ECPI University

Представление

Прочетете официалното описание

Защо ECPI университет?

След като решите да станете част от разрастващия се и вълнуващ свят на технологиите, бизнеса, наказателното правораздаване, науката в областта на здравеопазването или кулинарното изкуство, изберете университета, който най-добре отговаря на вашите нужди и цели, е едно от вашите най-важни решения. ECPI университетът разбира стремежите на хората, които искат директен път към своите цели в кариерата.

Библиотека

Мисия и ценности

ECPI University, създаден през 1966 г., е независим частен университет, предлагащ магистърска степен, бакалавърска степен, научна степен "научен сътрудник" и асистент по приложни науки, диплома и сертификационни програми.

Нашата мисия

Университетът ECPI осигурява среда за обучение, ориентирано към учениците, която насърчава повишаването на професионалния и личния живот на всеки студент чрез образование.

Основни ценности

ECPI University е частен, университетски университет, създаден през 1966 г., който работи във Вирджиния, Северна Каролина, Южна Каролина и в световен мащаб чрез онлайн предаването на програмите си. Университетът има завладяваща история и нашият успех зависи от доверието и доверието, което сме получили от студентите, служителите и общностите, в които работим. Ние предлагаме висококачествено образование и студентски услуги и се ангажираме със следните четири основни ценности.

Превъзходство в академичните среди.

 • Учебна програма, предназначена да подпомага ученето през целия живот и високите постижения в образованието чрез засилване на критичното мислене, работа в екип, решаване на проблеми и комуникационни умения.
 • Програмите, свързани с индустрията, поддържат строги академични стандарти и се допълват от здрави услуги за подкрепа на студентите.
 • Ръчното и приложното обучение допълва силната теоретична основа, която подготвя нашите завършили на работното място.
 • Квалифицираните факултети са академично утвърдени и обогатяват опита в класната стая с техния опит в бранша.

Ангажимент към студентите.

 • Процесът на селективни допускания гарантира, че входящите студенти вземат информирани решения относно образователните си инвестиции и са готови за следобразовано образование.
 • Специализираните специалисти подпомагат опита на студентите и улесняват постигането на индивидуален успех на студентите.
 • Значителни практически стажове и възможности за завършване на заетостта са на разположение в резултат на нашите дългогодишни партньорства на работодателите.
 • Строгият процес на институционална ефективност насърчава непрекъснатото усъвършенстване на университета.

Професионализъм в действие.

 • Професионалният вид, точността, посещаемостта и други поведения, които са подходящи за професионалната среда, се оценяват и подсилват.
 • Професионалното, гражданското и етичното поведение се насърчават чрез примерите, определени от преподавателите и персонала.
 • Учебната среда, ориентирана към учениците, симулира работното място и насърчава сътрудничеството с различни групи за постигане на общи цели.
 • Възможности за ученици да демонстрират професионализъм, като участват в интервюта на работодателите на място, в мрежи и професионални събития, включително панаири за кариера.

Иновации в образованието.

 • Обширното използване на технологиите се насърчава, за да се подобри всяко университетско преживяване на всеки студент.
 • Удобните, целогодишни графици позволяват на завършилите да завършат свои програми своевременно.
 • Входът е рутинно търсен от динамичните общности, които обслужваме.
 • Множество подходи се насърчават, за да постигнат образователни резултати и да увеличат успеха на студентите.
Книги

Акредитация и одобрения

Акредитация - институционална

ECPI университетът е акредитиран от Южната асоциация на колежите и училищата комисия по колежи, за да присъди асоциирани, бакалавърски и магистърски степени и дипломи. Свържете се с Комисията по колежите в Южна Лейн, Декатур, Грузия 30033-4097 или се обадете на 404.679.4500 за въпроси относно акредитацията на университета ECPI.

Акредитацията на всички кампуси, свързани с университета ECPI, зависи от продължаващата акредитация на родителския център, разположен във Вирджиния Бийч, Вирджиния. Всички сайтове в кампуса, независимо от местоположението или начина на доставка, се оценяват по време на прегледи за потвърждаване на акредитацията. Всички останали разширени обекти под акредитацията на родителския център се оценяват и по време на такива прегледи.

Историята на университета ECPI

Основана през 1966 г. в Норфолк, Вирджиния, ECPI университетът демонстрира своето по-рано ангажимент за прогресивно мислене, базирано на пазара учебна програма в ускорен формат и е сред първите, които предлагат класове в развиващата се сфера на компютърното програмиране. Името - ECPI - означава Polytechnic Institute на Източен бряг, което означава нейния произход и непрекъснат ангажимент за технологичен напредък във всички сфери на обучение.

В продължение на почти половин век университетът ECPI е създаден като кариерно ориентирана студентска институция и се стреми да отговори на нуждите на студентите и работодателите във Вирджиния, Северна Каролина и Южна Каролина.

През това време ECPI университетът утвърди репутацията си за интегриране на висококачествено обучение с ръце на базирано на приложения обучение. Резултатът: завършилите, които са готови за работа в кариерата на STEM - H.

Класовете продължават да са малки и се ръководят от преподаватели, които притежават професионален опит и академични знания. Успешните резултати на учениците, включително степента на дипломиране на студенти и свързаната с програмата заетост, винаги са били и продължават да бъдат от първостепенно значение. Ето кратък поглед върху растежа и развитието на университета ECPI през годините:

1966 ECPI започва да предлага програми по компютърни науки и програмиране с фокус върху ускорено обучение, за да накара студентите да влязат в кариерата в най-кратки срокове.

