East Carolina University

Представление

Прочетете официалното описание

За ECU

Изпълнение на обещанието.

В своето встъпително обръщение като първи президент на ECU, Робърт Райт създаде мисия, която ръководи своите лидери повече от 100 години и до днес го ръководи. „Той е построен от хората, за хората и може да остане някога с хората като слуга на народа.” Визията му беше, че университетът ще предложи образование, равно на най-добрите висши учебни заведения, докато също повишаване на качеството на живот за целия регион. Колко му беше приятно да види колко успешно ECU изпълни това отдавна обещание!

Райт каза, че иска „всеки ученик. , , да излязат оттук, буквално да се запалят с ентусиазъм за Източна Каролина. И много вероятно е и вие.

Университетска мисия

За да бъде национален модел за успех на студентите, обществена услуга и регионална трансформация, East Carolina University :

 • Използва иновативни стратегии за обучение и методи за предоставяне, за да увеличи достъпа;
 • Подготвя учениците със знанията, уменията и ценностите за успех в глобално, мултикултурно общество;
 • Развива утрешните лидери, които да служат и вдъхновяват положителни промени;
 • Открива нови знания и иновации в подкрепа на процъфтяващо бъдеще за източна Северна Каролина и извън нея;
 • Трансформира здравеопазването насърчава благосъстоянието и намалява различията в здравеопазването; и
 • Подобрява качеството на живот чрез културно обогатяване, учени, изкуства и атлетика.

Ние осъществяваме мисията си чрез образование, изследвания, творчески дейности и обслужване, като същевременно сме добри ръководители на поверените ни ресурси.

Признаване на върхови постижения

Ангажиментът на ECU към своите студенти, заедно с услугата му към общността, е постоянно признат сред най-добрите в страната. От онлайн курсове и обучение в чужбина до иновативни начини за предоставяне на грижи, ECU се ангажира да направи образованието и здравеопазването достъпни за всички.

През 2018 г. ECU беше признат от US News

 • Най-високо класираните онлайн дипломирани програми по наказателно правосъдие, образование, MBA и медицински сестри, както и онлайн бакалавърски програми
 • Преобразуване на медицинското образование и подобряване на системата на здравеопазване
 • Производство на най-висок процент семейни лекари от всяко медицинско училище в Северна Каролина и второто по височина в страната
 • Предоставяне на практически опит на бъдещите зъболекари в иновативни, насочени към пациента клиники в цялата страна
 • Ставам топ университет за международни студенти
 • Повишаване на глобалната информираност и разбиране чрез обучение в чужбина

Пионерски инициативи

От класни стаи и изследователски лаборатории до операционни зали и бреговата ивица на Бермудите, ECU създаде нови основания чрез изследвания за справяне със здравни проблеми от международно значение, въведе нови медицински техники за лечение на множество животозастрашаващи заболявания, радваше се на напредък в усилията за решаване на векове стари мистерии и включени иновативни програми за подобряване на достъпа и успеха на учениците.

 • След откриването на потенциално опасни химикали в река Нос Страх, изследователите от ECU се присъединиха към екипи от изследователи от институции от цялата страна, за да определят здравните ефекти на тези видове химически съединения.
 • Археолозите от ECU, работещи в партньорство с Националния музей на Бермудите, обявиха, че може би са по-близо до свързването на неидентифициран сайт за корабокрушенца с близо 400-годишната история на натежал холандски частник.
 • Хирурзите от ECU останаха начело на въвеждането на иновативни техники на Изток, включително бяха сред първите в Северна Каролина, които извършиха процедура за лечение на ахалазия, рядко заболяване, което ограничава способността на човек да се храни.
 • ECU също така потърси нови партньорства със заобикалящите ги институции за подобряване на достъпа и успеха на студентите, включително споразумение за съвместно приемане с 18 колежи в общността, което ще позволи на студентите безпроблемно да преминат към програми за завършване на степен.

Новите сгради и програми предоставят безкрайни възможности

Университетът разгледа новата си „дневна“ при откриването на новия студентски център „Основен кампус“. Housing Dowdy Student Stores, университетски офиси и организации, хранителен корт и цифров екран на открито Pirate Vision 24 на 42, новото съоръжение е „игра за смяна на игри“, казва д-р Вирджиния Харди, вицеканцлер по въпросите на студентите. „Повярвай ми - нашите студенти ще живеят в това пространство.“

Това не е целият ръст в университета тази година:

 • Строителството продължава за новия дом за $ 2,9 милиона за изследвания, икономическо развитие и ангажиране. Проектът е само една част от усиленото усилие на ECU да се свърже с общността на Greenville.
 • В момента се извършват ремонти в дома на училището по предприемачество „Милър“. Иновационната сграда на VAN и Дженифър Исли ще предостави пространство, където студентите могат да си сътрудничат за иновации на продуктите и предприемачество.
 • Строителството на новата сграда на науките за живота и биотехнологията ще бъде планирано да започне през лятото на 2019 г. В нея ще се помещават съвременни класни стаи и лаборатории за приложни изследвания в областта на биологията, химията и биомедицинското / технологичното инженерство.
 • Университетът поднови ангажимента си към крайбрежната наука, като създаде нова академична единица - Интегрирани крайбрежни програми, обхващаща катедрата по крайбрежни изследвания и Института за крайбрежни изследвания, разположена на остров Роанок.
 • Съветът на управителите на УНС одобри плановете на университета за създаване на ново Училище за селско здравеопазване в селските райони на ECU през август 2020 г. - само второто училище, посветено на общественото здравеопазване в държавата.122457_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

