Duquesne University

Представление

Прочетете официалното описание

Един от най-големите католически университети в САЩ, Duquesne University предлага добре закръглени образование, които ще ви предизвикателство академично докато подхранва вашето духовно и етично развитие в икуменическа атмосфера отворена за разнообразие. Създадена преди повече от 135 години от Конгрегацията на Светия Дух, Duquesne University е единственият Spiritan институция на висшето образование в САЩ.

Като студент, ще постигне първи курс завършил образование, изграждане на близки отношения с преподаватели и съученици, както и участие в вълнуващи изследователски проекти. Вие ще имате достъп до ресурси, като например жилища и работни места за студенти и професионални студенти. Когато завърша, ще се присъедини към повече от 86 000 възпитаници, работещи във всяка област, в цялата страна и по света.

Първокласен Академиците с Personal Touch

В Duquesne University, ще научите от учител-учени, които осигуряват отличен опит в класната стая, а също и произвеждат някои от най-важните изследвания в своите области. В действителност, Хроника на висшето образование ни класирана № 16 сред 61 малки изследователски университети, които са били оценени според факултет производителността на индекс за измерване. Вие ще се възползват от 15:01 студент-да-преподаватели съотношение и академичен опит характеризираха с персонално внимание от всепризнатата факултет. В действителност, почти половината от всички класове имат 20 или по-малко ученици, което означава, че ще има изобилие от възможности за пряко взаимодействие с вашите преподаватели.

The Perfect Fit

Как да разберете дали ще се побере в тук в Duquesne? Най-щастливите и най-успешни студенти Duquesne са тези, които искат повече от една степен. Нашите студенти искат да разширят своята академични знания и умения, като в същото време да научи повече за себе си и като се прави разлика в живота на обществото и света около нас.

Места

Питсбърг

Address
Duquesne University
600 Forbes Avenue

Питсбърг, Пенсилвания, Съединени Американски Щати