Прочетете официалното описание

EVMS подготвя учащите за кариера като компетентни и състрадателни лекари, здравни специалисти и учени. Нашите ученици се възползват от широкия обхват на обучението, предлагани от нашата пълно работно време преподаватели, които работят съвместно с здравни специалисти в цялата общност.

Образование в EVMS оправомощава студенти, жители и другарите, за да окаже въздействие върху хората, на които служат. Предлагаме уникални, практически подходи към обучението, като например:

Общността услуги, базирани дейности за недостатъчно население. Участие в институционални усилия за подобряване на качеството и застъпничество. Партньорства с регионални или световни здравни организации.

EVMS е един от малкото училища по медицина и здравни професии в страната, основан от общността, за общността. Ние сме фокусирани не само върху подготовката на следващото поколение на доставчиците на здравни грижи, но и върху превода откритие в по-добро здравеопазване за хората от Хамптън Пътища. Нашата визия е да се превърне в най общността, ориентирани към Училището по медицина и здравни професии в САЩ.

Докато ползите от открития в EVMS се усещат в световен мащаб, нашите усилия за научни изследвания, образование и грижи на пациентите растат от потребностите на хората в нашата югоизточна Virginia общност:

EVMS факултет осигурява медицинско образование и лидерство за следващото поколение от най-добрите лекари, здравни специалисти и изследователи. EVMS медицинска група лекари се грижат за повече от 1000 пациенти дневно. Изследователските усилия EVMS "се фокусират върху най-належащите здравни въпроси в региона. EVMS кара годишен 824000000 $ в местната икономическа дейност.

EVMS Стипендии

В EVMS, редица стипендии въз основа на неговите качества, финансова нужда, разнообразие, области на интерес и родния град са на разположение.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

Eastern Virginia Medical School

Завършил Арт терапия и консултиране на Програмата за EVMS е строга академична програма, основана през ориентиран растеж и отразяващи класна стая, студио, общност и клинич ... [+]

The EVMS Graduate арт-терапия и консултиране Program е строга академична програма, основана през ориентиран растеж и отразяващи класна стая, студио, общност и клинични преживявания.

Програма EVMS "е уникален с това, че тя е част от един добре развиващ се медицински и здравни професии колежа, като предлага на възможностите на студентите за междуличностно сътрудничество, която изгражда умения, необходими за да бъде част от многостранен екип от доставчиците. Ние се подготвяхме световна класа арт терапевти, които са културно отзивчиви, общността участва, етични професионалисти с успешна кариера за повече от 40 години.... [-]

Съединени Американски Щати Norfolk
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Eastern Virginia Medical School

Програма на Биотехнология Учителя в Източна Вирджиния Medical School (EVMS) е уникално интегративен изследователска програма, която предоставя на студентите с практическо ... [+]

The Програма Biotechnology магистърска в Източна Вирджиния Medical School (EVMS) е уникално интегративен изследователска програма, която дава на студентите ръце на обучение в състоянието на най-съвременните молекулярни, геномни, протеомни, клетъчни и изобразителни техники, съчетани с солидна основа в теоретичните знания за биомедицинска и научна лаборатория изследвания дизайн.

Тази строга образователна програма обучава бъдещи лабораторните специалисти, които да се ангажират биомедицински изследвания в академичните изследователски лаборатории или в биотехнологията и фармацевтичната промишленост.... [-]

Съединени Американски Щати Norfolk
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 семестри
Кампус
Научете повече на английски