Общностен ангажимент

Мотото на ECU - Servire - беше пуснато в действие тази година. Ангажиментът за обслужване на университета беше изпитан, след като ураганът Флоренция премина през региона. Нашите пирати отговориха на повикването и се събраха да помогнат на източната част на Северна Каролина, като записаха повече от 5000 работни часа, докато събраха 370 000 долара при дарения за ураганни помощи. Обърнете внимание и на други моменти през изминалата година, че Пиратите помогнаха на другите:

 • 24 000 щатски долара, събрани от събитието ECU Pirates vs. Cancer за финансиране на детски програми за живот в Медицински център Vidant и национални педиатрични изследвания на мозъчен тумор.
 • Братята Авет оглави концерт за помощ на урагана във Флоренция, който се проведе в Колизеума на Minges на ECU, който събра 325 000 долара помощ.
 • Стоматологичните грижи за бивши военни членове бяха предоставени от събитието ECU „Усмивки за ветерани“, докато други програми за пропагандиране предоставиха общо изследване на здравето, слуха и речта на Северна Каролиняна в щата.
 • На студентите и на пациентите, които не са безопасни за храна, се осигуряват хранителни хранения безплатно в килерите за храна, разположени в Главния кампус на ECU и в Медицинското училище в Броуди.

Пиратна страст към атлетиката

Стадионът Dowdy-Ficklen на ECU е подложен на обновяване на стойност 60 милиона долара, за да включва ново ниво на клуба, апартаменти и кутии за лоджии, нова преса и 1000 премиум места. Това най-модерно съоръжение ще генерира допълнителни приходи за реинвестиране в ученици-спортисти и допълнително подобряване на игровия опит на пиратските фенове. Промени се не само пейзажът, но и ръководството на ECU в атлетиката разкри и някои нови лица, които да възкресят страстта. Забележителните лидери, които поемат кормилото в леката атлетика, включват следното:

 • Дейв Харт, бивш атлетичен директор на ECU, е обявен за специален съветник на канцлера по лека атлетика.
 • Джо Дули, бивш ръководител на баскетболния треньор по баскетбол на ECU, се завръща за втори път начело на програмата на пиратите. Преди да се върне в ECU, Dooley поведе крайбрежието на Персийския залив до пет заглавия на конференцията и пет последователни сезона с 20 печалби.
 • Джон Гилбърт е назначен за директор по лека атлетика в ECU. Гилбърт беше директор в Университета на Южна Мисисипи от януари 2017 г.
 • Майк Хюстън е обявен за главен треньор по футбол в ECU. След тригодишен мандат като главен треньор в университета Джеймс Медисън, Хюстън постигна последователни изяви на NCAA FCS Championship Game и една национална титла.

Повишаване на репутацията на ECU

От класната стая до общността, преподавателите, служителите и студентите от ECU правят своето влияние в източна Северна Каролина и далеч отвъд нея. Те изпълняват обещанието да служат на неговите общности, като същевременно увеличават възможностите за по-добра подготовка на студентите за живот след завършването - всичко това, докато изграждат силна национална репутация на отлични постижения.

 • Хирурзите от Института по сърце в Източна Каролина в ECU извършиха първата TCAR процедура - нова, не толкова инвазивна процедура за намаляване на риска от инсулт.
 • Центърът за проучвания на ECU стартира националното проучване за живота, свободата и щастието, за да приеме пулса на американската общественост, обграждаща основополагащите принципи на нацията.
 • Университетът се ангажира с по-екологичен кампус, като прие първия си генерален план за устойчивост.
 • Д-р Марк Стейси ще контролира растежа и развитието на Отдела по здравни науки като негов нов вицеканцлер.

Финансиране на бъдещето

Даренията и безвъзмездните средства служат като вливане за стипендии и изследвания и предоставят подкрепа за инициативи, които позволяват на ECU да останат на най-високо ниво на иновации. Всеки получен подарък ни доближава една крачка към трансформирането на нашия кампус, отглеждането на учени и революционните изследвания. Ето някои от начините тези долари да финансират бъдещето за ECU, държавата, нацията и извън нея:

 • 210 милиона долара

Събраната сума за цялостната кампания за набиране на средства на ECU досега, а общата продължи да нараства всеки ден.

 • 9,7 милиона долара

Безвъзмездна помощ от Министерството на образованието на САЩ за проучване на връзката между училищното ръководство и обучението на ученици, като помага на директорите да подкрепят по-добре своите учители и в крайна сметка да подобрят резултатите от учениците.

 • 5 милиона долара

Анонимен подарък на BB

 • 5-годишна, 2,5 милиона долара

Безвъзмездна помощ от Националния здравен институт на д-р Ким Гоуди, за да проучи как и защо замърсяването на въздуха на земята може да причини различни здравословни проблеми с надеждата за намаляване на честотата на респираторните инфекции.

 • 1,38 милиона долара

Национален грант, даден на д-р Брандън Шулц, за да проучи как сериозна видео игра може да помогне на подрастващите с ADHD да усвоят академични умения за справяне.

 • 1000 нови стипендии

Програмата за стипендии на канцлера ще предостави общи стипендии на първокурсниците, започващи през есента на 2019 г., благодарение на подарък за 1 милион долара от Джеймс и Кони Мейнард и дъщеря им, Великден.

Места

Greenville

Address
East 5th Street
27858 Greenville, Северна Каролина, Съединени Американски Щати