комуникативните разстройства

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Тази програма е за тези, които искат да помагат на другите да общуват ефективно и търсите предизвикателна, прогресивна поле [+]

Специалности варианти:

Магистър по образование, комуникативните разстройства Program

Кой ще се интересуват от тази програма? Тези, които искат да помагат на другите общува ефективно Тези, които търсят предизвикателна, прогресивна поле Тези, които стойност сътрудничество, водещи до успех в техните клиенти Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? Бакалавърска степен по комуникативните разстройства Минимален GPA от 3.0 Минимална GRE Вербална на 150, Количествен на 143, написан от 4.0 25 клинични часа наблюдение 3 препоръчителни писма Professional есе Когато се използват, са наскоро завършили студенти на Програмата? Болници / Домове за възрастни хора обществените училища Рехабилитационни центрове Първи стъпки Развитието центрове за хора с увреждания Частна практика Начало Здравни агенции [-]

майстор на изкуствата в образованието: специално образование интердисциплинарно обучение в ранна детска възраст

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Лица, работещи в програми, обслужващи малки деца на възраст раждането до детска градина. Разширено Опцията за проучване подготвя хората да работят като лидери в настройките на ранна детска възраст, включително държавни и местни организации, предоставящи ниво професионално развитие и подкрепа на учителите в ранното детство. [+]

Специалности варианти: Учител Leader Track с Advanced Study Учител Leader Track с допълнителна сертификация в IECE Кой ще се интересуват от тази програма?

Лица, работещи в програми, обслужващи малки деца на възраст раждането до детска градина. Разширено Опцията за проучване подготвя хората да работят като лидери в настройките на ранна детска възраст, включително държавни и местни организации, предоставящи ниво професионално развитие и подкрепа на учителите в ранното детство. Допълнителна опция за сертифициране позволява на хората да добавят Интердисциплинарен образование в ранното детство (IECE) преподаване сертифициране, добавяйки утвърждаване на учители Leader. Преподаването Сертифицирането на IECE позволява на хората да учат в предучилищна възраст на държавните училища и детски градини програми и да работят като Развитието интервенти с програмата Първи стъпки ранна интервенция.... [-]


майстор на изкуствата в образованието: среден клас образование

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Програмата е подходяща за текущата Начални учители в образованието, Близкия Учителите клас, Средно образование учители [+]

Специалности варианти:

Близък Образование класове (5-9) с учител Leader Одобрение

Кой ще се интересуват от тази програма? Актуални Начални учители в образованието Актуални Учителите среден клас Актуални средно образование Учителите Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? Бъдещите докторанти трябва да отговарят на изискванията за прием на факултета. Кандидатите без предварително завършил курсова трябва или да са спечелили цялостна Бакалавърския GPA от 3.0 или по-висока (или среден успех 3.25 или по-висока в последните си 60 часа) или те трябва да представи или GRE или МАТ резултати. Кандидатите трябва да имат валиден държавно учение за сертифициране. Когато се използват, са наскоро завършили студенти на Програмата? ... [-]

майстор на изкуствата в образованието: средно образование

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Тази програма е подходяща за Актуални Близкия Учителите клас и Текущи средно образование Учителите [+]

Специалности варианти: Средно образование-земеделието (5-12) Средно образование-Art (P-12) Средно образование-Biology (8-12) Средно образование-бизнес (5-12) Средно образование-English (8-12) Средно образование-Family и потребителите научно образование (5-12) Средно образование-обучението по математика (8-12) Средно образование-Music (P-12) Средно образование-Физическо възпитание (P-12) Средно образование-Физика: Chemistry (8-12) Средно образование-Физика: Earth Science (8-12) Средно образование-Физика: Физика (8-12) Средно образование-Училище Здраве (P-12) Средни образователна социални изследвания: История (8-12) Средно образование-Technology образование (5-12) Кой ще се интересуват от тази програма? Актуални Учителите среден клас Актуални средно образование Учителите Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? Бъдещите докторанти трябва да отговарят на изискванията за прием на факултета. Кандидатите без предварително завършил курсова трябва или да са спечелили цялостна Бакалавърския GPA от 3.0 или по-висока (или среден успех 3.25 или по-висока в последните си 60 часа) или те трябва да представи или GRE или МАТ резултати. Кандидатите трябва да имат валиден държавно учение за сертифициране на средно категории или вторични класове ниво. Когато се използват, са наскоро завършили студенти на Програмата? ... [-]

майстор на изкуствата в образованието: училище консултиране

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Програмата е подходяща за хората, които са заинтересувани да станете съветник училище в Кентъки или всяка друга държава. [+]

Специалности варианти:

MAEd. в училище Консултиране: Степента е четиредесет и осем час национално акредитирана програма, акредитирана от Съвета за акредитация на консултации и образователни програми, свързани. (CACREP)

Кой ще се интересуват от тази програма?

Индивидът, който се интересува да стане съветник училище в Кентъки или всяка друга държава.

Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? Четиридесет и осем часа от Завършил работа, включително практикум и стаж приключи в училищната среда. Кандидатите ще представят автобиография, писане примерни и три имейл адресите на препратки. Когато се използват, са наскоро завършили студенти на Програмата? ... [-]

майстор на изкуствата в образованието: училищни медии библиотекар

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Какви са изискванията, за да бъдат допуснати до програмата? Кандидатите трябва да отговарят на изискванията на факултета и са завършили начално начално, средно, или средно програма преподаването сертифициране. [+]

Специалности варианти: Магистър по образование с учител Leadership Одобрение Подготовка библиотекознание Място I Класификация, Шестата годишна програма (Library Science) Сертифициране Подготовка Program (Library Science) Кой ще се интересуват от тази програма?

Всеки учител P-12 (провеждане на текущия лиценз преподаване) интерес да станете училище библиотекар. Тази програма осигурява учители със степен, така и не-степен (I ранг и / или сертификат по библиотекознание) опции на програмата.... [-]


майстор на изкуствата в обучението: средно и средно образование

Campus Редовна форма September 2019 Съединени Американски Щати Richmond

Програма Tgis е подходящ за онези, които държат бакалавърска степен (без сертифициране на учителите), които желаят да печелят сертифициране на учителите. [+]

Специалности варианти:

Близък и средно сертифициране на учителите

Кой ще се интересуват от тази програма?

Тези, държи бакалавърска степен (без сертифициране на учителите), които желаят да печелят сертифициране на учителите.

Какви са Изисквания за прием на програмата? Подаване на заявление до Graduate School показва бакалавърска степен включително всички преписи от акредитирани колежи присъстваха освен University Източна Кентъки. Осигуряване на доказателства за наличието на 3.0 цялостната Бакалавърския GPA или 3.0 през последните 60 часа на курсова работа. Представете доказателства за следните GRE резултати: Най-малко 150 на Вербална част, 143 на Количествено част, и минимум 4.0 по Аналитична Писане част. OR предостави доказателства за следните Praxis-I Предварително Професионални резултатите от тестовете: Най-малко един 176 на част Reading, 174 върху частта Math, и 174 на част писане. Когато се използват, са наскоро завършили студенти на Програмата? ... [-]