1973 След въвеждането на иновации в областта на телекомуникациите, полупроводниците и интегралните схеми, ECPI добавя програми в областта на компютърната електроника.

1984 ECPI отваря втория си кампус в Ричмънд, щата Вирджиния. (Впоследствие клонове са отворени във Вирджиния, Северна Каролина и Южна Каролина.)

1987 Основният кампус се премества в Вирджиния Бийч, Вирджиния.

1992 Програмите се разширяват така, че да включват здравни науки, включително степени в сестринските, медицинските и медицинските администрации.

1998 Училището е акредитирано от Комисията по колежи в Южната асоциация на колежите и училищата, за да присъжда асоциирани степени в областта на електронните инженерни технологии, компютърните науки, информационните технологии, медицинското обслужване, медицинската помощ и медицинската администрация.

2004 След потвърждаване, ECPI е акредитиран от Комисията по колежите на Южната асоциация на колежи и училища за присъждане на бакалавърски степени.

2005 Допълнителните програми за бакалавърска степен и използването на технологии за дистанционно обучение (онлайн) се одобряват от Комисията по колежите на Южната асоциация на колежите и училищата.

2006 Предложенията за програми се разширяват, за да включват програми за кулинарни науки, стоматологична помощ, медицинска радиография и регистрирани сестрински програми.

2011 ECPI придобива статут на университет и е акредитиран от Комисията по колежи от Южната асоциация на колежите и училищата, за да предложи магистърска степен по информационни системи.

Днес

Университетът ECPI се превърна в водещ университет за кариера, дефиниран от ангажимента си към среда, насочена към студентите, включваща практическо обучение, малки класове, ускорени степени, висши студентски услуги, гъвкав график и връзки със стратегически партньори. Най-вече поддържа много важни връзки с някои от водещите работодатели в страната. Те не само наемат завършили, но също така се събират в Академичните консултативни съвети. Два пъти годишно тези членове на борда се срещат, за да преразгледат учебните планове и да гарантират, че отговарят на изискванията на работното място.

Стратегическите партньорства на университета ECPI осигуряват двойната полза от поддържането на академичния интегритет и ценността на завършилите, които могат да бъдат уникално квалифицирани да посрещнат нуждите на работодателите. Това е подход към образованието, който е издържал теста на времето. Към днешна дата университетът е предоставил услуги по заетостта на повече от 3 800 различни работодатели, някои от които са сред най-големите в Америка, включително AT & T Government Solutions, BMW Manufacturing Co., Computer Sciences Corporation, Lockheed Martin, Cox Communications, General Dynamics, Rolls -Royce, Hewlett-Packard, Sentara Healthcare, Boeing, Verizon, STIHL, Harris IT, Northrup Grumman, Canon информационни технологии и L-3 Communications.

Тук се предлагат програми по:
 • Английски

Преглед Магистратури MSc » Преглед Програми BSc » Преглед Бакалавриати »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

Магистърска степен по информационни системи

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 15  September 2018 Съединени Американски Щати Virginia Beach Manassas + още 2

Навсякъде по света има търсене на ИТ професионалисти. Само в Америка Министерството на труда на САЩ предвижда увеличение с близо половин милион нови работни места между 2014 и 2024 г. Тъй като този сектор се разраства, ще има и необходимостта от професионалисти в управлението. Ако искате да се състезавате за една от тези позиции, можете да се разделите, като спечелите магистърска степен по информационни системи на ECPI университета. [+]

ПРЕГЛЕД

Навсякъде по света има търсене на ИТ професионалисти. Само в Америка Министерството на труда на САЩ предвижда увеличение с близо половин милион нови работни места между 2014 и 2024 г. Тъй като този сектор се разраства, ще има и необходимостта от професионалисти в управлението. Ако искате да се състезавате за една от тези позиции, можете да се разделите, като спечелите магистърска степен по информационни системи на ECPI университета. ... [-]


Магистърска степен по кибернетична сигурност

Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 16  September 2018 Съединени Американски Щати Virginia Beach Manassas + още 2

Учебната програма на ECPI University е предназначена за чуждестранни студенти, които искат да развият висококвалифицирани умения в компютърни информационни системи и технологии, които ги подкрепят, в контекста на бизнес и управленската среда, която те поддържат. [+]

ПРЕГЛЕД

Във виртуален свят няма териториални граници. Докато някои държави са силно ангажирани в държавно-спонсорирания кибер-терор, повечето международни хакери и престъпни организации са обвързани с нелоялни предприятия. Това е трудно да ги проследим и още по-трудно да ги преследваме. Поради тази причина е важно да се спрат киберпрестъпниците, преди да се провалят.

Ето защо глобалните организации и правителствените организации се нуждаят от висококвалифицирани професионалисти в киберсигурността - и като спечелите Магистърска степен по кибернетична сигурност (MSCS), бихте могли да се превърнете в ценен актив в борбата срещу кибертероризма. Като се включите в програмата MSCS на университета ECPI, можете да развиете необходимите умения за разработване и управление на протоколи за сигурност, за да защитите информационните системи на предприятието и индивидуалното ниво в целия свят.... [-]


Видео

What Our Students Say About the Faculty at ECPI University

ECPI University | International Student Experience